Közvetlen járat innen: Mataveri nemzetközi repülőtér (IPC)

Utazz 1 helyszínre a 1 légitársasággal

Napi Indulási Menetrend a(z) Mataveri nemzetközi repülőtér repülőtéren

Célállomás A hét napjai Időtartam Légitársaságok Ár
SCL Pudahuel

1 járat naponta

4ó 40m Ár megjelenítése

Lényeges részletek a(z) Mataveri nemzetközi repülőtér kapcsán

Repülőtér neve Mataveri nemzetközi repülőtér
Repülőtér (IATA) kód IPC
Város Húsvét-szigetek
Ország Chile (CL)
Teljes cím Mataveri nemzetközi repülőtér
Szélességi fok -27.161698
Hosszúsági fok -109.426578
Megjelenítés a térképen Google maps

Mataveri Nemzetközi Repülőtér létesítményei és szolgáltatásai

A Húsvét-szigeten található Mataveri nemzetközi repülőtér a fő átjáró a távoli és elbűvölő úti célt meglátogató utazók számára. Kis mérete ellenére a repülőtér meglepően széles körű létesítményeket és szolgáltatásokat kínál az utasok kényelmes és kényelmes élményének biztosítása érdekében. Fedezzük fel, mit kínál a Mataveri Nemzetközi Repülőtér:

Terminállétesítmények:

 • Bejelentkezési pultok: A Mataveri nemzetközi repülőtér dedikált check-in pultokat kínál különböző légitársaságok számára, lehetővé téve az utasok számára hogy hatékonyan menjen végig a bejelentkezési folyamaton.
 • Kiskereskedelmi üzletek: Az utasok vámmentes üzleteket és helyi ajándékboltokat találhatnak a terminálon belül, amelyek tökéletesek az utolsó pillanatban kapott ajándékok átvételére vagy egy kis kiskereskedelmi terápia.
 • Éttermek és kávézók: Az éhes utazók a repülőtér éttermeiben és kávézóiban falatozhatnak, ahol különféle ételeket kínálnak, különböző ízlések szerint.
 • Poggyászszolgáltatások: A repülőtér poggyászkocsikat és poggyászkezelési szolgáltatásokat nyújt, hogy megkönnyítse az utasok holmijaik szállítását.
 • ATM és pénzváltó: A pénzügyi igények kielégítésére kényelmes helyszíni ATM és pénzváltó szolgáltatás áll rendelkezésre. az utazók számának.
 • Ingyenes Wi-Fi: A Mataveri Nemzetközi Repülőtér ingyenes Wi-Fi-hozzáférést kínál az egész terminálon, lehetővé téve az utasok számára, hogy utazásuk során kapcsolatban maradjanak.

Szállítási szolgáltatások:

 • Taxik: A repülőtéri terminálon kívül is könnyen elérhető taxik, kényelmes közlekedési eszközt biztosítva a sziget különböző célpontjaihoz.
 • Autókölcsönzés: Számos autókölcsönző cég rendelkezik pultok a repülőtéren, így a látogatók könnyedén bérelhetnek járművet, és saját tempójukban fedezhetik fel a gyönyörű Húsvét-szigetet.
 • Ingajárati szolgáltatások: A sziget egyes szállodái és üdülőhelyei transzferszolgáltatást kínálnak a repülőtérre és vissza, biztosítva ezzel problémamentes transzfer a vendégeik számára.

Speciális segítség:

 • Akadálymentesített: A Mataveri nemzetközi repülőtér a mozgáskorlátozott utasok számára is elérhető, rámpákkal és dedikált segítség a gördülékeny utazási élményért.
 • Orvosi szolgáltatások: Orvosi vészhelyzetek esetén a repülőtéren elsősegélynyújtó létesítmények és képzett személyzet áll rendelkezésre a szükséges segítségnyújtás érdekében.
 • Speciális étrendi követelmények: A különleges táplálkozási igényű utasok előzetesen gondoskodhatnak arról, hogy utazásuk során megfelelő étkezést biztosítsanak.

Ez csak néhány a Mataveri nemzetközi repülőtér által kínált létesítmények és szolgáltatások közül. Akár a Húsvét-szigetről érkezik, akár indul, biztos lehet benne, hogy a repülőtér célja, hogy kellemes és kényelmes élményt nyújtson, így az utazás kezdete vagy vége a lehető legzökkenőmentesebb legyen.


Gyakran Ismételt Kérdések

Meg tudná mondani nekem a(z) Mataveri nemzetközi repülőtér repülőtérre kijelölt IATA kódot?

A légi közlekedési iparágban a Mataveri nemzetközi repülőtér repülőteret a hozzárendelt IATA kódja, IPC azonosítja.

Milyen hosszú a leghosszabb járat, amely a Mataveri nemzetközi repülőtér repülőtérről indul?

A Mataveri nemzetközi repülőtér és a közötti hatalmas távolság megtétele a kitartás végső próbája, az út körülbelül időtartamú.

Mely légitársaságok üzemeltetnek járatokat a Mataveri nemzetközi repülőtér repülőtérről?

A(z) Mataveri nemzetközi repülőtér repülőtérről induló utasok 1 különböző légitársaság közül választhatnak, melyek közül a LATAM Airline biztosítja a rendszeres járatok többségét.

Melyik repülőteret kell használni, amikor Húsvét-szigetek városából repülővel távozik?

Utazók, akik Húsvét-szigetek-ből indulnak, gyakran részesítik előnyben a Mataveri nemzetközi repülőtér (IPC)-ot annak előnyös elhelyezkedése miatt.

Mennyi repülőtér található a Húsvét-szigetek közvetlen közelében?

1 repülőtér áll a utazók rendelkezésére, beleértve:

5 ELŐNYE, HOGY A JEGYEKET AZ AviaszkennerREL FOGLALJA

1

A legjobb repülőjárat ajánlatokat keressük

2

Nem számítunk fel semmilyen további díjat vagy jutalékot

3

Számos partnerrel működünk együtt, hogy a legjobb árakat kínálhassuk

4

Az Aviaszkenner kizárólag megbízható és elismert cégekkel áll partnerségben

5

Maradjon naprakész a legfrissebb top ajánlatokkal. Válassza ki úti célját és kapjon frissítéseket az árváltozásokról

Vélemények

star
star
star
star
star
4,5/5 (1493 vélemények)

Hihetetlen eszköz a legolcsóbb repülőjegyek megtalálásához. Felhasználóbarát felület és gyors eredmények. Az Aviaszkenner megkönnyíti az utazástervezést.

star
star
star
star
star
5

Carla

Az Aviaszkenner folyamatosan kínálja a legjobb repülőjegy ajánlatokat. Az átfogó keresőmotorja páratlan. Időt és pénzt spóroltam vele!

star
star
star
star
star
4

Mikalau

Olyan járatokat találtam az Aviaszkennerrel, amelyeket máshol nem, hatékony, megbízható és könnyen használható.

star
star
star
star
star
5

Andrea

Minden alkalommal, amikor az Aviaszkennert használom, rejtett kincsekre bukkanok. Széles választékban kínál légitársaságokat és úti célokat. Kivételes eszköz az utazóknak.

star
star
star
star
star
5

Marko

Az Aviaszkennerrel való foglalás mindig zökkenőmentes folyamat. Világos opciókat kínál és segít a legjobb utazási döntések meghozatalában.

star
star
star
star
star
5

Alex

Az Aviaszkenner felülmúlta az elvárásaimat. Nemcsak olcsó repülőjegyeket találtam, de az ügyfélszolgálat is első osztályú. Kötelező használni az utazóknak.

star
star
star
star
star
4

Tony

Az Aviaszkenner egyszerűsíti az utazástervezést. Intuitív tervezése és széleskörű repülési lehetőségei miatt a kedvenc eszközöm lett a költséghatékony utazásokhoz.

star
star
star
star
star
5

Emmanuella