Megfizethető járatok innen: Mara Serena repülőtér (MRE)

Folyamatos járatok 2 úti célra 3 különböző légitársasággal

Napi menetrend szerinti járatok indulása a(z) Mara Serena repülőtér repülőtérről

Célállomás A hét napjai Időtartam Légitársaságok Ár
WIL Nairobi

4 járat naponta

1ó 30m Ár megjelenítése
EBB Entebbe

1 járat naponta

2ó 45m Ár megjelenítése

Lényeges részletek a(z) Mara Serena repülőtér kapcsán

Repülőtér neve Mara Serena repülőtér
Repülőtér (IATA) kód MRE
Város Masai Mara
Ország Kenya (KE)
Teljes cím Mara Serena repülőtér
Szélességi fok -1.287041
Hosszúsági fok 36.814504
Megjelenítés a térképen Google maps

Mara Serena repülőtér létesítményei és szolgáltatásai

A Mara Serena repülőtér, amely a kenyai Maasai Mara Nemzeti Rezervátum szívében található, számos létesítményt és szolgáltatást kínál, hogy zökkenőmentes utazási élményt biztosítson utasai számára.. Akár érkezésről, akár indulásról van szó, a repülőtér arra törekszik, hogy minden utazó számára kényelmet és kényelmet biztosítson.

Létesítmények

 • Terminálépület: A repülőtér modern terminálépülettel büszkélkedhet, amely minden szükséges kényelmi szolgáltatások. Kényelmes várakozási teret biztosít az utasok számára, és nyugodt légkört kínál.
 • Bejelentkezési pultok: Az utasok könnyedén bejelentkezhetnek járataikra a terminál épületében található, kényelmesen elhelyezett pultoknál. A repülőtér személyzete készséggel áll rendelkezésére, hogy segítsen bármilyen kérdés vagy probléma esetén.
 • Kiskereskedelem és étkezés: A repülőtéren különféle kiskereskedelmi üzletek és étkezési lehetőségek állnak rendelkezésre az utasok számára. A helyi kézműves termékektől és ajándéktárgyaktól a finom ételekig és italokig, minden ízlésnek megfelel.
 • Társalgó: Azok számára, akik egy pillanatra pihennek, a repülőtér egy jól felszerelt társalgót kínál. Az utasok repülésük előtt lazíthatnak, és ingyenes Wi-Fi-t és töltőpontokat vehetnek igénybe.
 • WC: Tiszta és jól karbantartott mellékhelyiségek állnak rendelkezésre az egész repülőtéren, maximális kényelmet biztosítva az utazók számára.
 • Poggyászszolgáltatások: A repülőtér hatékony poggyászszolgáltatásokat nyújt, beleértve a poggyászfelvételt és -kezelést. Az utasok biztosak lehetnek abban, hogy holmijaikat gondosan kezelik.
 • Parkolás: A repülőtér bőséges parkolóhelyet kínál rövid és hosszú távú tartózkodásra egyaránt. Az utasok kényelmesen leparkolhatják járműveiket, és nyugodtan pihenhetnek utazásuk során.

Szolgáltatások

 • Repülési információk: Az utasok könnyen hozzáférhetnek a naprakész járatokhoz. információkat a repülőtér információs tábláin keresztül vagy a barátságos személyzet segítségét kérve.
 • Közlekedés: A repülőtér szállítási lehetőségeket biztosít az utasok számára, hogy elérjék szállásukat vagy kívánt úti céljukat. Érkezéskor taxi és privát transzfer is megoldható.
 • Autókölcsönzés: Azok az utazók, akik szívesebben szeretnék felfedezni a területet önállóan, választhatnak a repülőtéren elérhető autóbérlési szolgáltatásokat. Különféle igényeknek és költségvetésnek megfelelő járművek széles választékát kínálják.
 • Utazási segítség: A repülőtér személyzete jól ismeri a Maasai Mara Nemzeti Rezervátumot, és hasznos információkkal és segítséggel szolgálhat szafari túrák és egyéb tevékenységek megszervezéséhez.
 • Egészségügyi szolgáltatások: Bármilyen egészségügyi vészhelyzet esetén a repülőtéren egészségügyi létesítmény található a helyszínen. Képzett szakemberek állnak rendelkezésre, hogy szükség esetén azonnali segítséget nyújtsanak.
 • Kiközelíthetőség: A repülőteret úgy alakították ki, hogy minden utas számára elérhető legyen. A fogyatékkal élők számára felszerelt létesítményeket, többek között rámpákat, lifteket és kijelölt parkolóhelyeket tartalmaz.
 • Elveszett és megtalált: Ha utazás közben bármilyen tárgy elveszett vagy elveszett, az utasok jelentkezhetnek a repülőtér elveszett és megtalált osztályán. segítség a holmijaik felkutatásában és visszaszerzésében.

Gyakran Ismételt Kérdések

El tudná mondani nekem a(z) Mara Serena repülőtér repülőtérre kijelölt IATA kódot?

A MRE kódot a Nemzetközi Légi Szállítási Szövetség (IATA) rendelte hozzá a Mara Serena repülőtér repülőtérhez.

Mennyi ideig tart a leghosszabb repülőút?

A(z) Mara Serena repülőtér repülőtérről induló leghosszabb járat a(z) Entebbe International Airport (EBB) célállomásig ér el, körülbelül 2h 45m időtartam alatt a(z) De Havilland (Bombardier) DHC-8 Dash 8 fedélzetén.

Mely légitársaságok üzemeltetnek járatokat a Mara Serena repülőtér repülőtérről?

A(z) Mara Serena repülőtér repülőtérről induló utasok 3 különböző légitársaság közül választhatnak, melyek közül a Safarilink, AirKenya Expres biztosítja a rendszeres járatok többségét.

Dönteni kell, hogy melyik repülőtérről induljon Masai Mara városából?

Általában a Mara Serena repülőtér (MRE) a preferált választás a Masai Mara-ből érkező utazók számára a közelsége és a nyújtott kényelem miatt.

Hány repülőtér található Masai Mara közvetlen közelében?

Masai Mara környékén 1 repülőtér található:

5 ELŐNYE, HOGY A JEGYEKET AZ AviaszkennerREL FOGLALJA

1

A legjobb repülőjárat ajánlatokat keressük

2

Nem számítunk fel semmilyen további díjat vagy jutalékot

3

Számos partnerrel működünk együtt, hogy a legjobb árakat kínálhassuk

4

Az Aviaszkenner kizárólag megbízható és elismert cégekkel áll partnerségben

5

Maradjon naprakész a legfrissebb top ajánlatokkal. Válassza ki úti célját és kapjon frissítéseket az árváltozásokról

Vélemények

star
star
star
star
star
4,5/5 (1493 vélemények)

Hihetetlen eszköz a legolcsóbb repülőjegyek megtalálásához. Felhasználóbarát felület és gyors eredmények. Az Aviaszkenner megkönnyíti az utazástervezést.

star
star
star
star
star
5

Carla

Az Aviaszkenner folyamatosan kínálja a legjobb repülőjegy ajánlatokat. Az átfogó keresőmotorja páratlan. Időt és pénzt spóroltam vele!

star
star
star
star
star
4

Mikalau

Olyan járatokat találtam az Aviaszkennerrel, amelyeket máshol nem, hatékony, megbízható és könnyen használható.

star
star
star
star
star
5

Andrea

Minden alkalommal, amikor az Aviaszkennert használom, rejtett kincsekre bukkanok. Széles választékban kínál légitársaságokat és úti célokat. Kivételes eszköz az utazóknak.

star
star
star
star
star
5

Marko

Az Aviaszkennerrel való foglalás mindig zökkenőmentes folyamat. Világos opciókat kínál és segít a legjobb utazási döntések meghozatalában.

star
star
star
star
star
5

Alex

Az Aviaszkenner felülmúlta az elvárásaimat. Nemcsak olcsó repülőjegyeket találtam, de az ügyfélszolgálat is első osztályú. Kötelező használni az utazóknak.

star
star
star
star
star
4

Tony

Az Aviaszkenner egyszerűsíti az utazástervezést. Intuitív tervezése és széleskörű repülési lehetőségei miatt a kedvenc eszközöm lett a költséghatékony utazásokhoz.

star
star
star
star
star
5

Emmanuella