Folyamatos járat innen: Martha's Vineyard repülőtér (MVY)

Utazz 10 helyszínre a 5 légitársasággal

Napi Indulási Menetrend a(z) Martha's Vineyard repülőtér repülőtéren

Lényeges részletek a(z) Martha's Vineyard repülőtér kapcsán

Repülőtér neve Martha's Vineyard repülőtér
Repülőtér (IATA) kód MVY
Város Vineyard Haven
Ország United-States (US)
Teljes cím Martha's Vineyard repülőtér
Szélességi fok 41.389469
Hosszúsági fok -70.611961
Weboldal Mvyairport.com
Megjelenítés a térképen Google maps

A Martha's Vineyard repülőtér létesítményei és szolgáltatásai

A Massachusetts állambeli Vineyard Havenben található Martha's Vineyard repülőtér egy kis regionális repülőtér, amely Martha's Vineyard gyönyörű szigetét szolgálja ki. Ismeretes arról, hogy számos létesítményt és szolgáltatást kínál az utasok problémamentes és élvezetes utazási élményéhez. Nézzük meg közelebbről, mit kínál a Martha's Vineyard Airport:

Létesítmények

  • Terminálépület: A Martha's Vineyard Airport modern és jól karbantartott terminálépülete mindennel felszerelt. az utasok igényeinek kielégítéséhez szükséges kényelmi szolgáltatások.
  • Poggyászszolgáltatás: A repülőtér poggyászkiadó területet biztosít, ahol az utasok kényelmesen átvehetik csomagjaikat érkezéskor.
  • WC: Tiszta és hozzáférhető mellékhelyiség Az egész terminálépületben létesítmények állnak rendelkezésre az utasok kényelmének biztosítása érdekében.
  • Wi-Fi: A Martha's Vineyard Airport ingyenes Wi-Fi-hozzáférést kínál, amely lehetővé teszi az utasok számára, hogy kapcsolatban maradjanak és böngészhessenek az interneten a repülőtéren töltött idő alatt.
  • Étel és ital: Számos étkezési és italkínálati lehetőség áll rendelkezésre, köztük kávézók és büfék, ahol az utasok haraphatnak egyet, vagy elfogyaszthatnak egy frissítő italt.

Szolgáltatások

  • Repülési információk: Az utasok könnyen hozzáférhetnek a terminálépületben elhelyezett, valós idejű repülési információs képernyőkhöz, amelyek naprakész információkat biztosítanak az érkezésekről és az indulásokról.
  • Földközi közlekedés.: A Martha's Vineyard Repülőtér különféle földi közlekedési lehetőségeket kínál, beleértve a taxiszolgáltatásokat, autóbérlést és transzferbuszokat, hogy segítse az utasokat, hogy könnyen elérjék a tervezett úti célt.
  • Parkolás: Parkoló áll rendelkezésre azon utasok számára, akik úgy döntenek, hogy vezetnek. a repülőtérre. Kényelmes és biztonságos parkolási lehetőséget biztosít rövid és hosszú távú tartózkodásra egyaránt.
  • Kiközelíthetőség: A repülőtér elkötelezett amellett, hogy minden utas számára elérhetőséget biztosítson. Létesítményeket és szolgáltatásokat biztosít fogyatékkal élő vagy különleges igényű egyének számára, beleértve az akadálymentesített mellékhelyiségeket és a kijelölt parkolóhelyeket.
  • Elveszett és megtalált: Abban az esetben, ha az utasok utazásuk során elveszik a holmijukat, a Martha's Vineyard repülőtér dedikált Elveszett és Irodát találtunk, hogy segítsenek megtalálni és visszaküldeni az elveszett tárgyakat.

Összességében elmondható, hogy a Martha's Vineyard repülőtér mindent megtesz annak érdekében, hogy kellemes utazási élményt nyújtson az utasoknak. Modern létesítményei, szolgáltatási köre és az ügyfelek elégedettsége iránti elkötelezettsége kiváló kapuvá teszik a Martha's Vineyardot. Akár érkezik, akár indul, a repülőtér felszereltsége és elkötelezett személyzete zökkenőmentes és élvezetes utazást biztosít.


Martha's Vineyard repülőtér Gyakran Ismételt Kérdések

Meg tudná mondani nekem a(z) Martha's Vineyard repülőtér repülőtérre kijelölt IATA kódot?

A légi közlekedési iparágban a Martha's Vineyard repülőtér repülőteret a hozzárendelt IATA kódja, MVY azonosítja.

Mennyi ideig tart a leghosszabb repülőút?

A(z) Martha's Vineyard repülőtér repülőtérről induló leghosszabb járat a(z) O'Hare International Airport (ORD) célállomásig ér el, körülbelül 2h 59m időtartam alatt a(z) Embraer 175 fedélzetén.

Mely légitársaságok üzemeltetnek járatokat a Martha's Vineyard repülőtér repülőtérről?

A(z) Martha's Vineyard repülőtér repülőtérről induló utasok 5 különböző légitársaság közül választhatnak, melyek közül a Cape Ai biztosítja a rendszeres járatok többségét.

Dönteni kell, hogy melyik repülőtérről induljon Vineyard Haven városából?

Általában a Martha's Vineyard repülőtér (MVY) a preferált választás a Vineyard Haven-ből érkező utazók számára a közelsége és a nyújtott kényelem miatt.

Mennyi repülőtér található a Vineyard Haven közvetlen közelében?

1 repülőtér áll a utazók rendelkezésére, beleértve:

5 ELŐNYE, HOGY A JEGYEKET AZ AviaszkennerREL FOGLALJA

1

A legjobb repülőjárat ajánlatokat keressük

2

Nem számítunk fel semmilyen további díjat vagy jutalékot

3

Számos partnerrel működünk együtt, hogy a legjobb árakat kínálhassuk

4

Az Aviaszkenner kizárólag megbízható és elismert cégekkel áll partnerségben

5

Maradjon naprakész a legfrissebb top ajánlatokkal. Válassza ki úti célját és kapjon frissítéseket az árváltozásokról

Vélemények

star
star
star
star
star
4,5/5 (1493 vélemények)

Hihetetlen eszköz a legolcsóbb repülőjegyek megtalálásához. Felhasználóbarát felület és gyors eredmények. Az Aviaszkenner megkönnyíti az utazástervezést.

star
star
star
star
star
5

Carla

Az Aviaszkenner folyamatosan kínálja a legjobb repülőjegy ajánlatokat. Az átfogó keresőmotorja páratlan. Időt és pénzt spóroltam vele!

star
star
star
star
star
4

Mikalau

Olyan járatokat találtam az Aviaszkennerrel, amelyeket máshol nem, hatékony, megbízható és könnyen használható.

star
star
star
star
star
5

Andrea

Minden alkalommal, amikor az Aviaszkennert használom, rejtett kincsekre bukkanok. Széles választékban kínál légitársaságokat és úti célokat. Kivételes eszköz az utazóknak.

star
star
star
star
star
5

Marko

Az Aviaszkennerrel való foglalás mindig zökkenőmentes folyamat. Világos opciókat kínál és segít a legjobb utazási döntések meghozatalában.

star
star
star
star
star
5

Alex

Az Aviaszkenner felülmúlta az elvárásaimat. Nemcsak olcsó repülőjegyeket találtam, de az ügyfélszolgálat is első osztályú. Kötelező használni az utazóknak.

star
star
star
star
star
4

Tony

Az Aviaszkenner egyszerűsíti az utazástervezést. Intuitív tervezése és széleskörű repülési lehetőségei miatt a kedvenc eszközöm lett a költséghatékony utazásokhoz.

star
star
star
star
star
5

Emmanuella