Merced regionális repülőtér (MCE) repülőtere induló járatok

Folyamatos járatok 2 úti célra 1 különböző légitársasággal

Napi Indulási Menetrend a(z) Merced regionális repülőtér repülőtéren

Célállomás A hét napjai Időtartam Légitársaságok Ár
LAX Los Angeles
Vas
Hét
Kedd
Sze
Csü
Pén
Szo

1 járat naponta

1ó 18m Ár megjelenítése
LAS Las Vegas
Vas
Hét
Kedd
Sze
Csü
Pén
Szo

1 járat naponta

1ó 30m Ár megjelenítése

Lényeges részletek a(z) Merced regionális repülőtér kapcsán

Repülőtér neve Merced regionális repülőtér
Repülőtér (IATA) kód MCE
Város Merced
Ország United-States (US)
Teljes cím Merced regionális repülőtér
Szélességi fok 37.286059
Hosszúsági fok -120.514459
Weboldal Flymercedairport.com
Megjelenítés a térképen Google maps

A Merced regionális repülőtér létesítményei és szolgáltatásai

A kaliforniai Mercedben található Merced regionális repülőtér létfontosságú közlekedési csomópont, amely a helyi közösséget és a nagyobb San Joaquin-völgyet szolgálja ki. Modern létesítményeivel és széles körű szolgáltatásaival a repülőtér kényelmes és élvezetes utazást biztosít mind az utasoknak, mind a repülés szerelmeseinek.

Létesítmények

 • Terminál: A repülőtér fő termináljai az utazók által megkívánt összes alapvető kényelmi szolgáltatás, beleértve a jegypénztárakat, a poggyászkiadót, a biztonsági ellenőrző pontokat és a kényelmes várakozóhelyeket.
 • Kifutópálya és gurulóutak: A Merced regionális repülőtér jól karbantartott kifutópályával és gurulóutakkal büszkélkedhet, ami megkönnyíti a zökkenőmentes felszállást és különböző típusú repülőgépek leszállásai.
 • Parkolás: A repülőtér bőséges parkolóhelyet biztosít rövid és hosszú távú tartózkodásra egyaránt, így kényelmes hozzáférést biztosít a terminál épületéhez.
 • Hangárok: Számos hangár bérelhető, amelyek kielégítik a magántulajdonban lévő repülőgépek tárolási és karbantartási igényeit.
 • FBO-szolgáltatások: Fixed-Base Operator (FBO) szolgáltatások állnak rendelkezésre üzemanyag-feltöltés, karbantartás és egyéb támogatási szolgáltatások nyújtásához. általános repülési repülőgépekre.

Szolgáltatások

 • Kereskedelmi járatok: A Merced Regional Airport kereskedelmi járatokat kínál különböző belföldi célállomásokra, kényelmes utazási lehetőséget biztosítva a helyi közösség számára.
 • Általános légiközlekedés: A repülőtér az általános repülés szerelmeseit szolgálja ki, olyan létesítményekkel és szolgáltatásokkal, amelyek támogatják a magánrepülőgépek üzemeltetését, beleértve a tankolást, a karbantartást és a repülésoktatást.
 • Charter szolgáltatások: Charter repülés olyan szolgáltatások állnak rendelkezésre, amelyek lehetővé teszik az egyének és csoportok számára, hogy személyre szabott utazási élményeket élvezhessenek.
 • Rakománykezelés: A repülőtér megkönnyíti a rakománykezelést, hatékony be- és kirakodási szolgáltatásokat nyújt az áruszállításhoz.
 • Szárazföldi szállítás: Különféle földi közlekedési lehetőségek állnak rendelkezésre az utasok végső úti céljukhoz való eljuttatására, beleértve a bérelt autókat, taxikat és transzfereket.
 • Étkezés és vásárlás: A terminál számos étkezési lehetőséget és üzletet kínál, ahol az utasok étkezhetnek. vagy vásároljon ajándéktárgyakat.
 • Kiközelíthetőség: A Merced Regional Airport akadálymentességet biztosít a fogyatékkal élők számára, olyan létesítményekkel és szolgáltatásokkal, amelyek megfelelnek a különleges igényeknek.

Akár gyakran utazik,, a repülés szerelmese vagy üzleti szakember, a Merced Regional Airport létesítményei és szolgáltatásai kényelmes és élvezetes átjáróvá teszik a San Joaquin Valley régiót. Az ügyfelek elégedettsége és a modern infrastruktúra fenntartása iránti elkötelezettségével a repülőtér továbbra is létfontosságú szerepet tölt be a közlekedési ágazatban.


Merced regionális repülőtér Gyakran Ismételt Kérdések

Meg tudná mondani nekem a(z) Merced regionális repülőtér repülőtérre kijelölt IATA kódot?

A légi közlekedési iparágban a Merced regionális repülőtér repülőteret a hozzárendelt IATA kódja, MCE azonosítja.

Milyen hosszú a leghosszabb járat, amely a Merced regionális repülőtér repülőtérről indul?

A Merced regionális repülőtér és a McCarran International Airport (LAS) közötti hatalmas távolság megtétele a kitartás végső próbája, az út körülbelül 1h 30m időtartamú.

Mely légitársaságok üzemelnek a Merced regionális repülőtér repülőtéren?

Összesen 1 légitársaság nyújt szolgáltatásokat a(z) Merced regionális repülőtér repülőtéren, többek között olyan neves légitársaságok, mint: Advanced Ai

Dönteni kell, hogy melyik repülőtérről induljon Merced városából?

Általában a Merced regionális repülőtér (MCE) a preferált választás a Merced-ből érkező utazók számára a közelsége és a nyújtott kényelem miatt.

Mennyi repülőtér található a Merced közvetlen közelében?

1 repülőtér áll a utazók rendelkezésére, beleértve:

5 ELŐNYE, HOGY A JEGYEKET AZ AviaszkennerREL FOGLALJA

1

A legjobb repülőjárat ajánlatokat keressük

2

Nem számítunk fel semmilyen további díjat vagy jutalékot

3

Számos partnerrel működünk együtt, hogy a legjobb árakat kínálhassuk

4

Az Aviaszkenner kizárólag megbízható és elismert cégekkel áll partnerségben

5

Maradjon naprakész a legfrissebb top ajánlatokkal. Válassza ki úti célját és kapjon frissítéseket az árváltozásokról

Vélemények

star
star
star
star
star
4,5/5 (1493 vélemények)

Hihetetlen eszköz a legolcsóbb repülőjegyek megtalálásához. Felhasználóbarát felület és gyors eredmények. Az Aviaszkenner megkönnyíti az utazástervezést.

star
star
star
star
star
5

Carla

Az Aviaszkenner folyamatosan kínálja a legjobb repülőjegy ajánlatokat. Az átfogó keresőmotorja páratlan. Időt és pénzt spóroltam vele!

star
star
star
star
star
4

Mikalau

Olyan járatokat találtam az Aviaszkennerrel, amelyeket máshol nem, hatékony, megbízható és könnyen használható.

star
star
star
star
star
5

Andrea

Minden alkalommal, amikor az Aviaszkennert használom, rejtett kincsekre bukkanok. Széles választékban kínál légitársaságokat és úti célokat. Kivételes eszköz az utazóknak.

star
star
star
star
star
5

Marko

Az Aviaszkennerrel való foglalás mindig zökkenőmentes folyamat. Világos opciókat kínál és segít a legjobb utazási döntések meghozatalában.

star
star
star
star
star
5

Alex

Az Aviaszkenner felülmúlta az elvárásaimat. Nemcsak olcsó repülőjegyeket találtam, de az ügyfélszolgálat is első osztályú. Kötelező használni az utazóknak.

star
star
star
star
star
4

Tony

Az Aviaszkenner egyszerűsíti az utazástervezést. Intuitív tervezése és széleskörű repülési lehetőségei miatt a kedvenc eszközöm lett a költséghatékony utazásokhoz.

star
star
star
star
star
5

Emmanuella