Repülőjárat akciók innen: Meadows Field repülőtér (BFL)

Fedezze fel 4 helyszínt 2 különböző fuvarozóval

Napi Indulási Menetrend a(z) Meadows Field repülőtér repülőtéren

Lényeges részletek a(z) Meadows Field repülőtér kapcsán

Repülőtér neve Meadows Field repülőtér
Repülőtér (IATA) kód BFL
Város Bakersfield
Ország United-States (US)
Teljes cím Meadows Field repülőtér
Szélességi fok 35.432912
Hosszúsági fok -119.056618
Weboldal Meadowsfield.com
Megjelenítés a térképen Google maps

A Meadows Field repülőtér létesítményei és szolgáltatásai

A Meadows Field repülőtér létfontosságú közlekedési csomópont a kaliforniai Bakersfieldben. A létesítmények és szolgáltatások széles skálájával zökkenőmentes élményt biztosít az utazók számára.

Terminállétesítmények

 • Bejelentkezési pultok: Több bejelentkezési pult is elérhető megkönnyíti az utasok zökkenőmentes bejelentkezési folyamatát.
 • Poggyászkezelés: A repülőtér hatékony poggyászkezelési szolgáltatásokat kínál a poggyász biztonságos és időben történő kézbesítésének biztosítása érdekében.
 • Biztonság: állapot a legmodernebb biztonsági rendszerek és személyzet gondoskodik az összes utas biztonságáról és jólétéről.
 • Éttermek és kávézók: Különféle étkezési lehetőségek állnak rendelkezésre, amelyek különféle ételeket kínálnak a különböző ízlések és ízlések kielégítésére. preferenciák.
 • Vásárlás: Az utasok számos vásárlási lehetőséget élvezhetnek, beleértve a vámmentes boltokat, könyvesboltokat és ajándékboltokat.
 • Társalgók: A repülőtér prémium társalgókat biztosít a jogosult utasok számára, kényelmes és pihentető légkört kínálnak a repülőjáratukra várva.

Szállítási szolgáltatások

 • Autókölcsönzés: Számos jelentős autókölcsönző cég működik a Meadows Field repülőtérről, kényelmes közlekedési lehetőségek az utazók számára.
 • Taxik és telekocsik: Az utasok könnyen megszervezhetik a taxi- vagy telekocsi-szolgáltatást a repülőtérre és onnan vissza.
 • Tömegközlekedés: A repülőtér jó összeköttetéssel rendelkezik a helyi tömegközlekedési rendszer, amely lehetővé teszi az utazók számára, hogy kényelmesen elérjék úti céljukat.

Parkolási lehetőségek

 • Hosszú távú parkolás: A Meadows Field Airport bőséges hosszú távú parkolóhelyet kínál azoknak az utazóknak, akik a járműveiket a repülőtéren hagyják.
 • Rövid távú parkolás: Azok számára, akiknek rövidebb ideig kell parkolniuk, rövid távú parkolási lehetőség áll rendelkezésre a terminál közvetlen közelében.
 • Fogyatékkal élők számára kialakított parkoló: Kijelölt parkolóhelyek állnak rendelkezésre a fogyatékkal élő utasok számára, biztosítva a megközelíthetőséget és a kényelmet.

További szolgáltatások

 • Wi-Fi: Ingyenes Wi-Fi áll rendelkezésre az egész repülőtéren, amely lehetővé teszi az utasok számára, hogy utazásuk során kapcsolatban maradjanak.
 • Információs pultok: A személyzettel ellátott információs pultok kényelmesen elhelyezkednek a terminál egész területén, hogy segítsenek az utasoknak bármilyen kérdésben vagy problémában.
 • ATM-ek és pénzváltó: ATM-ek állnak rendelkezésre a kényelmes készpénzfelvételhez, és valutaváltási szolgáltatásokat nyújtanak a nemzetközi utazók számára.
 • Egészségügyi szolgáltatások: Bármilyen egészségügyi vészhelyzet esetén a repülőtér egészségügyi létesítményekkel és képzett személyzet az azonnali segítségnyújtáshoz.
 • Csomagszállító kocsik: Csomagszállító kocsik állnak az utasok rendelkezésére, hogy könnyedén szállítsák poggyászukat a repülőtéren.

Meadows Field repülőtér Gyakran Ismételt Kérdések

El tudná mondani nekem a(z) Meadows Field repülőtér repülőtérre kijelölt IATA kódot?

A BFL kódot a Nemzetközi Légi Szállítási Szövetség (IATA) rendelte hozzá a Meadows Field repülőtér repülőtérhez.

Milyen hosszú a leghosszabb járat, amely a Meadows Field repülőtér repülőtérről indul?

A Meadows Field repülőtér és a Dallas-Fort Worth International Airport (DFW) közötti hatalmas távolság megtétele a kitartás végső próbája, az út körülbelül 3h 8m időtartamú.

Mely légitársaságok üzemelnek a Meadows Field repülőtér repülőtéren?

Összesen 2 légitársaság nyújt szolgáltatásokat a(z) Meadows Field repülőtér repülőtéren, többek között olyan neves légitársaságok, mint: American Airlines, United Airline

Melyik repülőteret kell használni, amikor Bakersfield városából repülővel távozik?

Utazók, akik Bakersfield-ből indulnak, gyakran részesítik előnyben a Meadows Field repülőtér (BFL)-ot annak előnyös elhelyezkedése miatt.

Mennyi repülőtér található a Bakersfield közvetlen közelében?

1 repülőtér áll a utazók rendelkezésére, beleértve:

5 ELŐNYE, HOGY A JEGYEKET AZ AviaszkennerREL FOGLALJA

1

A legjobb repülőjárat ajánlatokat keressük

2

Nem számítunk fel semmilyen további díjat vagy jutalékot

3

Számos partnerrel működünk együtt, hogy a legjobb árakat kínálhassuk

4

Az Aviaszkenner kizárólag megbízható és elismert cégekkel áll partnerségben

5

Maradjon naprakész a legfrissebb top ajánlatokkal. Válassza ki úti célját és kapjon frissítéseket az árváltozásokról

Vélemények

star
star
star
star
star
4,5/5 (1493 vélemények)

Hihetetlen eszköz a legolcsóbb repülőjegyek megtalálásához. Felhasználóbarát felület és gyors eredmények. Az Aviaszkenner megkönnyíti az utazástervezést.

star
star
star
star
star
5

Carla

Az Aviaszkenner folyamatosan kínálja a legjobb repülőjegy ajánlatokat. Az átfogó keresőmotorja páratlan. Időt és pénzt spóroltam vele!

star
star
star
star
star
4

Mikalau

Olyan járatokat találtam az Aviaszkennerrel, amelyeket máshol nem, hatékony, megbízható és könnyen használható.

star
star
star
star
star
5

Andrea

Minden alkalommal, amikor az Aviaszkennert használom, rejtett kincsekre bukkanok. Széles választékban kínál légitársaságokat és úti célokat. Kivételes eszköz az utazóknak.

star
star
star
star
star
5

Marko

Az Aviaszkennerrel való foglalás mindig zökkenőmentes folyamat. Világos opciókat kínál és segít a legjobb utazási döntések meghozatalában.

star
star
star
star
star
5

Alex

Az Aviaszkenner felülmúlta az elvárásaimat. Nemcsak olcsó repülőjegyeket találtam, de az ügyfélszolgálat is első osztályú. Kötelező használni az utazóknak.

star
star
star
star
star
4

Tony

Az Aviaszkenner egyszerűsíti az utazástervezést. Intuitív tervezése és széleskörű repülési lehetőségei miatt a kedvenc eszközöm lett a költséghatékony utazásokhoz.

star
star
star
star
star
5

Emmanuella