Megfizethető járatok innen: Mbuji Mayi repülőtér (MJM)

Folyamatos járatok 2 úti célra 2 különböző légitársasággal

Napi menetrend szerinti járatok indulása a(z) Mbuji Mayi repülőtér repülőtérről

Célállomás A hét napjai Időtartam Légitársaságok Ár
FIH Kinshasa

2 járat naponta

1ó 35m Ár megjelenítése
FBM Lubumbashi
Vas
Hét
Kedd
Sze
Csü
Pén
Szo

1 járat naponta

1ó 18m Ár megjelenítése

Tájékoztató részletek a(z) Mbuji Mayi repülőtér kapcsán

Repülőtér neve Mbuji Mayi repülőtér
Repülőtér (IATA) kód MJM
Város Mbuji-mayi
Ország Democratic-Republic-of-Congo (CD)
Teljes cím Mbuji Mayi repülőtér
Szélességi fok -6.124928
Hosszúsági fok 23.571402
Megjelenítés a térképen Google maps

Mbuji Mayi repülőtér létesítményei és szolgáltatásai

A Kongói Demokratikus Köztársaságban található Mbuji Mayi repülőtér kulcsfontosságú átjáró a városba és onnan kifelé utazók számára. A repülőtér számos létesítményt és szolgáltatást kínál az utasok zökkenőmentes és kényelmes utazási élménye érdekében.

Terminállétesítmények

 • Bejelentkezési pultok: A repülőtér külön bejelentkezési pultokkal rendelkezik, ahol az utasok megkaphatják beszállókártyáikat és leadhatják poggyászukat.
 • Vámmentes üzletek: Az utazók vámmentes vásárlási élményben részesülhetnek a repülőtéren, ahol különféle termékeket, például parfümöt, elektronikai cikkeket és helyi kézműves termékeket kínálnak.
 • Éttermek és kávézók: Számos étkezési lehetőség áll rendelkezésre, köztük kávézók és éttermek, amelyek mindkettőt kínálják. helyi és nemzetközi konyha.
 • ATM-ek és pénzváltó: Az utazók kényelmét szolgálja, hogy ATM-ek és pénzváltó szolgáltatások állnak rendelkezésre a terminálon belül.
 • Autókölcsönzési szolgáltatások: Az utasok könnyen bérelhetnek autót a repülőtéren jó hírű kölcsönző cégektől, ami rugalmasságot biztosít az utazáshoz.

Szállítási szolgáltatások

 • Taxik: A taxik a repülőtéren kívül is könnyen elérhetők, és problémamentes közlekedési módot kínálnak Mbuji Mayi különböző helyeire és onnan.
 • Ingajárati szolgáltatások: Egyes szállodák és üdülőhelyek transzferszolgáltatást biztosítanak a repülőtérről és a repülőtérről, ezzel biztosítva vendégeik kényelmét.
 • Tömegközlekedés: A repülőtér közelében tömegközlekedési buszok és minibuszok is elérhetők., amely költséghatékony lehetőséget biztosít az utazók számára.

További szolgáltatások

 • Wi-Fi: Ingyenes Wi-Fi áll rendelkezésre az egész terminálon, lehetővé téve az utasok számára, hogy kapcsolatban maradjanak a repülőtéren töltött idő alatt.
 • Elveszett és megtalált: Elveszett holmija esetén az utasok elérhetik a repülőtér elveszett és részleget talált segítségért.
 • Egészségügyi létesítmények: A Mbuji Mayi repülőtér egészségügyi létesítményekkel van felszerelve, hogy szükség esetén sürgősségi egészségügyi szolgáltatásokat nyújtsanak.
 • Speciális segítségnyújtás: A repülőtér különleges segítséget nyújt a fogyatékkal élő vagy csökkent mozgásképességű utasoknak, így mindenki számára kényelmes utazást biztosít.
 • Gyermek játszótér: A gyermekkel utazó családok igénybe vehetik az előnyt a repülőtér gyermekjátszóteréből, szórakoztatva és lekötve a kicsiket.

Összességében a Mbuji Mayi repülőtér az utasok kényelmét és kényelmét helyezi előtérbe. A számos létesítmény és szolgáltatás révén az utazók biztosak lehetnek abban, hogy a repülőtéren eltöltött idejük élvezetes, hatékony és stresszmentes lesz.


Mbuji Mayi repülőtér Gyakran Ismételt Kérdések

Meg tudná mondani nekem a(z) Mbuji Mayi repülőtér repülőtérre kijelölt IATA kódot?

A légi közlekedési iparágban a Mbuji Mayi repülőtér repülőteret a hozzárendelt IATA kódja, MJM azonosítja.

Mennyi ideig tart a leghosszabb repülőút?

A(z) Mbuji Mayi repülőtér repülőtérről induló leghosszabb járat a(z) N'Djili International Airport (FIH) célállomásig ér el, körülbelül 1h 35m időtartam alatt a(z) Airbus A320 fedélzetén.

Mely légitársaságok üzemeltetnek járatokat a Mbuji Mayi repülőtér repülőtérről?

A(z) Mbuji Mayi repülőtér repülőtérről induló utasok 2 különböző légitársaság közül választhatnak, melyek közül a CAA, Congo Airway biztosítja a rendszeres járatok többségét.

Melyik repülőteret kell használni, amikor Mbuji-mayi városából repülővel távozik?

Utazók, akik Mbuji-mayi-ből indulnak, gyakran részesítik előnyben a Mbuji Mayi repülőtér (MJM)-ot annak előnyös elhelyezkedése miatt.

Mennyi repülőtér található a Mbuji-mayi közvetlen közelében?

1 repülőtér áll a utazók rendelkezésére, beleértve:

5 ELŐNYE, HOGY A JEGYEKET AZ AviaszkennerREL FOGLALJA

1

A legjobb repülőjárat ajánlatokat keressük

2

Nem számítunk fel semmilyen további díjat vagy jutalékot

3

Számos partnerrel működünk együtt, hogy a legjobb árakat kínálhassuk

4

Az Aviaszkenner kizárólag megbízható és elismert cégekkel áll partnerségben

5

Maradjon naprakész a legfrissebb top ajánlatokkal. Válassza ki úti célját és kapjon frissítéseket az árváltozásokról

Vélemények

star
star
star
star
star
4,5/5 (1493 vélemények)

Hihetetlen eszköz a legolcsóbb repülőjegyek megtalálásához. Felhasználóbarát felület és gyors eredmények. Az Aviaszkenner megkönnyíti az utazástervezést.

star
star
star
star
star
5

Carla

Az Aviaszkenner folyamatosan kínálja a legjobb repülőjegy ajánlatokat. Az átfogó keresőmotorja páratlan. Időt és pénzt spóroltam vele!

star
star
star
star
star
4

Mikalau

Olyan járatokat találtam az Aviaszkennerrel, amelyeket máshol nem, hatékony, megbízható és könnyen használható.

star
star
star
star
star
5

Andrea

Minden alkalommal, amikor az Aviaszkennert használom, rejtett kincsekre bukkanok. Széles választékban kínál légitársaságokat és úti célokat. Kivételes eszköz az utazóknak.

star
star
star
star
star
5

Marko

Az Aviaszkennerrel való foglalás mindig zökkenőmentes folyamat. Világos opciókat kínál és segít a legjobb utazási döntések meghozatalában.

star
star
star
star
star
5

Alex

Az Aviaszkenner felülmúlta az elvárásaimat. Nemcsak olcsó repülőjegyeket találtam, de az ügyfélszolgálat is első osztályú. Kötelező használni az utazóknak.

star
star
star
star
star
4

Tony

Az Aviaszkenner egyszerűsíti az utazástervezést. Intuitív tervezése és széleskörű repülési lehetőségei miatt a kedvenc eszközöm lett a költséghatékony utazásokhoz.

star
star
star
star
star
5

Emmanuella