Mfuwe repülőtér (MFU) repülőtere induló járatok

Fedezze fel 3 helyszínt 1 különböző fuvarozóval

Napi Indulási Menetrend a(z) Mfuwe repülőtér repülőtéren

Célállomás A hét napjai Időtartam Légitársaságok Ár
LUN Lusaka

1 járat naponta

1ó 10m Ár megjelenítése
JEK Jeki repülőpálya
Vas
Hét
Kedd
Sze
Csü
Pén
Szo

1 járat naponta

1ó 30m Ár megjelenítése
LLW Lilongwe
Vas
Hét
Kedd
Sze
Csü
Pén
Szo

per day járat naponta

0ó 35m Ár megjelenítése

Tájékoztató részletek a(z) Mfuwe repülőtér kapcsán

Repülőtér neve Mfuwe repülőtér
Repülőtér (IATA) kód MFU
Város Mfuwe
Ország Zambia (ZM)
Teljes cím Mfuwe repülőtér
Szélességi fok -13.258338
Hosszúsági fok 31.939821
Megjelenítés a térképen Google maps

Mfuwe repülőtér létesítményei és szolgáltatásai

A Mfuwe repülőtér a Zambia keleti tartományában található Mfuwe városát kiszolgáló fő repülőtér. Annak ellenére, hogy kicsi repülőtér, számos létesítményt és szolgáltatást kínál, hogy kényelmes élményt nyújtson az utazók számára. Íme néhány a Mfuwe repülőtér legfontosabb jellemzői közül:

Modern terminál

A Mfuwe repülőtér modern és jól karbantartott terminálépülettel büszkélkedhet. Az épület tágas, és a régióba látogató növekvő számú utas befogadására lett kialakítva. Tiszta és kényelmes környezetének köszönhetően az utazók pihenhetnek, miközben várják járatukat.

Bejelentkezés és poggyász

A repülőtér hatékony check-in szolgáltatásokat nyújt a gördülékeny utazási élmény érdekében. Barátságos és profi személyzet segíti az utasokat a bejelentkezési folyamatban. Poggyászszolgáltatás is rendelkezésre áll, így az utazók biztonságosan feladhatják poggyászukat.

Kiskereskedelmi és étkezési lehetőség

A Mfuwe repülőtér kiskereskedelmi és étkezési lehetőségek széles választékát kínálja, hogy megfeleljen az utasok igényeinek. Az utazók a vámmentes üzletek között böngészhetnek ajándéktárgyak, helyi kézműves termékek és alapvető dolgok után. Ezen kívül étkezési lehetőségek állnak rendelkezésre azok számára, akik egy gyors harapnivalót vagy egy tartalmasabb étkezést keresnek.

Szállítás

A továbbutazás megkönnyítése érdekében a Mfuwe Airport szállítási szolgáltatásokat nyújt. A taxik és az autóbérlési szolgáltatások könnyen elérhetők a terminál épületén kívül, így az utasok könnyedén elérhetik a közeli úti célokat, vagy folytathatják útjukat Zambiában.

Speciális segítség

A Mfuwe repülőtér arra törekszik, hogy minden utas számára kényelmes élményt nyújtson. Speciális segítségnyújtási szolgáltatások állnak rendelkezésre a csökkent mozgásképességű vagy más speciális igényű személyek számára. A segítségre szoruló utasok előre vagy érkezéskor értesíthetik a repülőtéri személyzetet.

Parkolás

A parkolási lehetőséget igénylő utazók számára a Mfuwe repülőtér bőséges parkolóhelyet biztosít a terminál épülete közelében. A parkolóhely biztonságos, nyugalmat biztosít a járművüket hátrahagyóknak utazásuk során.

Vámügy és bevándorlás

A Mfuwe repülőtér hatékony vámügyi és bevándorlási eljárásokat kínál a nemzetközi utazók számára. A repülőtérre érkező vagy onnan induló utasok zökkenőmentes eljárásra számíthatnak a problémamentes utazási élmény érdekében.

Repülőtér biztonsága

Az utasok és tárgyaik biztonsága rendkívül fontos a Mfuwe repülőtéren. A repülőtér egy külön biztonsági csapatot tart fenn, amely biztosítja a repülőtér területén tartózkodó valamennyi személy jólétét.

A Mfuwe repülőtér egy kis regionális repülőtér is lehet, de számos létesítményt és szolgáltatást kínál a kellemes utazási élmény érdekében. A modern termináltól és a hatékony bejelentkezési folyamattól a kiskereskedelmi és étkezési lehetőségekig a repülőtér a különféle utasok igényeit elégíti ki. Az ügyfelek elégedettségére és biztonságára fektetve a hangsúlyt a Mfuwe repülőtér hozzájárul a Mfuwe városába és onnan induló utazások általános kényelméhez.


Gyakran Ismételt Kérdések

Meg tudná mondani nekem a(z) Mfuwe repülőtér repülőtérre kijelölt IATA kódot?

A légi közlekedési iparágban a Mfuwe repülőtér repülőteret a hozzárendelt IATA kódja, MFU azonosítja.

Milyen hosszú a leghosszabb járat, amely a Mfuwe repülőtér repülőtérről indul?

A Mfuwe repülőtér és a Jeki Airstrip (JEK) közötti hatalmas távolság megtétele a kitartás végső próbája, az út körülbelül 1h 30m időtartamú.

Mely légitársaságok üzemelnek a Mfuwe repülőtér repülőtéren?

Összesen 1 légitársaság nyújt szolgáltatásokat a(z) Mfuwe repülőtér repülőtéren, többek között olyan neves légitársaságok, mint: Proflight Zambi

Melyik repülőteret kell használni, amikor Mfuwe városából repülővel távozik?

Utazók, akik Mfuwe-ből indulnak, gyakran részesítik előnyben a Mfuwe repülőtér (MFU)-ot annak előnyös elhelyezkedése miatt.

Hány repülőtér található Mfuwe közvetlen közelében?

Mfuwe környékén 1 repülőtér található:

5 ELŐNYE, HOGY A JEGYEKET AZ AviaszkennerREL FOGLALJA

1

A legjobb repülőjárat ajánlatokat keressük

2

Nem számítunk fel semmilyen további díjat vagy jutalékot

3

Számos partnerrel működünk együtt, hogy a legjobb árakat kínálhassuk

4

Az Aviaszkenner kizárólag megbízható és elismert cégekkel áll partnerségben

5

Maradjon naprakész a legfrissebb top ajánlatokkal. Válassza ki úti célját és kapjon frissítéseket az árváltozásokról

Vélemények

star
star
star
star
star
4,5/5 (1493 vélemények)

Hihetetlen eszköz a legolcsóbb repülőjegyek megtalálásához. Felhasználóbarát felület és gyors eredmények. Az Aviaszkenner megkönnyíti az utazástervezést.

star
star
star
star
star
5

Carla

Az Aviaszkenner folyamatosan kínálja a legjobb repülőjegy ajánlatokat. Az átfogó keresőmotorja páratlan. Időt és pénzt spóroltam vele!

star
star
star
star
star
4

Mikalau

Olyan járatokat találtam az Aviaszkennerrel, amelyeket máshol nem, hatékony, megbízható és könnyen használható.

star
star
star
star
star
5

Andrea

Minden alkalommal, amikor az Aviaszkennert használom, rejtett kincsekre bukkanok. Széles választékban kínál légitársaságokat és úti célokat. Kivételes eszköz az utazóknak.

star
star
star
star
star
5

Marko

Az Aviaszkennerrel való foglalás mindig zökkenőmentes folyamat. Világos opciókat kínál és segít a legjobb utazási döntések meghozatalában.

star
star
star
star
star
5

Alex

Az Aviaszkenner felülmúlta az elvárásaimat. Nemcsak olcsó repülőjegyeket találtam, de az ügyfélszolgálat is első osztályú. Kötelező használni az utazóknak.

star
star
star
star
star
4

Tony

Az Aviaszkenner egyszerűsíti az utazástervezést. Intuitív tervezése és széleskörű repülési lehetőségei miatt a kedvenc eszközöm lett a költséghatékony utazásokhoz.

star
star
star
star
star
5

Emmanuella