Memorial Field repülőtér (HOT) repülőtere induló járatok

Folyamatos járatok 2 úti célra 1 különböző légitársasággal

Napi Indulási Menetrend a(z) Memorial Field repülőtér repülőtéren

Célállomás A hét napjai Időtartam Légitársaságok Ár
DFW Dallas és Fort Worth

2 járat naponta

1ó 45m Ár megjelenítése
MEM Memphis

1 járat naponta

1ó 15m Ár megjelenítése

Lényeges részletek a(z) Memorial Field repülőtér kapcsán

Repülőtér neve Memorial Field repülőtér
Repülőtér (IATA) kód HOT
Város Meleg források
Ország United-States (US)
Teljes cím Memorial Field repülőtér
Szélességi fok 34.478889
Hosszúsági fok -93.096111
Weboldal Cityhs.net
Megjelenítés a térképen Google maps

Memorial Field repülőtér létesítményei és szolgáltatásai

Létesítmények

A városunk szívében található Memorial Field repülőtér számos kivételes létesítményt kínál, hogy kellemes és kényelmes élményt nyújtson utazók.

 • Terminálépület: Modern és tágas terminálépületünk kényelmes váróteret kínál ülőhelyekkel, mellékhelyiséggel és ingyenes Wi-Fi hozzáféréssel. Akár repülőjáratára vár, akár szeretteit felveszi, terminálunk hangulatos légkörében pihenhet.
 • Poggyászkezelés: A Memorial Field Airport hatékony poggyászkezelést biztosít szolgáltatásokat, biztosítva, hogy poggyászát gondosan kezeljék, és azonnal a kijelölt helyre szállítsák. Elkötelezett munkatársaink képzettek arra, hogy kiváló szolgáltatást nyújtsanak, és segítséget nyújtsanak a poggyászokkal kapcsolatos kérdésekben.
 • Éttermek és üzletek: Tisztában vagyunk vele, hogy a járatra várni fárasztó lehet, ami miért kínálunk különféle éttermeket és üzleteket a terminálon belül. A gyors falatoktól a finom ételekig étkezdéink változatos ízvilágot kínálnak. Hasonlóképpen, kiskereskedelmi üzleteink széles termékskálát kínálnak, beleértve a könyveket, harapnivalókat és ajándéktárgyakat, így biztosítva, hogy rengeteg lehetőség közül böngésszen és válasszon.
 • Parkolás: Memorial A Field Airport kényelmes és biztonságos parkolási lehetőséget kínál rövid és hosszú távú tartózkodásra egyaránt. A bőséges parkolóhelynek köszönhetően biztos lehet abban, hogy járművére utazása során biztonságban lesz gondozás.
 • Autókölcsönzés: Ha látogatása során járműre van szüksége, partnerünk jó hírű autókölcsönző cégekkel, hogy különféle lehetőségeket kínálhassanak Önnek. A bérelt autóval könnyedén és rugalmasan fedezheti fel a várost és a környező területeket.
 • Konferenciatermek: Repülőterünk jól felszerelt konferenciatermekkel rendelkezik, amelyek ideálisak üzleti találkozók, bemutatók és összejövetelek. A legmodernebb audiovizuális berendezésekkel és kényelmes üléselrendezéssel ezek a konferenciatermek tökéletes választást jelentenek professzionális tevékenységek lebonyolítására.
 • Egészségügyi szolgáltatások: A repülőtéren elsősegélynyújtás biztosított. állomások és képzett egészségügyi személyzet készenlétben az esetlegesen felmerülő egészségügyi vészhelyzetek kezelésére. Az Ön biztonsága és jóléte kiemelten fontos számunkra.

Szolgáltatások

A Memorial Field repülőtéren arra törekszünk, hogy hatékony és átfogó szolgáltatásokat nyújtsunk, hogy biztosítsuk a problémákat. ingyenes élmény minden utazó számára.

 • Repülési információk: Kijelölt információs pultunk naprakész részletekkel szolgál a járatok menetrendjével, késéseivel, kapuinformációival és egyéb kapcsolódó kérdésekkel kapcsolatban. Segítőkész személyzetünk mindig készen áll, hogy segítsen Önnek bármilyen aggálya esetén.
 • Biztonság: Utasaink biztonságát kiemelten kezeljük, és szigorú biztonsági intézkedéseket alkalmazunk a biztonságos környezet biztosítása érdekében. Professzionálisan képzett biztonsági személyzetünk szorgalmasan felügyeli a repülőtér minden területét, beleértve a poggyászátvizsgálást és az utasellenőrző pontokat is.
 • Szállítás: A repülőtéren kényelmes szállítási lehetőségek állnak rendelkezésre, beleértve a taxikat és a transzfereket is. és a tömegközlekedés. Ezeket a szolgáltatásokat könnyedén elérheti a terminál közelében kijelölt helyekről, így problémamentes lesz a repülőtérre és onnan való utazása.
 • Speciális segítség: Különleges segítségnyújtási szolgáltatásokat nyújtunk az utasoknak fogyatékkal élők vagy kiegészítő támogatásra szorulók. Munkatársaink képzettek arra, hogy segítő kezet nyújtsanak, biztosítva, hogy mindenki utazási igényeit a lehető legnagyobb gondossággal és odafigyeléssel kielégítsék.
 • Elveszett és megtalált: Ha utazása során elveszíti holmiját, elveszett és megtalált részlegünk célja, hogy újra egyesítse Önt a tárgyakkal. Kérjük, vegye fel a kapcsolatot barátságos személyzetünkkel, és ők segítenek megtalálni és visszaszerezni az elveszett holmikat.
 • Wi-Fi hozzáférés: A Memorial Field Airport ingyenes Wi-Fi-hozzáférést biztosít. Fi hozzáférés a terminál épületében. Maradhat kapcsolatban a családjával, utolérheti a munkát, vagy egyszerűen csak böngészhet az interneten, miközben repülőjáratára vár.

Memorial Field repülőtér Gyakran Ismételt Kérdések

El tudná mondani nekem a(z) Memorial Field repülőtér repülőtérre kijelölt IATA kódot?

A HOT kódot a Nemzetközi Légi Szállítási Szövetség (IATA) rendelte hozzá a Memorial Field repülőtér repülőtérhez.

Mennyi ideig tart a leghosszabb repülőút?

A(z) Memorial Field repülőtér repülőtérről induló leghosszabb járat a(z) Dallas-Fort Worth International Airport (DFW) célállomásig ér el, körülbelül 1h 45m időtartam alatt a(z) Cessna (Light aircraft-single turboprop engine) fedélzetén.

Mely légitársaságok üzemelnek a Memorial Field repülőtér repülőtéren?

Összesen 1 légitársaság nyújt szolgáltatásokat a(z) Memorial Field repülőtér repülőtéren, többek között olyan neves légitársaságok, mint: Southern Airways Expres

Melyik repülőteret kell használni, amikor Meleg források városából repülővel távozik?

Utazók, akik Meleg források-ből indulnak, gyakran részesítik előnyben a Memorial Field repülőtér (HOT)-ot annak előnyös elhelyezkedése miatt.

Hány repülőtér található Meleg források közvetlen közelében?

Meleg források környékén 1 repülőtér található:

5 ELŐNYE, HOGY A JEGYEKET AZ AviaszkennerREL FOGLALJA

1

A legjobb repülőjárat ajánlatokat keressük

2

Nem számítunk fel semmilyen további díjat vagy jutalékot

3

Számos partnerrel működünk együtt, hogy a legjobb árakat kínálhassuk

4

Az Aviaszkenner kizárólag megbízható és elismert cégekkel áll partnerségben

5

Maradjon naprakész a legfrissebb top ajánlatokkal. Válassza ki úti célját és kapjon frissítéseket az árváltozásokról

Vélemények

star
star
star
star
star
4,5/5 (1493 vélemények)

Hihetetlen eszköz a legolcsóbb repülőjegyek megtalálásához. Felhasználóbarát felület és gyors eredmények. Az Aviaszkenner megkönnyíti az utazástervezést.

star
star
star
star
star
5

Carla

Az Aviaszkenner folyamatosan kínálja a legjobb repülőjegy ajánlatokat. Az átfogó keresőmotorja páratlan. Időt és pénzt spóroltam vele!

star
star
star
star
star
4

Mikalau

Olyan járatokat találtam az Aviaszkennerrel, amelyeket máshol nem, hatékony, megbízható és könnyen használható.

star
star
star
star
star
5

Andrea

Minden alkalommal, amikor az Aviaszkennert használom, rejtett kincsekre bukkanok. Széles választékban kínál légitársaságokat és úti célokat. Kivételes eszköz az utazóknak.

star
star
star
star
star
5

Marko

Az Aviaszkennerrel való foglalás mindig zökkenőmentes folyamat. Világos opciókat kínál és segít a legjobb utazási döntések meghozatalában.

star
star
star
star
star
5

Alex

Az Aviaszkenner felülmúlta az elvárásaimat. Nemcsak olcsó repülőjegyeket találtam, de az ügyfélszolgálat is első osztályú. Kötelező használni az utazóknak.

star
star
star
star
star
4

Tony

Az Aviaszkenner egyszerűsíti az utazástervezést. Intuitív tervezése és széleskörű repülési lehetőségei miatt a kedvenc eszközöm lett a költséghatékony utazásokhoz.

star
star
star
star
star
5

Emmanuella