Folyamatos járat innen: Mianyang Nanjiao repülőtér (MIG)

Folyamatos járatok 32 célállomásra 18 különböző légitársasággal

Tájékoztató részletek a(z) Mianyang Nanjiao repülőtér kapcsán

Repülőtér neve Mianyang Nanjiao repülőtér
Repülőtér (IATA) kód MIG
Város Mian Yang
Ország China (CN)
Teljes cím Mianyang Nanjiao repülőtér
Szélességi fok 31.431111
Hosszúsági fok 104.738056
Megjelenítés a térképen Google maps

A Mianyang Nanjiao repülőtér létesítményei és szolgáltatásai

A Mianyang Nanjiao repülőtér a kínai Szecsuan tartományban, Mianyang városában található, és a régió döntő fontosságú közlekedési csomópontjaként szolgál. A repülőtér különféle létesítményeket és szolgáltatásokat kínál, hogy kényelmes és élvezetes élményt nyújtson az utazóknak.

Létesítmények

 • Terminálépület: A repülőtér modern és tágas terminálépülettel rendelkezik. minden szükséges kényelemmel. Úgy tervezték, hogy nagyszámú utast hatékonyan fogadjon.
 • Bejelentkezési pultok: A Mianyang Nanjiao repülőtér több check-in pultot kínál a várakozási idő minimalizálása és a zökkenőmentes bejelentkezés érdekében.
 • Poggyászkezelés: Hatékony poggyászkezelő rendszer működik, amely biztosítja a poggyász biztonságos és gyors kiszállítását. Érkezéskor az utasok könnyedén visszavehetik csomagjaikat.
 • Éttermek és kávézók: A terminál egész területén különféle étkezési lehetőségek állnak rendelkezésre. Az utazók ízletes ételek széles választékát kóstolhatják meg, és egy gyors falatot vagy egy pihentető vacsorát fogyaszthatnak repülőútjuk előtt.
 • Kiskereskedelmi üzletek: A repülőtéren számos kiskereskedelmi üzlet található, amelyek széles termékválasztékot kínálnak, beleértve a vámmentességet is. tárgyak, ajándéktárgyak, elektronikai cikkek stb. Kiváló lehetőséget biztosít az utazóknak, hogy a várakozás során vásároljanak.
 • Társalgók: A kényelemre és a magánéletre vágyók számára a Mianyang Nanjiao repülőtér olyan társalgókat kínál, ahol az utasok pihenhetnek, vezeték nélküli internetet érhetnek el, és ingyenes frissítőket fogyaszthatnak.
 • ATM-ek és pénzváltó: A repülőtéren számos ATM és valutaváltó pult található, amelyek kényelmesen a terminálon belül találhatók, így könnyen elérhetők a banki és valutaszolgáltatások.
 • Autókölcsönzés: Azok az utazók, akik szeretnék felfedezni a a város a számukra legkényelmesebb autót bérelhet a repülőtéren elérhető autókölcsönző irodák egyikétől.

Szolgáltatások

 • Információs pult: Az információs pult személyzettel rendelkezik. barátságos és hozzáértő személyzettel, akik készséggel állnak rendelkezésére, hogy segítsenek az utasoknak bármilyen kérdésükben vagy aggályaikban.
 • Orvosi segítség: Bármilyen egészségügyi vészhelyzet esetén a Mianyang Nanjiao repülőtér egészségügyi létesítményekkel és képzett szakemberekkel rendelkezik a szükséges ellátáshoz. segélynyújtás és orvosi segítség.
 • Elveszett és megtalált: A repülőtér elveszett és megtalált szolgáltatást kínál az utazóknak az elveszett tárgyak visszaszerzésében. Az utasok a kijelölt pultnál jelenthetik elveszett holmijukat.
 • Közlekedés: A repülőtéren kívül különféle közlekedési lehetőségek állnak rendelkezésre kényelmesen, beleértve a taxikat, a reptéri transzfereket és a személygépkocsi-szolgáltatásokat, amelyek biztosítják a reptérről való könnyű hozzáférést.
 • Parkolás: A repülőtér bőséges parkolási lehetőséget biztosít a magánjárművel utazók számára. Gondoskodik a parkoló járművek biztonságáról.
 • Különleges segítségnyújtás: A Mianyang Nanjiao repülőtér elkötelezett amellett, hogy kellemes élményt biztosítson minden utas számára, beleértve a speciális igényű vagy fogyatékkal élőket is. A további támogatást igénylő személyek számára a kerekesszékes segítségnyújtás és az egyéb szükséges létesítmények készen állnak.

Átfogó létesítményeivel és szolgáltatásaival a Mianyang Nanjiao repülőtér arra törekszik, hogy zökkenőmentes és élvezetes utazási élményt nyújtson minden utas számára.


Gyakran Ismételt Kérdések

El tudná mondani nekem a(z) Mianyang Nanjiao repülőtér repülőtérre kijelölt IATA kódot?

A MIG kódot a Nemzetközi Légi Szállítási Szövetség (IATA) rendelte hozzá a Mianyang Nanjiao repülőtér repülőtérhez.

Milyen hosszú a leghosszabb járat, amely a Mianyang Nanjiao repülőtér repülőtérről indul?

A Mianyang Nanjiao repülőtér és a Ürümqi Diwopu International Airport (URC) közötti hatalmas távolság megtétele a kitartás végső próbája, az út körülbelül 3h 15m időtartamú.

Mely légitársaságok üzemelnek a Mianyang Nanjiao repülőtér repülőtéren?

Összesen 18 légitársaság nyújt szolgáltatásokat a(z) Mianyang Nanjiao repülőtér repülőtéren, többek között olyan neves légitársaságok, mint: Lucky Air, Sichuan Airlines, Xiamen Airlines, Spring Airlines, Air Chin

Melyik repülőteret kell használni, amikor Mian Yang városából repülővel távozik?

Utazók, akik Mian Yang-ből indulnak, gyakran részesítik előnyben a Mianyang Nanjiao repülőtér (MIG)-ot annak előnyös elhelyezkedése miatt.

Hány repülőtér található Mian Yang közvetlen közelében?

Mian Yang környékén 1 repülőtér található:

5 ELŐNYE, HOGY A JEGYEKET AZ AviaszkennerREL FOGLALJA

1

A legjobb repülőjárat ajánlatokat keressük

2

Nem számítunk fel semmilyen további díjat vagy jutalékot

3

Számos partnerrel működünk együtt, hogy a legjobb árakat kínálhassuk

4

Az Aviaszkenner kizárólag megbízható és elismert cégekkel áll partnerségben

5

Maradjon naprakész a legfrissebb top ajánlatokkal. Válassza ki úti célját és kapjon frissítéseket az árváltozásokról

Vélemények

star
star
star
star
star
4,5/5 (1493 vélemények)

Hihetetlen eszköz a legolcsóbb repülőjegyek megtalálásához. Felhasználóbarát felület és gyors eredmények. Az Aviaszkenner megkönnyíti az utazástervezést.

star
star
star
star
star
5

Carla

Az Aviaszkenner folyamatosan kínálja a legjobb repülőjegy ajánlatokat. Az átfogó keresőmotorja páratlan. Időt és pénzt spóroltam vele!

star
star
star
star
star
4

Mikalau

Olyan járatokat találtam az Aviaszkennerrel, amelyeket máshol nem, hatékony, megbízható és könnyen használható.

star
star
star
star
star
5

Andrea

Minden alkalommal, amikor az Aviaszkennert használom, rejtett kincsekre bukkanok. Széles választékban kínál légitársaságokat és úti célokat. Kivételes eszköz az utazóknak.

star
star
star
star
star
5

Marko

Az Aviaszkennerrel való foglalás mindig zökkenőmentes folyamat. Világos opciókat kínál és segít a legjobb utazási döntések meghozatalában.

star
star
star
star
star
5

Alex

Az Aviaszkenner felülmúlta az elvárásaimat. Nemcsak olcsó repülőjegyeket találtam, de az ügyfélszolgálat is első osztályú. Kötelező használni az utazóknak.

star
star
star
star
star
4

Tony

Az Aviaszkenner egyszerűsíti az utazástervezést. Intuitív tervezése és széleskörű repülési lehetőségei miatt a kedvenc eszközöm lett a költséghatékony utazásokhoz.

star
star
star
star
star
5

Emmanuella