Repülőjárat akciók innen: Mérida-Rejón repülőtér (MID)

Folyamatos járatok 20 úti célra 8 különböző légitársasággal

Lényeges részletek a(z) Mérida-Rejón repülőtér kapcsán

Repülőtér neve Mérida-Rejón repülőtér
Repülőtér (IATA) kód MID
Város Mérida
Ország Mexico (MX)
Teljes cím Mérida-Rejón repülőtér
Szélességi fok 20.934246
Hosszúsági fok -89.661655
Megjelenítés a térképen Google maps

Mérida-Rejón repülőtér létesítményei és szolgáltatásai

A Mérida-Rejón repülőtér egy nemzetközi repülőtér Mérida városában, Yucatánban, Mexikóban. A Yucatán-félsziget fő kapujaként szolgál, és fontos közlekedési csomópont a régióban. A repülőtér számos létesítményt és szolgáltatást kínál, hogy kényelmes és kényelmes utazási élményt biztosítson az utasoknak.

Terminál létesítmények

 • Check-in pultok: A Mérida-Rejón repülőtér számos szolgáltatást kínál check-in pultok, ahol az utazók a repülés előtt elvégezhetik a szükséges eljárásokat.
 • Poggyászkiadás: Az utasok számára kijelölt helyeken vehetik át a feladott poggyászukat a repülőtérre érkezéskor.
 • Éttermek és kávézók: Az utasok különféle étkezési lehetőségeket találhatnak a terminálon, a gyorsétterem-láncoktól a helyi éttermekig.
 • Üzletek és vámmentesség: A repülőtér számos üzletnek és vámmentes üzletnek ad otthont. kiskereskedelmi termékek, ajándéktárgyak és egyebek választéka.
 • Társalgók: Az exkluzívabb és kényelmesebb élményre vágyók számára a repülőtér olyan szolgáltatásokkal felszerelt társalgókat kínál, mint a kényelmes ülőhelyek, a Wi-Fi hozzáférés és a frissítők. Egyes társalgókban tagságot vagy díjat kell fizetni.
 • ATM-ek és pénzváltó: A Mérida-Rejón repülőtér ATM-ekkel és pénzváltó-szolgáltatásokkal rendelkezik, amelyek megkönnyítik az utasok pénzügyi tranzakcióit.
 • Autókölcsönzés: Számos autókölcsönző cég működik a repülőtéren, így az utazók könnyedén bérelhetnek járművet tartózkodásuk idejére.
 • Turisztikai információ: Az utasok turisztikai információs pultokat találhatnak, ahol térképeket, prospektusokat és egyéb releváns anyagokat szerezhetnek be a fejlesztés érdekében. látogatásuk Méridában és a környező területeken.

Közlekedési szolgáltatások

 • Taxik: A taxik a terminálon kívül is könnyen elérhetők, hogy különböző célállomásokra szállítsák Méridán és a környékére.
 • Shuttle buszok: A repülőtér transzferjáratokat kínál a környék főbb szállodáihoz és üdülőhelyeihez, így az utasok kényelmesen elérhetik szállásukat.
 • Tömegközlekedés: A helyi buszok a repülőtér közelében található, amely gazdaságos közlekedési lehetőséget kínál a város felfedezésére vágyóknak.
 • Parkolás: A Mérida-Rejón repülőtér rövid és hosszú távú parkolási lehetőséget is biztosít azon utasok számára, akik inkább autóval szeretnek a repülőtérre.

Utasszolgáltatások

 • Wi-Fi hozzáférés: Ingyenes Wi-Fi áll rendelkezésre az egész terminálon, lehetővé téve az utasok számára, hogy kapcsolatban maradjanak a a repülőtérre.
 • Gyermekjátszótér: A gyerekekkel utazó családok kihasználhatják a repülőtér kijelölt játszóterét, ahol a gyerekek biztonságosan élvezhetik az idejüket, miközben a repülőjáratukra várnak.
 • Orvosi szolgáltatások.: A repülőtér egészségügyi létesítményekkel és képzett személyzettel rendelkezik, hogy vészhelyzet esetén a szükséges segítséget és orvosi ellátást nyújtsa az utasoknak.
 • Speciális segítségnyújtás: A Mérida-Rejón repülőtér szolgáltatásokat és létesítményeket kínál a csökkent mozgásképességű vagy egyéb speciális igényű utasok számára, amely mindenki számára kényelmes és kényelmes utazási élményt biztosít.
 • Elveszett és megtalált tárgyak: Elveszett vagy eltévedt tárgyak esetén az utasok a repülőtéren érdeklődhetnek az elveszett és megtalált szolgáltatásokról.

A Mérida-Rejón repülőtér arra törekszik, hogy az utasok számos szolgáltatást és szolgáltatást nyújtson utazási élményük fokozása érdekében. A kényelmes társalgóktól és étkezési lehetőségektől a kényelmes szállítási szolgáltatásokig és az utastámogatásig a repülőtér célja, hogy mindenki számára zökkenőmentes utazást biztosítson. Akár érkeznek, akár indulnak, az utasok igénybe vehetik a Mérida-Rejón repülőtér rendelkezésre álló kényelmi szolgáltatásait.


Mérida-Rejón repülőtér Gyakran Ismételt Kérdések

El tudná mondani nekem a(z) Mérida-Rejón repülőtér repülőtérre kijelölt IATA kódot?

A MID kódot a Nemzetközi Légi Szállítási Szövetség (IATA) rendelte hozzá a Mérida-Rejón repülőtér repülőtérhez.

Mennyi ideig tart a leghosszabb repülőút?

A(z) Mérida-Rejón repülőtér repülőtérről induló leghosszabb járat a(z) Tijuana International Airport (TIJ) célállomásig ér el, körülbelül 4h 30m időtartam alatt a(z) A320neo fedélzetén.

Mely légitársaságok üzemeltetnek járatokat a Mérida-Rejón repülőtér repülőtérről?

A(z) Mérida-Rejón repülőtér repülőtérről induló utasok 8 különböző légitársaság közül választhatnak, melyek közül a VivaAerobus, Aeromexico, Volaris, American Airlines, United Airline biztosítja a rendszeres járatok többségét.

Dönteni kell, hogy melyik repülőtérről induljon Mérida városából?

Általában a Mérida-Rejón repülőtér (MID) a preferált választás a Mérida-ből érkező utazók számára a közelsége és a nyújtott kényelem miatt.

Mennyi repülőtér található a Mérida közvetlen közelében?

1 repülőtér áll a utazók rendelkezésére, beleértve:

5 ELŐNYE, HOGY A JEGYEKET AZ AviaszkennerREL FOGLALJA

1

A legjobb repülőjárat ajánlatokat keressük

2

Nem számítunk fel semmilyen további díjat vagy jutalékot

3

Számos partnerrel működünk együtt, hogy a legjobb árakat kínálhassuk

4

Az Aviaszkenner kizárólag megbízható és elismert cégekkel áll partnerségben

5

Maradjon naprakész a legfrissebb top ajánlatokkal. Válassza ki úti célját és kapjon frissítéseket az árváltozásokról

Vélemények

star
star
star
star
star
4,5/5 (1493 vélemények)

Hihetetlen eszköz a legolcsóbb repülőjegyek megtalálásához. Felhasználóbarát felület és gyors eredmények. Az Aviaszkenner megkönnyíti az utazástervezést.

star
star
star
star
star
5

Carla

Az Aviaszkenner folyamatosan kínálja a legjobb repülőjegy ajánlatokat. Az átfogó keresőmotorja páratlan. Időt és pénzt spóroltam vele!

star
star
star
star
star
4

Mikalau

Olyan járatokat találtam az Aviaszkennerrel, amelyeket máshol nem, hatékony, megbízható és könnyen használható.

star
star
star
star
star
5

Andrea

Minden alkalommal, amikor az Aviaszkennert használom, rejtett kincsekre bukkanok. Széles választékban kínál légitársaságokat és úti célokat. Kivételes eszköz az utazóknak.

star
star
star
star
star
5

Marko

Az Aviaszkennerrel való foglalás mindig zökkenőmentes folyamat. Világos opciókat kínál és segít a legjobb utazási döntések meghozatalában.

star
star
star
star
star
5

Alex

Az Aviaszkenner felülmúlta az elvárásaimat. Nemcsak olcsó repülőjegyeket találtam, de az ügyfélszolgálat is első osztályú. Kötelező használni az utazóknak.

star
star
star
star
star
4

Tony

Az Aviaszkenner egyszerűsíti az utazástervezést. Intuitív tervezése és széleskörű repülési lehetőségei miatt a kedvenc eszközöm lett a költséghatékony utazásokhoz.

star
star
star
star
star
5

Emmanuella