Megfizethető járatok innen: Matsumoto repülőtér (MMJ)

Közvetlen járatok 3 célállomásra 1 légitársaság által üzemeltetve.

Napi menetrend szerinti járatok indulása a(z) Matsumoto repülőtér repülőtérről

Tájékoztató részletek a(z) Matsumoto repülőtér kapcsán

Repülőtér neve Matsumoto repülőtér
Repülőtér (IATA) kód MMJ
Város Matsumoto
Ország Japan (JP)
Teljes cím Matsumoto repülőtér
Szélességi fok 36.164970
Hosszúsági fok 137.926700
Weboldal Matsumoto-airport.co.jp
Megjelenítés a térképen Google maps

Matsumoto repülőtér létesítményei és szolgáltatásai

Repülőtér áttekintése

A Matsumoto repülőtér, amely a japán Nagano prefektúrában található, átjáróként szolgál Matsumoto gyönyörű városához és a környező területekhez. A repülőtér világszínvonalú létesítmények és szolgáltatások széles skáláját kínálja, hogy kényelmes és kényelmes élményt nyújtson az utazóknak.

Terminállétesítmények

 • Bejelentkezési pultok: a Matsumoto repülőtér hatékony valamint a repülőtéren működő légitársaságok számára szervezett check-in pultokat. Az utasok könnyedén befejezhetik a bejelentkezési folyamatot indulásuk előtt.
 • Vámmentes üzletek: Azok az utazók, akik emléktárgyakat keresnek vagy az utolsó pillanatban vásárolnak, felfedezhetik a repülőtéren elérhető vámmentes üzletek széles választékát. A helyi kézműves termékektől a nemzetközi márkákig mindenki talál valamit.
 • Éttermek és kávézók: A repülőtéren számos étterem és kávézó található, ahol az utasok ízletes ételeket fogyaszthatnak, vagy gyors harapnivalót fogyaszthatnak repülőútjuk előtt. A lehetőségek a helyi konyhától a nemzetközi ételekig terjednek.
 • Autókölcsönzési szolgáltatások: Azok számára, akik szívesebben szeretnék felfedezni a várost saját tempójukban, a Matsumoto repülőtér autóbérlési szolgáltatásokat kínál. Az utazók számos, a terminálon belül kényelmesen elhelyezkedő kölcsönző cég közül választhatnak.
 • Zuhanyzók és pihenőhelyek: Az utazás fárasztó lehet, és a Matsumoto repülőtér megérti, hogy szükség van a kikapcsolódásra. A repülőtér zuhanyzót és kényelmes pihenőhelyet kínál az utasok számára, hogy felfrissüljenek vagy gyorsan szunyókálhassanak.
 • Wi-Fi hozzáférés: Maradjon kapcsolatban utazása során az ingyenes Wi-Fi-szolgáltatások segítségével, amelyeket a repülőtér egészén kínálnak. Az utasok hozzáférhetnek az internethez, kapcsolatot tarthatnak szeretteikkel, illetve fontos üzleti ügyeket intézhetnek.

Szállítási szolgáltatások

 • Taxiszolgáltatások: A Matsumoto repülőtéren van taxiállomás közvetlenül a terminálon kívül található, kényelmes közlekedési lehetőségeket biztosítva azoknak az utasoknak, akik gyorsan szeretnének elérni úti céljukat.
 • Buszjáratok: A repülőtér jó összeköttetéssel rendelkezik a város különböző részeivel egy megbízható és kiterjedt buszhálózaton keresztül. Az utasok könnyedén felszállhatnak a buszra a kijelölt buszmegállókból.
 • Parkolási lehetőségek: Az autóval utazók számára a Matsumoto repülőtér bőséges parkolóhelyet kínál, így az utasok kényelmesen parkolhatják le járműveiket utazásuk során.
 • Vonatszolgáltatások: A repülőtér kényelmesen a vasútállomások közelében található, így könnyen elérhetők a régió nagyobb városai és látnivalói. Az utasok zökkenőmentesen átszállhatnak a repülőtérről a vonatközlekedési szolgáltatásokra.

További szolgáltatások

 • Elveszett és megtalált: Elveszett tárgyak esetén a Matsumoto Repülőtéren külön veszteségek találhatók. és talált egy osztályt, amely segít az utasoknak holmijaik visszaszerzésében. Barátságos személyzet készséggel áll rendelkezésére bármilyen kérdés esetén.
 • Orvosi szolgáltatások: A repülőtér a helyszíni egészségügyi szolgáltatások nyújtásával biztosítja utasai jólétét. Bármilyen vészhelyzet vagy egészségügyi probléma esetén a szakszerű segítség azonnal elérhető.
 • ATM és valutaváltó: Az utazók pénzügyi igényeinek kielégítésére a Matsumoto repülőtér kényelmes ATM-szolgáltatásokat és pénzváltó pultokat kínál. Az utasok könnyedén, kényelmetlenség nélkül intézhetik pénzügyi tranzakcióikat.
 • Kiközelíthetőség: A repülőteret úgy alakították ki, hogy minden utas igényeit kielégítse, beleértve a fogyatékkal élőket is. Kerekesszékes segítségnyújtás és egyéb akadálymentesítési szolgáltatások biztosítják a zökkenőmentes és kényelmes élményt mindenki számára.

Matsumoto repülőtér Gyakran Ismételt Kérdések

Meg tudná mondani nekem a(z) Matsumoto repülőtér repülőtérre kijelölt IATA kódot?

A légi közlekedési iparágban a Matsumoto repülőtér repülőteret a hozzárendelt IATA kódja, MMJ azonosítja.

Milyen hosszú a leghosszabb járat, amely a Matsumoto repülőtér repülőtérről indul?

A Matsumoto repülőtér és a Fukuoka Airport (FUK) közötti hatalmas távolság megtétele a kitartás végső próbája, az út körülbelül 1h 50m időtartamú.

Mely légitársaságok üzemelnek a Matsumoto repülőtér repülőtéren?

Összesen 1 légitársaság nyújt szolgáltatásokat a(z) Matsumoto repülőtér repülőtéren, többek között olyan neves légitársaságok, mint: Fuji Dream Airline

Melyik repülőteret kell használni, amikor Matsumoto városából repülővel távozik?

Utazók, akik Matsumoto-ből indulnak, gyakran részesítik előnyben a Matsumoto repülőtér (MMJ)-ot annak előnyös elhelyezkedése miatt.

Mennyi repülőtér található a Matsumoto közvetlen közelében?

1 repülőtér áll a utazók rendelkezésére, beleértve:

5 ELŐNYE, HOGY A JEGYEKET AZ AviaszkennerREL FOGLALJA

1

A legjobb repülőjárat ajánlatokat keressük

2

Nem számítunk fel semmilyen további díjat vagy jutalékot

3

Számos partnerrel működünk együtt, hogy a legjobb árakat kínálhassuk

4

Az Aviaszkenner kizárólag megbízható és elismert cégekkel áll partnerségben

5

Maradjon naprakész a legfrissebb top ajánlatokkal. Válassza ki úti célját és kapjon frissítéseket az árváltozásokról

Vélemények

star
star
star
star
star
4,5/5 (1493 vélemények)

Hihetetlen eszköz a legolcsóbb repülőjegyek megtalálásához. Felhasználóbarát felület és gyors eredmények. Az Aviaszkenner megkönnyíti az utazástervezést.

star
star
star
star
star
5

Carla

Az Aviaszkenner folyamatosan kínálja a legjobb repülőjegy ajánlatokat. Az átfogó keresőmotorja páratlan. Időt és pénzt spóroltam vele!

star
star
star
star
star
4

Mikalau

Olyan járatokat találtam az Aviaszkennerrel, amelyeket máshol nem, hatékony, megbízható és könnyen használható.

star
star
star
star
star
5

Andrea

Minden alkalommal, amikor az Aviaszkennert használom, rejtett kincsekre bukkanok. Széles választékban kínál légitársaságokat és úti célokat. Kivételes eszköz az utazóknak.

star
star
star
star
star
5

Marko

Az Aviaszkennerrel való foglalás mindig zökkenőmentes folyamat. Világos opciókat kínál és segít a legjobb utazási döntések meghozatalában.

star
star
star
star
star
5

Alex

Az Aviaszkenner felülmúlta az elvárásaimat. Nemcsak olcsó repülőjegyeket találtam, de az ügyfélszolgálat is első osztályú. Kötelező használni az utazóknak.

star
star
star
star
star
4

Tony

Az Aviaszkenner egyszerűsíti az utazástervezést. Intuitív tervezése és széleskörű repülési lehetőségei miatt a kedvenc eszközöm lett a költséghatékony utazásokhoz.

star
star
star
star
star
5

Emmanuella