Mano Dayak nemzetközi repülőtér (AJY) repülőtere induló járatok

Fedezze fel 1 helyszínt 1 különböző fuvarozóval

Napi menetrend szerinti járatok indulása a(z) Mano Dayak nemzetközi repülőtér repülőtérről

Célállomás A hét napjai Időtartam Légitársaságok Ár
NIM Niamey
Vas
Hét
Kedd
Sze
Csü
Pén
Szo

1 járat naponta

2ó 0m Ár megjelenítése

Lényeges részletek a(z) Mano Dayak nemzetközi repülőtér kapcsán

Repülőtér neve Mano Dayak nemzetközi repülőtér
Repülőtér (IATA) kód AJY
Város Agadez
Ország Niger (NE)
Teljes cím Mano Dayak nemzetközi repülőtér
Szélességi fok 16.964167
Hosszúsági fok 7.993056
Megjelenítés a térképen Google maps

Mano Dayak nemzetközi repülőtér létesítményei és szolgáltatásai

A Mano Dayak nemzetközi repülőtér a nigeri Agadezben található, modern és jól felszerelt repülőtér, amely fontos közlekedési csomópontként szolgál a régióban. A repülőtér számos létesítményt és szolgáltatást kínál, hogy kényelmes és kényelmes utazási élményt biztosítson az utasok számára. Vessünk egy pillantást a Mano Dayak nemzetközi repülőtér kínálatára:

Létesítmények

 • Terminálépület: A repülőtér modern terminálépülettel rendelkezik, bőséges ülő- és várakozóterekkel az utasok számára.. Az épület jól karbantartott, és kényelmes környezetet biztosít az utazóknak.
 • Bejelentkezési pultok: A Mano Dayak nemzetközi repülőtéren számos check-in pult található, ahol az utasok elvégezhetik a repülés előtti eljárásokat. A pultok személyzete segítőkész, és megkönnyíti a zökkenőmentes bejelentkezést.
 • Poggyászkezelés: A repülőtér hatékony poggyászkezelési szolgáltatásokat kínál. Az érkezési területen poggyászkörhinták állnak rendelkezésre, hogy biztosítsák a poggyász azonnali kézbesítését az utasok számára.
 • Kiskereskedelem és étkezés: A terminál épületében különböző kiskereskedelmi üzletek és étkezési lehetőségek találhatók. Az utasok számos vásárlási lehetőséget élvezhetnek, beleértve a vámmentes üzleteket, valamint étkezhetnek a repülőtér éttermeiben és kávézóiban.
 • ATM-ek és pénzváltó: A bankautomaták és pénzváltók kényelmesen elhelyezkednek. a repülőtéren belül. Az utazók könnyen készpénzt vehetnek fel vagy valutát válthatnak, így biztosítva, hogy utazásuk során anyagi szükségleteiket kielégítsék.
 • Elveszett és megtalált tárgyak: Elveszett vagy eltévedt holmija esetén a repülőtéren külön talált- és elveszett pult áll rendelkezésre, ahol segítik az utasokat a tárgyak megtalálásában.
 • Parkolás: A Mano Dayak nemzetközi repülőtér elegendő helyet biztosít rövid és hosszú távú parkoláshoz. Az utasok biztonságosan parkolhatják le járműveiket utazás közben.

Szolgáltatások

 • Repülési információk: A repülőtér frissített repülési információkat kínál a terminálon elhelyezett kijelzőkön. Az utasok könnyen megtalálhatják az indulási és érkezési időkre, a kapuszámokra, valamint az esetleges változásokra vagy késésekre vonatkozó részleteket.
 • Utassegítés: Képzett személyzet tartózkodik a repülőtéren, hogy segítsenek az utasoknak bármilyen kérdésükben vagy aggályaikban. Útmutatást, útbaigazítást és segítséget nyújtanak, hogy mindenki számára zökkenőmentes utazási élményt biztosítsanak.
 • Egészségügyi szolgáltatások: Vészhelyzet esetén a repülőtér egészségügyi létesítményekkel és külön egészségügyi csapattal rendelkezik, amely azonnali ellátást nyújt az utasoknak szükséges.
 • Ingyenes Wi-Fi: A Mano Dayak nemzetközi repülőtér ingyenes Wi-Fi-hozzáférést kínál az egész terminálon, lehetővé téve az utazók számára, hogy a várakozás alatt is kapcsolatban maradjanak, és böngészhessenek az interneten.
 • Speciális segítségnyújtás: A repülőtér kiemelten kezeli a fogyatékkal élő vagy csökkent mozgásképességű utasok igényeit. Speciális segítség, például kerekesszékes szolgáltatások és kijelölt parkolóhelyek állnak rendelkezésre a kényelmük és kényelmük biztosítására.
 • Közlekedés: A repülőtéren többféle szállítási lehetőség áll rendelkezésre, beleértve a taxit és az autókölcsönzést. Az utasok könnyen megszervezhetik továbbutazásukat a repülőtérről.

A Mano Dayak nemzetközi repülőtér arra törekszik, hogy magas szintű kényelmet, kényelmet és hatékonyságot biztosítson utasainak. Modern létesítményeivel és szolgáltatásaival a repülőtér célja, hogy kellemes utazási élményt biztosítson minden, az ajtón áthaladó utas számára.


Gyakran Ismételt Kérdések

El tudná mondani nekem a(z) Mano Dayak nemzetközi repülőtér repülőtérre kijelölt IATA kódot?

A AJY kódot a Nemzetközi Légi Szállítási Szövetség (IATA) rendelte hozzá a Mano Dayak nemzetközi repülőtér repülőtérhez.

Mennyi ideig tart a leghosszabb repülőút?

A(z) Mano Dayak nemzetközi repülőtér repülőtérről induló leghosszabb járat a(z) Diori Hamani International Airport (NIM) célállomásig ér el, körülbelül 2h 0m időtartam alatt a(z) Fokker 50 fedélzetén.

Mely légitársaságok üzemelnek a Mano Dayak nemzetközi repülőtér repülőtéren?

Összesen 1 légitársaság nyújt szolgáltatásokat a(z) Mano Dayak nemzetközi repülőtér repülőtéren, többek között olyan neves légitársaságok, mint: Niger Airline

Melyik repülőteret kell használni, amikor Agadez városából repülővel távozik?

Utazók, akik Agadez-ből indulnak, gyakran részesítik előnyben a Mano Dayak nemzetközi repülőtér (AJY)-ot annak előnyös elhelyezkedése miatt.

Mennyi repülőtér található a Agadez közvetlen közelében?

1 repülőtér áll a utazók rendelkezésére, beleértve:

5 ELŐNYE, HOGY A JEGYEKET AZ AviaszkennerREL FOGLALJA

1

A legjobb repülőjárat ajánlatokat keressük

2

Nem számítunk fel semmilyen további díjat vagy jutalékot

3

Számos partnerrel működünk együtt, hogy a legjobb árakat kínálhassuk

4

Az Aviaszkenner kizárólag megbízható és elismert cégekkel áll partnerségben

5

Maradjon naprakész a legfrissebb top ajánlatokkal. Válassza ki úti célját és kapjon frissítéseket az árváltozásokról

Vélemények

star
star
star
star
star
4,5/5 (1493 vélemények)

Hihetetlen eszköz a legolcsóbb repülőjegyek megtalálásához. Felhasználóbarát felület és gyors eredmények. Az Aviaszkenner megkönnyíti az utazástervezést.

star
star
star
star
star
5

Carla

Az Aviaszkenner folyamatosan kínálja a legjobb repülőjegy ajánlatokat. Az átfogó keresőmotorja páratlan. Időt és pénzt spóroltam vele!

star
star
star
star
star
4

Mikalau

Olyan járatokat találtam az Aviaszkennerrel, amelyeket máshol nem, hatékony, megbízható és könnyen használható.

star
star
star
star
star
5

Andrea

Minden alkalommal, amikor az Aviaszkennert használom, rejtett kincsekre bukkanok. Széles választékban kínál légitársaságokat és úti célokat. Kivételes eszköz az utazóknak.

star
star
star
star
star
5

Marko

Az Aviaszkennerrel való foglalás mindig zökkenőmentes folyamat. Világos opciókat kínál és segít a legjobb utazási döntések meghozatalában.

star
star
star
star
star
5

Alex

Az Aviaszkenner felülmúlta az elvárásaimat. Nemcsak olcsó repülőjegyeket találtam, de az ügyfélszolgálat is első osztályú. Kötelező használni az utazóknak.

star
star
star
star
star
4

Tony

Az Aviaszkenner egyszerűsíti az utazástervezést. Intuitív tervezése és széleskörű repülési lehetőségei miatt a kedvenc eszközöm lett a költséghatékony utazásokhoz.

star
star
star
star
star
5

Emmanuella