Közvetlen járat innen: Maun repülőtér (MUB)

Utazz 5 helyszínre a 3 légitársasággal

Napi menetrend szerinti járatok indulása a(z) Maun repülőtér repülőtérről

Lényeges részletek a(z) Maun repülőtér kapcsán

Repülőtér neve Maun repülőtér
Repülőtér (IATA) kód MUB
Város Maun
Ország Botswana (BW)
Teljes cím Maun repülőtér
Szélességi fok -19.975580
Hosszúsági fok 23.428180
Weboldal Caab.co.bw
Megjelenítés a térképen Google maps

Maun repülőtér létesítményei és szolgáltatásai

A Botswanában található Maun repülőtér a világhírű Okavango-delta és a környező vadrezervátumok kapujaként szolgál. Ez a nyüzsgő repülőtér a létesítmények és szolgáltatások széles skáláját kínálja, hogy kényelmes és kényelmes utazási élményt biztosítson az utasok számára.

Terminál létesítmények

 • Bejelentkezési pultok: A mauni repülőtér számos ellenőrzést biztosít. - a belföldi és nemzetközi utasok igényeinek kielégítésére szolgáló pultokban.
 • Kiskereskedelmi üzletek: Az utasok számos vámmentes vásárlást kínáló kiskereskedelmi üzletet fedezhetnek fel, beleértve az ajándékboltokat, a kisboltokat és a helyi kézműves piacokat.
 • Éttermek és kávézók: A repülőtéren számos étterem és kávézó áll rendelkezésre, ahol különféle ételeket és frissítőket szolgálnak fel.
 • Társalgók: A Maun repülőtéren prémium társalgók találhatók, ahol az utasok pihenhetnek, utolérheti a munkát, vagy élvezheti az ingyenes harapnivalókat és italokat.
 • ATM-ek és pénzváltó: A banki szolgáltatások, beleértve az ATM-eket és a pénzváltót, kényelmesen a terminál épületében találhatók.
 • Autókölcsönző Szolgáltatások: Az utazók könnyen bérelhetnek autót a repülőtéren található jó hírű autókölcsönző cégeken keresztül, így kényelmesen felfedezhetik a környező régiót.
 • Utazási irodák: A Maun repülőtéren a helyszínen elérhető utazási irodák segítenek az utasoknak szállítás, szállás és szafari foglalások megszervezése.
 • Egészségügyi létesítmények: A repülőtér egészségügyi létesítményekkel és képzett személyzettel van felszerelve bármilyen egészségügyi vészhelyzet kezelésére.

Szállítási szolgáltatások

A Maun repülőtér különféle szállítási szolgáltatásokat kínál a repülőtér és a repülőtér közötti zökkenőmentes összeköttetés biztosítása érdekében:

 • Taxiszolgáltatások: Az utasok kényelmesen bérelhetnek taxit a terminál épülete előtti kijelölt taxiállomásról.
 • Szállodai transzferek: A környék számos szállodája ingyenes transzferszolgáltatást biztosít vendégei számára, segítve őket abban, hogy gyorsan és kényelmesen elérjék szállásukat.
 • Repülőtéri transzferek: Előre egyeztetett repülőtéri transzferszolgáltatások is igénybe vehetők. jó hírű helyi cégeken keresztül foglalva, problémamentes közlekedési lehetőségeket biztosítva.
 • Autókölcsönzés: Mint korábban említettük, autókölcsönzési szolgáltatások állnak rendelkezésre a repülőtéren, így az utazók szabadon fedezhetik fel a környező területet a saját tempójukban.

Különleges segítségnyújtás

A mauni repülőtér igyekszik minden utas igényeit kielégíteni, beleértve a fogyatékkal élőket vagy a különleges követelményekkel élőket is. A következő szolgáltatások állnak rendelkezésre:

 • Akadálymentesítettség: A repülőtér fel van szerelve rámpákkal, liftekkel és kijelölt parkolóhelyekkel a mozgáskorlátozott utasok számára.
 • Speciális segítségnyújtás: odaadó személyzet tagjai rendelkezésre állnak, hogy speciális segítséget és támogatást nyújtsanak a repülőtéri utazás során.
 • Orvosi támogatás: A Maun repülőtér együttműködik egészségügyi szakemberekkel, hogy megfelelő támogatást és segítséget nyújtson az egészségügyi problémákkal küzdő utasok számára.

Összességében a Maun repülőtér számos kivételes létesítményt és szolgáltatást kínál az élvezetes és stresszmentes utazási élmény érdekében. A kényelmes társalgóktól a kényelmes közlekedési lehetőségekig a repülőtér arra törekszik, hogy minden utasnak a lehető legkellemesebbé tegye Maunon keresztüli utazását.


Gyakran Ismételt Kérdések

El tudná mondani nekem a(z) Maun repülőtér repülőtérre kijelölt IATA kódot?

A MUB kódot a Nemzetközi Légi Szállítási Szövetség (IATA) rendelte hozzá a Maun repülőtér repülőtérhez.

Milyen hosszú a leghosszabb járat, amely a Maun repülőtér repülőtérről indul?

A Maun repülőtér és a Cape Town International Airport (CPT) közötti hatalmas távolság megtétele a kitartás végső próbája, az út körülbelül 2h 40m időtartamú.

Mely légitársaságok üzemelnek a Maun repülőtér repülőtéren?

Összesen 3 légitársaság nyújt szolgáltatásokat a(z) Maun repülőtér repülőtéren, többek között olyan neves légitársaságok, mint: Air Botswana, Airlink (South Africa), Fastje

Dönteni kell, hogy melyik repülőtérről induljon Maun városából?

Általában a Maun repülőtér (MUB) a preferált választás a Maun-ből érkező utazók számára a közelsége és a nyújtott kényelem miatt.

Mennyi repülőtér található a Maun közvetlen közelében?

1 repülőtér áll a utazók rendelkezésére, beleértve:

5 ELŐNYE, HOGY A JEGYEKET AZ AviaszkennerREL FOGLALJA

1

A legjobb repülőjárat ajánlatokat keressük

2

Nem számítunk fel semmilyen további díjat vagy jutalékot

3

Számos partnerrel működünk együtt, hogy a legjobb árakat kínálhassuk

4

Az Aviaszkenner kizárólag megbízható és elismert cégekkel áll partnerségben

5

Maradjon naprakész a legfrissebb top ajánlatokkal. Válassza ki úti célját és kapjon frissítéseket az árváltozásokról

Vélemények

star
star
star
star
star
4,5/5 (1493 vélemények)

Hihetetlen eszköz a legolcsóbb repülőjegyek megtalálásához. Felhasználóbarát felület és gyors eredmények. Az Aviaszkenner megkönnyíti az utazástervezést.

star
star
star
star
star
5

Carla

Az Aviaszkenner folyamatosan kínálja a legjobb repülőjegy ajánlatokat. Az átfogó keresőmotorja páratlan. Időt és pénzt spóroltam vele!

star
star
star
star
star
4

Mikalau

Olyan járatokat találtam az Aviaszkennerrel, amelyeket máshol nem, hatékony, megbízható és könnyen használható.

star
star
star
star
star
5

Andrea

Minden alkalommal, amikor az Aviaszkennert használom, rejtett kincsekre bukkanok. Széles választékban kínál légitársaságokat és úti célokat. Kivételes eszköz az utazóknak.

star
star
star
star
star
5

Marko

Az Aviaszkennerrel való foglalás mindig zökkenőmentes folyamat. Világos opciókat kínál és segít a legjobb utazási döntések meghozatalában.

star
star
star
star
star
5

Alex

Az Aviaszkenner felülmúlta az elvárásaimat. Nemcsak olcsó repülőjegyeket találtam, de az ügyfélszolgálat is első osztályú. Kötelező használni az utazóknak.

star
star
star
star
star
4

Tony

Az Aviaszkenner egyszerűsíti az utazástervezést. Intuitív tervezése és széleskörű repülési lehetőségei miatt a kedvenc eszközöm lett a költséghatékony utazásokhoz.

star
star
star
star
star
5

Emmanuella