Maurice Bishop nemzetközi repülőtér (GND) repülőtere induló járatok

Folyamatos járatok 10 célállomásra 10 különböző légitársasággal

Napi Indulási Menetrend a(z) Maurice Bishop nemzetközi repülőtér repülőtéren

Célállomás A hét napjai Időtartam Légitársaságok Ár
BGI Bridgetown

1-2 járat naponta

0ó 55m Ár megjelenítése
SVD Arno Vale

2 járat naponta

0ó 40m Ár megjelenítése
JFK New York City

1 járat naponta

5ó 9m Ár megjelenítése
MIA Miami

1 járat naponta

3ó 58m Ár megjelenítése
POS Piarco

1 járat naponta

0ó 40m Ár megjelenítése
UVF Vieux-Fort
Vas
Hét
Kedd
Sze
Csü
Pén
Szo

1 járat naponta

0ó 50m Ár megjelenítése
YYZ Toronto
Vas
Hét
Kedd
Sze
Csü
Pén
Szo

2 járat naponta

6ó 0m Ár megjelenítése
ANU Szent János
Vas
Hét
Kedd
Sze
Csü
Pén
Szo

1 járat naponta

1ó 15m Ár megjelenítése
TAB Scarborough
Vas
Hét
Kedd
Sze
Csü
Pén
Szo

1 járat naponta

0ó 40m Ár megjelenítése
CLT Charlotte
Vas
Hét
Kedd
Sze
Csü
Pén
Szo

1 járat naponta

5ó 1m Ár megjelenítése

Lényeges részletek a(z) Maurice Bishop nemzetközi repülőtér kapcsán

Repülőtér neve Maurice Bishop nemzetközi repülőtér
Repülőtér (IATA) kód GND
Város Szent György
Ország Grenada (GD)
Teljes cím Maurice Bishop nemzetközi repülőtér
Szélességi fok 12.004167
Hosszúsági fok -61.786111
Weboldal Mbiagrenada.com
Megjelenítés a térképen Google maps

A Maurice Bishop nemzetközi repülőtér létesítményei és szolgáltatásai

Bevezetés

A grenadai Maurice Bishop nemzetközi repülőtér a gyönyörű karibi sziget fő nemzetközi kapuja. A repülőtér nemcsak kiváló összeköttetéseket kínál különböző úti célokhoz, hanem egy sor létesítményt és szolgáltatást is kínál, hogy kényelmes és kényelmes élményt biztosítson az utazók számára.

Létesítmények

1. Üzletek és étkezési lehetőség

A repülőtéren számos üzlet és étkezési lehetőség kínálkozik, így az utazóknak lehetőségük nyílik egy kiskereskedelmi terápiában részt venni, vagy elfogyasztani egy finom ételt utazásuk előtt vagy után. A luxuscikkeket kínáló vámmentes üzletektől az egyedi ajándéktárgyakat árusító helyi butikokig minden utazó ízlése szerint talál valamit.

2. Társalgók

Azok számára, akik nyugodtabb és exkluzívabb környezetre vágynak, a Maurice Bishop Nemzetközi Repülőtér számos társalgót kínál. Ezek a társalgók kényelmes ülőhelyeket, frissítőket, Wi-Fi-t és egyéb kényelmi eszközöket biztosítanak, így az utazók nyugodt környezetben lazíthatnak, vagy belevághatnak a munkába.

3. Autókölcsönző szolgáltatások

Azok az utazók, akik saját tempójukban szeretnék felfedezni Grenada gyönyörű szigetét, kényelmesen bérelhetnek autót a repülőtéren. Számos autókölcsönző cég működik a repülőtér területén, biztosítva a könnyű hozzáférést a megbízható közlekedési lehetőségekhez.

4. Pénzváltási és banki szolgáltatások

A nemzetközi utazók megkönnyítése érdekében a repülőtér valutaváltási szolgáltatásokat nyújt, lehetővé téve az utasok pénzének átváltását a helyi pénznemre. Ezenkívül banki szolgáltatások, például ATM-ek állnak rendelkezésre a pénzügyi tranzakciók lebonyolítására és a kényelem érdekében.

Szolgáltatások

1. Poggyászszolgáltatás

A repülőtér poggyászmegőrzőt kínál, amely lehetővé teszi az utazók számára, hogy biztonságosan tárolják csomagjaikat, miközben felfedezik a szigetet vagy várják a csatlakozó járataikat. Poggyászcsomagolási szolgáltatások is rendelkezésre állnak, hogy megvédjék a poggyászt a szállítás közbeni sérülésektől.

2. Repülési információk

Az információs pultok és a kijelzők stratégiailag a terminálon helyezkednek el, így az utasok könnyen hozzáférhetnek a legfrissebb információkhoz a járatok menetrendjéről, a kapukiosztásokról, valamint a változásokról vagy késésekről. Ez segít az utazóknak hatékonyan megtervezni utazásukat.

3. Segítségnyújtás speciális igényeknek

A Maurice Bishop International Airport elkötelezett amellett, hogy segítséget nyújtson a különleges igényű vagy fogyatékkal élő utazóknak. Kerekesszékes rámpák, akadálymentesített WC-k és kijelölt parkolóhelyek biztosítottak, hogy mindenki számára zökkenőmentes utazási élményt biztosítsanak.

4. Wi-Fi

A repülőtér ingyenes Wi-Fi-t kínál, amely lehetővé teszi az utazók számára, hogy kapcsolatban maradjanak szeretteikkel, vagy utolérjék a munkát, miközben járatukra várnak.

5. Vízum- és bevándorlási szolgáltatások

A vízum- és bevándorlási szolgáltatások kényelmesen elérhetők a repülőtéren belül, biztosítva a zökkenőmentes be- és kilépési folyamatokat a nemzetközi utazók számára. A barátságos személyzet készséggel nyújt segítséget és válaszol az utasoknak az úti okmányaikkal kapcsolatos kérdéseire.

A Maurice Bishop Nemzetközi Repülőtér mindent megtesz, hogy a létesítmények és szolgáltatások széles skáláját biztosítsa a kellemes és problémamentes kikapcsolódás érdekében. - ingyenes élmény minden utazó számára. Az üzletek, társalgók, autókölcsönző szolgáltatások és kényelmes segítségnyújtás kombinációjával a repülőtér arra törekszik, hogy az utazás minden aspektusáról gondoskodjanak.


Gyakran Ismételt Kérdések

Meg tudná mondani nekem a(z) Maurice Bishop nemzetközi repülőtér repülőtérre kijelölt IATA kódot?

A légi közlekedési iparágban a Maurice Bishop nemzetközi repülőtér repülőteret a hozzárendelt IATA kódja, GND azonosítja.

Milyen hosszú a leghosszabb járat, amely a Maurice Bishop nemzetközi repülőtér repülőtérről indul?

A Maurice Bishop nemzetközi repülőtér és a Toronto Pearson International Airport (YYZ) közötti hatalmas távolság megtétele a kitartás végső próbája, az út körülbelül 5h 50m időtartamú.

Mely légitársaságok üzemeltetnek járatokat a Maurice Bishop nemzetközi repülőtér repülőtérről?

A(z) Maurice Bishop nemzetközi repülőtér repülőtérről induló utasok 10 különböző légitársaság közül választhatnak, melyek közül a interCaribbean Airways, Caribbean Airlines, American Airlines, JetBlue Airways, British Airway biztosítja a rendszeres járatok többségét.

Melyik repülőteret kell használni, amikor Szent György városából repülővel távozik?

Utazók, akik Szent György-ből indulnak, gyakran részesítik előnyben a Maurice Bishop nemzetközi repülőtér (GND)-ot annak előnyös elhelyezkedése miatt.

Hány repülőtér található Szent György közvetlen közelében?

Szent György környékén 1 repülőtér található:

5 ELŐNYE, HOGY A JEGYEKET AZ AviaszkennerREL FOGLALJA

1

A legjobb repülőjárat ajánlatokat keressük

2

Nem számítunk fel semmilyen további díjat vagy jutalékot

3

Számos partnerrel működünk együtt, hogy a legjobb árakat kínálhassuk

4

Az Aviaszkenner kizárólag megbízható és elismert cégekkel áll partnerségben

5

Maradjon naprakész a legfrissebb top ajánlatokkal. Válassza ki úti célját és kapjon frissítéseket az árváltozásokról

Vélemények

star
star
star
star
star
4,5/5 (1493 vélemények)

Hihetetlen eszköz a legolcsóbb repülőjegyek megtalálásához. Felhasználóbarát felület és gyors eredmények. Az Aviaszkenner megkönnyíti az utazástervezést.

star
star
star
star
star
5

Carla

Az Aviaszkenner folyamatosan kínálja a legjobb repülőjegy ajánlatokat. Az átfogó keresőmotorja páratlan. Időt és pénzt spóroltam vele!

star
star
star
star
star
4

Mikalau

Olyan járatokat találtam az Aviaszkennerrel, amelyeket máshol nem, hatékony, megbízható és könnyen használható.

star
star
star
star
star
5

Andrea

Minden alkalommal, amikor az Aviaszkennert használom, rejtett kincsekre bukkanok. Széles választékban kínál légitársaságokat és úti célokat. Kivételes eszköz az utazóknak.

star
star
star
star
star
5

Marko

Az Aviaszkennerrel való foglalás mindig zökkenőmentes folyamat. Világos opciókat kínál és segít a legjobb utazási döntések meghozatalában.

star
star
star
star
star
5

Alex

Az Aviaszkenner felülmúlta az elvárásaimat. Nemcsak olcsó repülőjegyeket találtam, de az ügyfélszolgálat is első osztályú. Kötelező használni az utazóknak.

star
star
star
star
star
4

Tony

Az Aviaszkenner egyszerűsíti az utazástervezést. Intuitív tervezése és széleskörű repülési lehetőségei miatt a kedvenc eszközöm lett a költséghatékony utazásokhoz.

star
star
star
star
star
5

Emmanuella