Folyamatos járat innen: Mbarara repülőtér (MBQ)

Folyamatos járatok 2 célállomásra 2 különböző légitársasággal

Napi menetrend szerinti járatok indulása a(z) Mbarara repülőtér repülőtérről

Célállomás A hét napjai Időtartam Légitársaságok Ár
EBB Entebbe

2 járat naponta

0ó 45m Ár megjelenítése
KHX Kihihi

2 járat naponta

0ó 15m Ár megjelenítése

Lényeges részletek a(z) Mbarara repülőtér kapcsán

Repülőtér neve Mbarara repülőtér
Repülőtér (IATA) kód MBQ
Város Mbarara
Ország Uganda (UG)
Teljes cím Mbarara repülőtér
Szélességi fok -0.555000
Hosszúsági fok 30.600000
Megjelenítés a térképen Google maps

Mbarara repülőtér létesítményei és szolgáltatásai

A Mbarara repülőtér, más néven Mbarara-Kakiika repülőtér, az ugandai Mbararában található belföldi repülőtér. Fontos közlekedési csomópontként szolgál mind a helyiek, mind az ország délnyugati régiójába látogató turisták számára. Íme néhány kulcsfontosságú létesítmény és szolgáltatás, amelyekre a Mbarara repülőtéren való utazás során számíthat:

1. Terminálépület:

A repülőtér modern és jól karbantartott terminálépülete kényelmes és kényelmes élményt nyújt az utazóknak. A zökkenőmentes utazás érdekében olyan létesítményekkel van felszerelve, mint a várótermek, mellékhelyiségek és bejelentkezési pultok.

2. Repülési szolgáltatások:

A Mbarara repülőtér rendszeres belföldi járatokat biztosít Ugandán belüli különböző célállomásokra és onnan indulva. Az olyan légitársaságok, mint az Uganda Airlines, olyan nagyvárosokba üzemeltetnek járatokat, mint Kampala és Entebbe, így kényelmes utazási lehetőségeket kínálnak az utasok számára.

3. Földi közlekedés:

Azoknak az utazóknak, akik a Mbarara repülőtérről szeretnék elérni végső úti céljukat, különféle földi szállítási lehetőségek állnak rendelkezésre. A taxik és az autókölcsönző szolgáltatások könnyen elérhetők a terminál épületén kívül, így kényelmesen elérheti a kívánt helyet.

4. Parkolási lehetőségek:

Azok számára, akik inkább autóval szeretnének eljutni a repülőtérre, a Mbarara repülőtér parkolási lehetőséget kínál. Ezek a parkolóhelyek biztonságosak, biztosítva a jármű védelmét utazása során. Rövid és hosszú távú parkolási lehetőségek állnak rendelkezésre a különböző igények kielégítésére.

5. Vámügy és bevándorlás:

A Mbarara repülőtér dedikált vám- és bevándorlási szolgálatokkal rendelkezik a zökkenőmentes be- és kilépési folyamatok megkönnyítése érdekében. Az utazóknak meg kell felelniük a szükséges bevándorlási eljárásoknak, beleértve az útlevél-ellenőrzést és a vízumkövetelményeket, hogy biztosítsák a problémamentes utazási élményt.

6. Utasszolgáltatások:

A repülőtér számos szolgáltatást kínál az utasok kényelmének fokozása érdekében. Ide tartoznak a pénzváltó szolgáltatások, az ATM-ek, az üzletek és az étkezési lehetőségek. Az utazók megtalálhatják a szükséges alapvető dolgokat, emléktárgyakat és frissítőket a repülőtér területén.

7. Poggyászszolgáltatások:

A Mbarara repülőtér poggyászszolgáltatást kínál, hogy segítse az utasokat poggyászaik kezelésében. Poggyászkocsik és kocsik állnak rendelkezésre a könnyű szállítás érdekében a terminál épületében. Ezenkívül külön poggyászkezelő területek is rendelkezésre állnak, amelyek biztosítják a poggyász hatékony szállítását a járatok között.

8. Kisegítő lehetőségek:

A Mbarara repülőteret úgy tervezték, hogy minden utazó számára elérhető legyen, beleértve a mozgáskorlátozottakat is. A létesítmények közé tartozik a rámpák, liftek és a kerekesszékkel megközelíthető mellékhelyiségek. A személyzet tagjait arra is képezték, hogy segítsenek a speciális igényű utasoknak, így mindenki számára kényelmes élményt biztosítanak.

Ez csak néhány a Mbarara repülőtéren elérhető létesítmények és szolgáltatások közül. Akár üzleti, akár szabadidős céllal utazik, a repülőtér igyekszik kellemes és hatékony utazási élményt nyújtani minden utasának.


Gyakran Ismételt Kérdések

Meg tudná mondani nekem a(z) Mbarara repülőtér repülőtérre kijelölt IATA kódot?

A légi közlekedési iparágban a Mbarara repülőtér repülőteret a hozzárendelt IATA kódja, MBQ azonosítja.

Mennyi ideig tart a leghosszabb repülőút?

A(z) Mbarara repülőtér repülőtérről induló leghosszabb járat a(z) Entebbe International Airport (EBB) célállomásig ér el, körülbelül 45m időtartam alatt a(z) Cessna (Light aircraft) fedélzetén.

Mely légitársaságok üzemelnek a Mbarara repülőtér repülőtéren?

Összesen 2 légitársaság nyújt szolgáltatásokat a(z) Mbarara repülőtér repülőtéren, többek között olyan neves légitársaságok, mint: Aerolink Uganda, LG

Dönteni kell, hogy melyik repülőtérről induljon Mbarara városából?

Általában a Mbarara repülőtér (MBQ) a preferált választás a Mbarara-ből érkező utazók számára a közelsége és a nyújtott kényelem miatt.

Mennyi repülőtér található a Mbarara közvetlen közelében?

1 repülőtér áll a utazók rendelkezésére, beleértve:

5 ELŐNYE, HOGY A JEGYEKET AZ AviaszkennerREL FOGLALJA

1

A legjobb repülőjárat ajánlatokat keressük

2

Nem számítunk fel semmilyen további díjat vagy jutalékot

3

Számos partnerrel működünk együtt, hogy a legjobb árakat kínálhassuk

4

Az Aviaszkenner kizárólag megbízható és elismert cégekkel áll partnerségben

5

Maradjon naprakész a legfrissebb top ajánlatokkal. Válassza ki úti célját és kapjon frissítéseket az árváltozásokról

Vélemények

star
star
star
star
star
4,5/5 (1493 vélemények)

Hihetetlen eszköz a legolcsóbb repülőjegyek megtalálásához. Felhasználóbarát felület és gyors eredmények. Az Aviaszkenner megkönnyíti az utazástervezést.

star
star
star
star
star
5

Carla

Az Aviaszkenner folyamatosan kínálja a legjobb repülőjegy ajánlatokat. Az átfogó keresőmotorja páratlan. Időt és pénzt spóroltam vele!

star
star
star
star
star
4

Mikalau

Olyan járatokat találtam az Aviaszkennerrel, amelyeket máshol nem, hatékony, megbízható és könnyen használható.

star
star
star
star
star
5

Andrea

Minden alkalommal, amikor az Aviaszkennert használom, rejtett kincsekre bukkanok. Széles választékban kínál légitársaságokat és úti célokat. Kivételes eszköz az utazóknak.

star
star
star
star
star
5

Marko

Az Aviaszkennerrel való foglalás mindig zökkenőmentes folyamat. Világos opciókat kínál és segít a legjobb utazási döntések meghozatalában.

star
star
star
star
star
5

Alex

Az Aviaszkenner felülmúlta az elvárásaimat. Nemcsak olcsó repülőjegyeket találtam, de az ügyfélszolgálat is első osztályú. Kötelező használni az utazóknak.

star
star
star
star
star
4

Tony

Az Aviaszkenner egyszerűsíti az utazástervezést. Intuitív tervezése és széleskörű repülési lehetőségei miatt a kedvenc eszközöm lett a költséghatékony utazásokhoz.

star
star
star
star
star
5

Emmanuella