Repülőjárat akciók innen: McCook Ben Nelson regionális repülőtér (MCK)

Folyamatos járatok 1 célállomásra 1 különböző légitársasággal

Napi menetrend szerinti járatok indulása a(z) McCook Ben Nelson regionális repülőtér repülőtérről

Célállomás A hét napjai Időtartam Légitársaságok Ár
DEN Denver

1-Feb járat naponta

1ó 20m Ár megjelenítése

Tájékoztató részletek a(z) McCook Ben Nelson regionális repülőtér kapcsán

Repülőtér neve McCook Ben Nelson regionális repülőtér
Repülőtér (IATA) kód MCK
Város McCook
Ország United-States (US)
Teljes cím McCook Ben Nelson regionális repülőtér
Szélességi fok 40.206278
Hosszúsági fok -100.592083
Weboldal Cityofmccook.com
Megjelenítés a térképen Google maps

McCook Ben Nelson regionális repülőtér létesítményei és szolgáltatásai

Bevezetés

A McCook Ben Nelson regionális repülőtér létfontosságú közlekedési csomópontként szolgál a nebraskai McCook lakosai és látogatói számára. Ez a cikk áttekintést nyújt a repülőtér létesítményeiről és az utasok számára kínált szolgáltatások köréről.

Létesítmények

  • Terminálépület: A repülőtér modern és hatékony terminálépülettel rendelkezik. különféle kényelmi szolgáltatásokkal az utazók számára. Az utasok kényelmes ülőhelyet, mellékhelyiséget és étkezőt találhatnak a terminálon belül.
  • Parkolás: A repülőtér bőséges parkolóhelyet kínál rövid és hosszú távú igényekhez egyaránt. Az utasok választhatnak a rövid és a hosszú távú parkolók között, biztosítva a kényelmet és a megközelíthetőséget.
  • Kifutópályák: A McCook Ben Nelson regionális repülőteret két jól karbantartott kifutópályával látták el. Az elsődleges kifutópálya 7500 láb hosszú, és repülőgépek széles skáláját fogadja.
  • FBO-szolgáltatások: A repülőtér rögzített bázisüzemeltetője (FBO) számos szolgáltatást nyújt magánrepülőgép-tulajdonosok és -üzemeltetők számára. A szolgáltatások közé tartozik a tankolás, a repülőgép-karbantartás, a hangárbérlés és a pilóták szolgáltatásai.
  • Hangárok: A repülőtéren több hangár is bérelhető, amelyek biztonságos tárolási és karbantartási lehetőségeket biztosítanak a magánrepülőgépek számára.

Utasszállítás

  • Autókölcsönzés: A McCook Ben Nelson regionális repülőtér autókölcsönzési szolgáltatásokat kínál jó hírű cégektől, így az utasok kényelmesen felfedezhetik a régiót érkezéskor.
  • Szállítás: Az utasok könnyedén elérhetik a különböző földi közlekedési lehetőségeket, például a taxikat és a transzferszolgáltatást közvetlenül a terminál épülete előtt.
  • WiFi: A repülőtér ingyenes, nagy sebességű WiFi-t biztosít a terminál egész területén, lehetővé téve az utasok számára, hogy kapcsolatban maradjanak az egész terminálon. a repülőtéren töltött idő.
  • Társalgó: Az utazók a kényelmes társalgóban pihenhetnek, amely nyugodt légkört, televíziókat és elektronikus eszközök töltőállomásait kínálja.
  • Információs pult: A repülőtér információs pultja hozzáértő személyzettel rendelkezik, akik készek segíteni az utasoknak kérdésekkel, repülési adatokkal és általános információkkal.

A McCook Ben Nelson regionális repülőtér számos kényelmes létesítményt és szolgáltatást kínál, hogy biztosítsa problémamentes utazási élmény. Függetlenül attól, hogy az utasok parkolásra, autóbérlésre vagy privát repülőgép-szolgáltatásokra van szükségük, a repülőtér kielégíti igényeiket, és kényelmes és hatékony környezetet biztosít. A nebraskai McCook látogatói pozitív élményre számíthatnak, ha igénybe veszik a McCook Ben Nelson regionális repülőtér szolgáltatásait.


Gyakran Ismételt Kérdések

El tudná mondani nekem a(z) McCook Ben Nelson regionális repülőtér repülőtérre kijelölt IATA kódot?

A MCK kódot a Nemzetközi Légi Szállítási Szövetség (IATA) rendelte hozzá a McCook Ben Nelson regionális repülőtér repülőtérhez.

Mennyi ideig tart a leghosszabb repülőút?

A(z) McCook Ben Nelson regionális repülőtér repülőtérről induló leghosszabb járat a(z) célállomásig ér el, körülbelül időtartam alatt a(z) fedélzetén.

Mely légitársaságok üzemeltetnek járatokat a McCook Ben Nelson regionális repülőtér repülőtérről?

A(z) McCook Ben Nelson regionális repülőtér repülőtérről induló utasok 1 különböző légitársaság közül választhatnak, melyek közül a Key Lime Ai biztosítja a rendszeres járatok többségét.

Melyik repülőteret kell használni, amikor McCook városából repülővel távozik?

Utazók, akik McCook-ből indulnak, gyakran részesítik előnyben a McCook Ben Nelson regionális repülőtér (MCK)-ot annak előnyös elhelyezkedése miatt.

Hány repülőtér található McCook közvetlen közelében?

McCook környékén 1 repülőtér található:

5 ELŐNYE, HOGY A JEGYEKET AZ AviaszkennerREL FOGLALJA

1

A legjobb repülőjárat ajánlatokat keressük

2

Nem számítunk fel semmilyen további díjat vagy jutalékot

3

Számos partnerrel működünk együtt, hogy a legjobb árakat kínálhassuk

4

Az Aviaszkenner kizárólag megbízható és elismert cégekkel áll partnerségben

5

Maradjon naprakész a legfrissebb top ajánlatokkal. Válassza ki úti célját és kapjon frissítéseket az árváltozásokról

Vélemények

star
star
star
star
star
4,5/5 (1493 vélemények)

Hihetetlen eszköz a legolcsóbb repülőjegyek megtalálásához. Felhasználóbarát felület és gyors eredmények. Az Aviaszkenner megkönnyíti az utazástervezést.

star
star
star
star
star
5

Carla

Az Aviaszkenner folyamatosan kínálja a legjobb repülőjegy ajánlatokat. Az átfogó keresőmotorja páratlan. Időt és pénzt spóroltam vele!

star
star
star
star
star
4

Mikalau

Olyan járatokat találtam az Aviaszkennerrel, amelyeket máshol nem, hatékony, megbízható és könnyen használható.

star
star
star
star
star
5

Andrea

Minden alkalommal, amikor az Aviaszkennert használom, rejtett kincsekre bukkanok. Széles választékban kínál légitársaságokat és úti célokat. Kivételes eszköz az utazóknak.

star
star
star
star
star
5

Marko

Az Aviaszkennerrel való foglalás mindig zökkenőmentes folyamat. Világos opciókat kínál és segít a legjobb utazási döntések meghozatalában.

star
star
star
star
star
5

Alex

Az Aviaszkenner felülmúlta az elvárásaimat. Nemcsak olcsó repülőjegyeket találtam, de az ügyfélszolgálat is első osztályú. Kötelező használni az utazóknak.

star
star
star
star
star
4

Tony

Az Aviaszkenner egyszerűsíti az utazástervezést. Intuitív tervezése és széleskörű repülési lehetőségei miatt a kedvenc eszközöm lett a költséghatékony utazásokhoz.

star
star
star
star
star
5

Emmanuella