Közvetlen járat innen: Marseille Provence repülőtér (MRS)

Utazz 121 helyszínre a 39 légitársasággal

Tájékoztató részletek a(z) Marseille Provence repülőtér kapcsán

Repülőtér neve Marseille Provence repülőtér
Repülőtér (IATA) kód MRS
Város Marseille
Ország France (FR)
Teljes cím Marseille Provence repülőtér
Szélességi fok 43.438424
Hosszúsági fok 5.214414
Weboldal Marseille.aeroport.fr
Megjelenítés a térképen Google maps
Marseille Provence repülőtér
Marseille Provence repülőtér
Marseille Provence repülőtér
Marseille Provence repülőtér
Marseille Provence repülőtér
Marseille Provence repülőtér

Marseille Provence repülőtér

A Marseille Provence repülőtér létesítményei és szolgáltatásai

A dél-franciaországi Provence festői régiójában található Marseille Provence repülőtér világszínvonalú létesítmények és szolgáltatások széles skáláját kínálja, hogy zökkenőmentes utazási élményt biztosítson utasai számára..

Terminállétesítmények

 • A repülőtér modern és tágas terminállal rendelkezik, minden szükséges kényelmi felszereléssel.
 • Az utasok számos üzletet találhatnak, ideértve a vámmentes üzleteket, a termékek széles skáláját kínálva, beleértve a divatot, kozmetikumokat, elektronikai cikkeket és ajándéktárgyakat.
 • A terminálon számos étterem, kávézó és bár is található, amelyek a helyi és nemzetközi konyha széles választékát kínálják. minden ízlést kielégít.
 • Ingyenes Wi-Fi áll rendelkezésre az egész terminálon, lehetővé téve az utasok számára, hogy kapcsolatban maradjanak, munkájukkal kapcsolatban maradjanak, vagy kommunikáljanak szeretteikkel.
 • ATM-ek és pénzváltó. A szolgáltatások kényelmesen elhelyezkednek azon utazók számára, akiknek érkezéskor vagy induláskor készpénzre vagy pénzváltásra van szükségük.
 • A repülőtér VIP-társalgókkal várja a privátabb és kényelmesebb élményt kereső utasokat, és számos kényelmi szolgáltatást kínál, például ingyenes harapnivalókat és italok, újságok, magazinok és zuhanyzók.

Közlekedés és parkolás

 • A Marseille Provence repülőtér jó összeköttetéssel rendelkezik különböző közlekedési lehetőségekkel, beleértve a transzferbuszokat, taxik, autóbérlés és privát transzferek.
 • Az utasok könnyen elérhetik a városközpontot és a régió más célpontjait a repülőtérről induló közvetlen transzferbuszjárattal.
 • Taxik állnak rendelkezésre. a terminálon kívül, kényelmes és megbízható közlekedési módot kínálva.
 • Azok számára, akik szívesebben vezetnek, bőséges parkolóhely áll rendelkezésre, beleértve a rövid és hosszú távú lehetőségeket is. A parkolóhelyek biztonságosak és kényelmesen, a terminál közelében találhatók.

Utasszolgáltatások

 • A repülőtér speciális segítségnyújtási szolgáltatásokat nyújt a mozgáskorlátozott utasok számára, biztosítva utazásukat. kényelmes és problémamentes.
 • A kisgyermekkel utazó szülők igénybe vehetik a kijelölt babamegőrző helyiségeket, amelyek pelenkázóval és kényelmes pihenősarokkal felszereltek.
 • Elveszett és megtalált A szolgáltatások az információs pultnál érhetők el, ahol az utasok jelenthetik és visszaszerezhetik az elveszett tárgyakat.
 • A terminálban gyógyszertár és orvosi szolgálat is rendelkezésre áll, szükség esetén alapvető orvosi segítséget nyújtva.

Üzleti és konferencia létesítmények

 • A Marseille Provence repülőtér teljesen felszerelt tárgyalótermeket és konferenciatermeket kínál, így alkalmas üzleti találkozók és rendezvények lebonyolítására.
 • A légitársaságok különféle társalgói nyugodt és produktív környezetet biztosítanak az üzleti utazók számára a repülés előtt, munkaállomásokkal és töltőpontokkal kiegészítve.

A Marseille Provence repülőtér kivételes létesítményeket és szolgáltatásokat igyekszik biztosítani az utazási élmény fokozása érdekében. az utasai. Kényelmi kínálatával, kényelmes szállítási lehetőségeivel és az utasok kényelmére összpontosítva a repülőtér emlékezetes utazást biztosít mindenkinek, aki áthalad a termináljain.


Marseille Provence repülőtér Gyakran Ismételt Kérdések

El tudná mondani nekem a(z) Marseille Provence repülőtér repülőtérre kijelölt IATA kódot?

A MRS kódot a Nemzetközi Légi Szállítási Szövetség (IATA) rendelte hozzá a Marseille Provence repülőtér repülőtérhez.

Milyen hosszú a leghosszabb járat, amely a Marseille Provence repülőtér repülőtérről indul?

A Marseille Provence repülőtér és a Roland Garros Airport (RUN) közötti hatalmas távolság megtétele a kitartás végső próbája, az út körülbelül 10h 55m időtartamú.

Mely légitársaságok üzemeltetnek járatokat a Marseille Provence repülőtér repülőtérről?

A(z) Marseille Provence repülőtér repülőtérről induló utasok 39 különböző légitársaság közül választhatnak, melyek közül a Ryanair, Air France, Air Corsica, Air Algerie, Transcarg biztosítja a rendszeres járatok többségét.

Melyik repülőteret kell használni, amikor Marseille városából repülővel távozik?

Utazók, akik Marseille-ből indulnak, gyakran részesítik előnyben a Marseille Provence repülőtér (MRS)-ot annak előnyös elhelyezkedése miatt.

Mennyi repülőtér található a Marseille közvetlen közelében?

1 repülőtér áll a utazók rendelkezésére, beleértve:

5 ELŐNYE, HOGY A JEGYEKET AZ AviaszkennerREL FOGLALJA

1

A legjobb repülőjárat ajánlatokat keressük

2

Nem számítunk fel semmilyen további díjat vagy jutalékot

3

Számos partnerrel működünk együtt, hogy a legjobb árakat kínálhassuk

4

Az Aviaszkenner kizárólag megbízható és elismert cégekkel áll partnerségben

5

Maradjon naprakész a legfrissebb top ajánlatokkal. Válassza ki úti célját és kapjon frissítéseket az árváltozásokról

Vélemények

star
star
star
star
star
4,5/5 (1493 vélemények)

Hihetetlen eszköz a legolcsóbb repülőjegyek megtalálásához. Felhasználóbarát felület és gyors eredmények. Az Aviaszkenner megkönnyíti az utazástervezést.

star
star
star
star
star
5

Carla

Az Aviaszkenner folyamatosan kínálja a legjobb repülőjegy ajánlatokat. Az átfogó keresőmotorja páratlan. Időt és pénzt spóroltam vele!

star
star
star
star
star
4

Mikalau

Olyan járatokat találtam az Aviaszkennerrel, amelyeket máshol nem, hatékony, megbízható és könnyen használható.

star
star
star
star
star
5

Andrea

Minden alkalommal, amikor az Aviaszkennert használom, rejtett kincsekre bukkanok. Széles választékban kínál légitársaságokat és úti célokat. Kivételes eszköz az utazóknak.

star
star
star
star
star
5

Marko

Az Aviaszkennerrel való foglalás mindig zökkenőmentes folyamat. Világos opciókat kínál és segít a legjobb utazási döntések meghozatalában.

star
star
star
star
star
5

Alex

Az Aviaszkenner felülmúlta az elvárásaimat. Nemcsak olcsó repülőjegyeket találtam, de az ügyfélszolgálat is első osztályú. Kötelező használni az utazóknak.

star
star
star
star
star
4

Tony

Az Aviaszkenner egyszerűsíti az utazástervezést. Intuitív tervezése és széleskörű repülési lehetőségei miatt a kedvenc eszközöm lett a költséghatékony utazásokhoz.

star
star
star
star
star
5

Emmanuella