Matthew Town repülőtér (IGA) repülőtere induló járatok

Közvetlen járatok 2 célállomásra 1 légitársaság által üzemeltetve.

Napi menetrend szerinti járatok indulása a(z) Matthew Town repülőtér repülőtérről

Célállomás A hét napjai Időtartam Légitársaságok Ár
MYG Mayaguana
Vas
Hét
Kedd
Sze
Csü
Pén
Szo

1 járat naponta

0ó 30m Ár megjelenítése
NAS Nassau
Vas
Hét
Kedd
Sze
Csü
Pén
Szo

1 járat naponta

1ó 30m Ár megjelenítése

Lényeges részletek a(z) Matthew Town repülőtér kapcsán

Repülőtér neve Matthew Town repülőtér
Repülőtér (IATA) kód IGA
Város Matthew Town
Ország Bahamas (BS)
Teljes cím Matthew Town repülőtér
Szélességi fok 20.940801
Hosszúsági fok -73.668337
Megjelenítés a térképen Google maps

A Matthew Town repülőtér létesítményei és szolgáltatásai

A Matthew Town repülőtér az inaguai Matthew Townban található, egy kicsi, de fontos repülőtér, amely mind a helyiek, mind a turisták igényeit szolgálja. Mérete ellenére a repülőtér igyekszik minőségi létesítményeket és szolgáltatásokat nyújtani, hogy kellemes és kényelmes élményt nyújtson az utazóknak.

Létesítmények

 • Terminálépület: A repülőtér egy modern, jól karbantartott terminálépülettel rendelkezik, tágas váróterekkel és kényelmes ülőhelyekkel.
 • Kiskereskedelem és étkezés: A látogatók számos kiskereskedelmi üzletet és étkezési lehetőséget találhatnak a terminálon belül, ahol harapnivalókat, italokat, ajándéktárgyakat és egyéb lényeges dolgokat kínálnak az utazási élmény fokozása érdekében.
 • Pénztaváltás: A repülőtéren valutaváltási lehetőség áll rendelkezésre, amely lehetővé teszi az utasok pénznemének helyi bahamai dollárra történő átváltását.
 • Parkolás: Bőséges parkolóhelyet biztosítunk azoknak az utazóknak, akik útjuk során szívesebben hagyják járműveiket a repülőtéren. A parkoló a terminál épülete közelében található.
 • WC: A tiszta és jól karbantartott mellékhelyiségek könnyen elérhetők az egész repülőtéren az utazók kényelmét szolgálva.

Szolgáltatások

 • Poggyászkezelés: A Matthew Town repülőtér hatékony és megbízható poggyászkezelési szolgáltatásokat nyújt annak érdekében, hogy a poggyász biztonságosan kezelhető legyen a bejelentkezéstől a felvételig. -fel.
 • Autókölcsönzés: Az utasok számos autókölcsönző irodát találhatnak a terminál épületében, amelyek kényelmes módot kínálnak a gyönyörű Inagua sziget felfedezésére tartózkodásuk alatt.
 • Információs központ: A repülőtéren egy információs központ áll rendelkezésre, ahol a barátságos személyzet készséggel segít az utazóknak a repülőjáratokkal, a szállítással vagy az Inaguával kapcsolatos általános információkkal kapcsolatban.
 • Wi-Fi hozzáférés: Ingyenes Wi-Fi áll rendelkezésre a terminál egész területén, lehetővé téve az utazók számára, hogy kapcsolatban maradjanak, és megtegyék a szükséges intézkedéseket a repülőtéren töltött idő alatt.
 • Fogyatékkal élők számára kialakított létesítmények: A Matthew Town repülőtér olyan létesítményekkel rendelkezik, amelyek kielégítik a fogyatékkal élő utasok igényeit. Kerekesszékes rámpák, akadálymentesített mellékhelyiségek és kijelölt parkolóhelyek állnak rendelkezésre, hogy minden utazó számára kényelmes élményt nyújtsanak.
 • Biztonság: A repülőtér magas szintű biztonságot tart fenn a biztonság és a jólét biztosítása érdekében. - minden utas léte. Képzett biztonsági személyzet és felügyeleti rendszerek állnak rendelkezésre a biztonságos utazási környezet biztosítása érdekében.

A Matthew Town repülőtér elkötelezett amellett, hogy barátságos és hatékony élményt nyújtson minden utazó számára, aki áthalad a kapuján. A repülőtér jól karbantartott létesítményei és megbízható szolgáltatásai hozzájárulnak a gördülékeny utazáshoz, lehetővé téve a látogatók számára, hogy minden kellemetlenség nélkül teljes mértékben élvezhessék az Inaguában eltöltött időt.


Gyakran Ismételt Kérdések

Meg tudná mondani nekem a(z) Matthew Town repülőtér repülőtérre kijelölt IATA kódot?

A légi közlekedési iparágban a Matthew Town repülőtér repülőteret a hozzárendelt IATA kódja, IGA azonosítja.

Mennyi ideig tart a leghosszabb repülőút?

A(z) Matthew Town repülőtér repülőtérről induló leghosszabb járat a(z) Nassau International Airport (NAS) célállomásig ér el, körülbelül 1h 30m időtartam alatt a(z) ATR 72 fedélzetén.

Mely légitársaságok üzemelnek a Matthew Town repülőtér repülőtéren?

Összesen 1 légitársaság nyújt szolgáltatásokat a(z) Matthew Town repülőtér repülőtéren, többek között olyan neves légitársaságok, mint: Bahamasai

Melyik repülőteret kell használni, amikor Matthew Town városából repülővel távozik?

Utazók, akik Matthew Town-ből indulnak, gyakran részesítik előnyben a Matthew Town repülőtér (IGA)-ot annak előnyös elhelyezkedése miatt.

Hány repülőtér található Matthew Town közvetlen közelében?

Matthew Town környékén 1 repülőtér található:

5 ELŐNYE, HOGY A JEGYEKET AZ AviaszkennerREL FOGLALJA

1

A legjobb repülőjárat ajánlatokat keressük

2

Nem számítunk fel semmilyen további díjat vagy jutalékot

3

Számos partnerrel működünk együtt, hogy a legjobb árakat kínálhassuk

4

Az Aviaszkenner kizárólag megbízható és elismert cégekkel áll partnerségben

5

Maradjon naprakész a legfrissebb top ajánlatokkal. Válassza ki úti célját és kapjon frissítéseket az árváltozásokról

Vélemények

star
star
star
star
star
4,5/5 (1493 vélemények)

Hihetetlen eszköz a legolcsóbb repülőjegyek megtalálásához. Felhasználóbarát felület és gyors eredmények. Az Aviaszkenner megkönnyíti az utazástervezést.

star
star
star
star
star
5

Carla

Az Aviaszkenner folyamatosan kínálja a legjobb repülőjegy ajánlatokat. Az átfogó keresőmotorja páratlan. Időt és pénzt spóroltam vele!

star
star
star
star
star
4

Mikalau

Olyan járatokat találtam az Aviaszkennerrel, amelyeket máshol nem, hatékony, megbízható és könnyen használható.

star
star
star
star
star
5

Andrea

Minden alkalommal, amikor az Aviaszkennert használom, rejtett kincsekre bukkanok. Széles választékban kínál légitársaságokat és úti célokat. Kivételes eszköz az utazóknak.

star
star
star
star
star
5

Marko

Az Aviaszkennerrel való foglalás mindig zökkenőmentes folyamat. Világos opciókat kínál és segít a legjobb utazási döntések meghozatalában.

star
star
star
star
star
5

Alex

Az Aviaszkenner felülmúlta az elvárásaimat. Nemcsak olcsó repülőjegyeket találtam, de az ügyfélszolgálat is első osztályú. Kötelező használni az utazóknak.

star
star
star
star
star
4

Tony

Az Aviaszkenner egyszerűsíti az utazástervezést. Intuitív tervezése és széleskörű repülési lehetőségei miatt a kedvenc eszközöm lett a költséghatékony utazásokhoz.

star
star
star
star
star
5

Emmanuella