Megfizethető járatok innen: Mariscal Lamar nemzetközi repülőtér (CUE)

Folyamatos járatok 2 célállomásra 2 különböző légitársasággal

Napi Indulási Menetrend a(z) Mariscal Lamar nemzetközi repülőtér repülőtéren

Célállomás A hét napjai Időtartam Légitársaságok Ár
UIO Quito

5-6 járat naponta

0ó 48m Ár megjelenítése
GYE Guayaquil
Vas
Hét
Kedd
Sze
Csü
Pén
Szo

2 járat naponta

0ó 42m Ár megjelenítése

Lényeges részletek a(z) Mariscal Lamar nemzetközi repülőtér kapcsán

Repülőtér neve Mariscal Lamar nemzetközi repülőtér
Repülőtér (IATA) kód CUE
Város Cuenca
Ország Ecuador (EC)
Teljes cím Mariscal Lamar nemzetközi repülőtér
Szélességi fok -2.889444
Hosszúsági fok -78.984444
Megjelenítés a térképen Google maps

A Mariscal Lamar nemzetközi repülőtér létesítményei és szolgáltatásai

Az ecuadori Cuencában található Mariscal Lamar nemzetközi repülőtér fontos közlekedési csomópont, amely különféle létesítményeket és szolgáltatásokat kínál az utazók kényelmes és kényelmes élményének biztosítása érdekében. Akár érkezik, akár indul, a repülőtér igyekszik minden utas igényeit kielégíteni.

Létesítmények

 • Terminálépület: A Mariscal Lamar nemzetközi repülőtér modern és jól felszerelt tervezett terminálépület egyszerű navigációval. A terminál felszereltsége és létesítményei az utasok igényeit kielégítik.
 • Éttermek és kávézók: A repülőtéren számos étterem és kávézó áll rendelkezésre, amelyek különféle helyi és nemzetközi ételeket kínálnak. Az utazók ízletes ételeket fogyaszthatnak, vagy gyors harapnivalót fogyaszthatnak a repülés előtt vagy után.
 • Üzletek és vámmentesség: A repülőtéren számos üzlet és vámmentes üzlet található, ahol az utasok ruhát vásárolhatnak., kiegészítők, ajándéktárgyak és egyebek. A vámmentes üzletek adómentes vásárlást kínálnak a nemzetközi utazók számára.
 • ATM-ek és valutaváltó: A Mariscal Lamar nemzetközi repülőtér kényelmes hozzáférést biztosít az ATM-ekhez és a pénzváltási szolgáltatásokhoz. Az utasok könnyen felvehetnek készpénzt vagy válthatnak valutát pénzügyi igényeik kielégítése érdekében.
 • Autókölcsönzés: Azon utazók számára, akik saját tempójukban szeretnék felfedezni a várost, a repülőtér autóbérlési szolgáltatásokat kínál. Számos neves kölcsönző cég pultja található a terminál épületében.
 • Információs pult: A repülőtéren van egy információs pult, ahol a barátságos személyzet rendelkezésére áll útmutatás és segítségnyújtás. Akár kérdése van a járatával kapcsolatban, akár útbaigazításra van szüksége, a személyzet elkötelezett a segítségnyújtásban.

Szolgáltatások

 • Poggyászkezelés: A Mariscal Lamar nemzetközi repülőtér biztosítja a hatékony működést. poggyászkezelési eljárások. Képzett személyzet gondoskodik a poggyászról, és gondoskodik arról, hogy azok biztonságosan és időben eljussanak a megfelelő úti célhoz.
 • További biztonság: A repülőtér kiemelten kezeli az utasok biztonságát, és szigorú biztonsági intézkedéseket alkalmaz. A fejlett biztonsági rendszerek és a képzett személyzet biztonságos környezetet biztosít minden utazó számára.
 • Wi-Fi és töltőállomások: Maradjon kapcsolatban, és tartsa áram alatt eszközeit ingyenes Wi-Fi-vel és töltőállomásokkal. a terminál épülete. Az utasok könnyedén hozzáférhetnek az internethez, vagy feltölthetik elektronikájukat.
 • Társalgók: A Mariscal Lamar nemzetközi repülőtér társalgókat kínál azoknak az utasoknak, akik kényelmesebb és privát élményre vágynak a járatra várva. A társalgók kényelmes ülőhelyeket, ingyenes frissítőket és munkatereket kínálnak.
 • Orvosi segítségnyújtás: Bármilyen egészségügyi vészhelyzet esetén a repülőtéren egészségügyi létesítmények és képzett személyzet áll rendelkezésre az alapvető elsősegélynyújtás és szükség esetén orvosi segítségnyújtás érdekében.
 • Speciális segítségnyújtás: A repülőtér elkötelezett abban, hogy segítséget nyújtson a csökkent mozgásképességű vagy különleges igényű utasoknak. Kerekesszékes szolgáltatások, elsőbbségi beszállás és kijelölt segítő személyzet áll rendelkezésre azok számára, akiknek szükségük van rá.

A Mariscal Lamar nemzetközi repülőtér előnyben részesíti az utasok elégedettségét azáltal, hogy számos létesítményt és szolgáltatást kínál. Legyen szó étkezésről, vásárlásról vagy segítségről, a repülőtér célja, hogy zökkenőmentes utazási élményt nyújtson minden látogatónak.


Gyakran Ismételt Kérdések

Meg tudná mondani nekem a(z) Mariscal Lamar nemzetközi repülőtér repülőtérre kijelölt IATA kódot?

A légi közlekedési iparágban a Mariscal Lamar nemzetközi repülőtér repülőteret a hozzárendelt IATA kódja, CUE azonosítja.

Milyen hosszú a leghosszabb járat, amely a Mariscal Lamar nemzetközi repülőtér repülőtérről indul?

A Mariscal Lamar nemzetközi repülőtér és a Mariscal Sucre International Airport (UIO) közötti hatalmas távolság megtétele a kitartás végső próbája, az út körülbelül 50m időtartamú.

Mely légitársaságok üzemelnek a Mariscal Lamar nemzetközi repülőtér repülőtéren?

Összesen 2 légitársaság nyújt szolgáltatásokat a(z) Mariscal Lamar nemzetközi repülőtér repülőtéren, többek között olyan neves légitársaságok, mint: LATAM Airlines, AVIANC

Melyik repülőteret kell használni, amikor Cuenca városából repülővel távozik?

Utazók, akik Cuenca-ből indulnak, gyakran részesítik előnyben a Mariscal Lamar nemzetközi repülőtér (CUE)-ot annak előnyös elhelyezkedése miatt.

Mennyi repülőtér található a Cuenca közvetlen közelében?

1 repülőtér áll a utazók rendelkezésére, beleértve:

5 ELŐNYE, HOGY A JEGYEKET AZ AviaszkennerREL FOGLALJA

1

A legjobb repülőjárat ajánlatokat keressük

2

Nem számítunk fel semmilyen további díjat vagy jutalékot

3

Számos partnerrel működünk együtt, hogy a legjobb árakat kínálhassuk

4

Az Aviaszkenner kizárólag megbízható és elismert cégekkel áll partnerségben

5

Maradjon naprakész a legfrissebb top ajánlatokkal. Válassza ki úti célját és kapjon frissítéseket az árváltozásokról

Vélemények

star
star
star
star
star
4,5/5 (1493 vélemények)

Hihetetlen eszköz a legolcsóbb repülőjegyek megtalálásához. Felhasználóbarát felület és gyors eredmények. Az Aviaszkenner megkönnyíti az utazástervezést.

star
star
star
star
star
5

Carla

Az Aviaszkenner folyamatosan kínálja a legjobb repülőjegy ajánlatokat. Az átfogó keresőmotorja páratlan. Időt és pénzt spóroltam vele!

star
star
star
star
star
4

Mikalau

Olyan járatokat találtam az Aviaszkennerrel, amelyeket máshol nem, hatékony, megbízható és könnyen használható.

star
star
star
star
star
5

Andrea

Minden alkalommal, amikor az Aviaszkennert használom, rejtett kincsekre bukkanok. Széles választékban kínál légitársaságokat és úti célokat. Kivételes eszköz az utazóknak.

star
star
star
star
star
5

Marko

Az Aviaszkennerrel való foglalás mindig zökkenőmentes folyamat. Világos opciókat kínál és segít a legjobb utazási döntések meghozatalában.

star
star
star
star
star
5

Alex

Az Aviaszkenner felülmúlta az elvárásaimat. Nemcsak olcsó repülőjegyeket találtam, de az ügyfélszolgálat is első osztályú. Kötelező használni az utazóknak.

star
star
star
star
star
4

Tony

Az Aviaszkenner egyszerűsíti az utazástervezést. Intuitív tervezése és széleskörű repülési lehetőségei miatt a kedvenc eszközöm lett a költséghatékony utazásokhoz.

star
star
star
star
star
5

Emmanuella