Repülőjárat akciók innen: Mandalay nemzetközi repülőtér (MDL)

Folyamatos járatok 14 célállomásra 6 különböző légitársasággal

Napi Indulási Menetrend a(z) Mandalay nemzetközi repülőtér repülőtéren

Lényeges részletek a(z) Mandalay nemzetközi repülőtér kapcsán

Repülőtér neve Mandalay nemzetközi repülőtér
Repülőtér (IATA) kód MDL
Város Mandalay
Ország Burma (MM)
Teljes cím Mandalay nemzetközi repülőtér
Szélességi fok 21.701634
Hosszúsági fok 95.978153
Weboldal Mandalayairport.com
Megjelenítés a térképen Google maps
Mandalay nemzetközi repülőtér
Mandalay nemzetközi repülőtér
Mandalay nemzetközi repülőtér
Mandalay nemzetközi repülőtér
Mandalay nemzetközi repülőtér
Mandalay nemzetközi repülőtér

Mandalay nemzetközi repülőtér létesítményei és szolgáltatásai

A Mandalay nemzetközi repülőtér, amely Tada-U-ban található, körülbelül 35 kilométerre délre a mianmari Mandalay várostól, az ország központi régiójának fő kapuja. A repülőtér modern felszereltségével és kiváló szolgáltatásaival kellemes és kényelmes élményt nyújt az utazóknak.

Terminállétesítmények

A repülőtér egyetlen utasterminál épületből áll, amelyet nemrégiben újítottak fel, ill. bővült a növekvő számú látogató befogadására. A terminál tágas váróterekkel, tiszta mellékhelyiségekkel és számos szolgáltatással rendelkezik, beleértve a vámmentes üzleteket, ajándékboltokat és élelmiszerboltokat. Az ülőhelyek kényelmesek és jól karbantartottak, pihentető környezetet biztosítanak az utasoknak, amíg a járatukra várnak.

Bejelentkezés és biztonság

A Mandalay nemzetközi repülőtéren a bejelentkezés zökkenőmentes és szervezett folyamat. A repülőtéren több check-in pult is működik, ami lehetővé teszi az utasok hatékony kezelését. Ezenkívül a biztonsági eljárások szigorúak, de hatékonyak, biztosítva minden utazó biztonságát. Az ügyfelek kényelmét szem előtt tartva a repülőtér személyzete barátságos és segítőkész, és bármikor segítséget nyújt.

Közlekedés

A Mandalay nemzetközi repülőtér jó összeköttetéssel rendelkezik a városközponttal és a környező területekkel. különféle szállítási lehetőségek. Az utazók könnyen hozzáférhetnek a taxikhoz, a magángépkocsikhoz és a repülőtéri terminálon kívül elérhető kölcsönzési szolgáltatásokhoz. Ezenkívül rendszeresen közlekednek a nyilvános buszok, amelyek megfizethető közlekedési lehetőséget kínálnak a város felfedezésére vágyók számára.

Repülőtér társalgói

A Mandalay nemzetközi repülőtér prémium társalgókat kínál azoknak az utasoknak, akik további kényelemre és szolgáltatásokra vágynak.. Ezek a társalgók nyugodt és fényűző légkört biztosítanak, lehetővé téve az utazók számára a kikapcsolódást, a lazítást vagy a munkavégzést. A társalgók ingyenes Wi-Fi-t, kényelmes ülőhelyeket, frissítőket és üzleti létesítményeket kínálnak.

Különleges segítség

A Mandalay International Airport minden utas igényeit prioritásként kezeli, beleértve a különleges követelményeket támasztóakat is. A repülőtér létesítményeket és szolgáltatásokat biztosít a fogyatékkal élő utasok számára, biztosítva számukra a kényelmet és kényelmet az utazás során. Képzett személyzet áll rendelkezésre, hogy segítsenek a mozgáskorlátozott vagy más speciális igényű utasoknak.

Egyéb szolgáltatások

A fent említett szolgáltatásokon kívül a repülőtér egyéb szolgáltatásokat is kínál, mint például banki és pénzváltó létesítmények, bankautomaták, postai szolgáltatások és orvosi rendelő. Ezek a szolgáltatások az utazók sokrétű igényeit elégítik ki, alapvető kényelmi szolgáltatást és problémamentes utazást biztosítanak.

Következtetés

A Mandalay International Airport egy jól felszerelt és hatékonyan irányított repülőtér, amely egy sor létesítmény és szolgáltatás az utasok utazási élményének fokozása érdekében. Legyen szó kényelmes terminálépületről, kényelmes közlekedési lehetőségekről vagy speciális segítségnyújtásról, a repülőtér zökkenőmentes utazást biztosít minden Mianmar központi régiójába látogató utazó számára.


Gyakran Ismételt Kérdések

Meg tudná mondani nekem a(z) Mandalay nemzetközi repülőtér repülőtérre kijelölt IATA kódot?

A légi közlekedési iparágban a Mandalay nemzetközi repülőtér repülőteret a hozzárendelt IATA kódja, MDL azonosítja.

Milyen hosszú a leghosszabb járat, amely a Mandalay nemzetközi repülőtér repülőtérről indul?

A Mandalay nemzetközi repülőtér és a Don Mueang International Airport (DMK) közötti hatalmas távolság megtétele a kitartás végső próbája, az út körülbelül 2h 0m időtartamú.

Mely légitársaságok üzemelnek a Mandalay nemzetközi repülőtér repülőtéren?

Összesen 6 légitársaság nyújt szolgáltatásokat a(z) Mandalay nemzetközi repülőtér repülőtéren, többek között olyan neves légitársaságok, mint: Myanmar National Airlines, Myanmar Airways International, Air KBZ, Germania, Mann Yadanarpon Airline

Melyik repülőteret kell használni, amikor Mandalay városából repülővel távozik?

Utazók, akik Mandalay-ből indulnak, gyakran részesítik előnyben a Mandalay nemzetközi repülőtér (MDL)-ot annak előnyös elhelyezkedése miatt.

Mennyi repülőtér található a Mandalay közvetlen közelében?

1 repülőtér áll a utazók rendelkezésére, beleértve:

5 ELŐNYE, HOGY A JEGYEKET AZ AviaszkennerREL FOGLALJA

1

A legjobb repülőjárat ajánlatokat keressük

2

Nem számítunk fel semmilyen további díjat vagy jutalékot

3

Számos partnerrel működünk együtt, hogy a legjobb árakat kínálhassuk

4

Az Aviaszkenner kizárólag megbízható és elismert cégekkel áll partnerségben

5

Maradjon naprakész a legfrissebb top ajánlatokkal. Válassza ki úti célját és kapjon frissítéseket az árváltozásokról

Vélemények

star
star
star
star
star
4,5/5 (1493 vélemények)

Hihetetlen eszköz a legolcsóbb repülőjegyek megtalálásához. Felhasználóbarát felület és gyors eredmények. Az Aviaszkenner megkönnyíti az utazástervezést.

star
star
star
star
star
5

Carla

Az Aviaszkenner folyamatosan kínálja a legjobb repülőjegy ajánlatokat. Az átfogó keresőmotorja páratlan. Időt és pénzt spóroltam vele!

star
star
star
star
star
4

Mikalau

Olyan járatokat találtam az Aviaszkennerrel, amelyeket máshol nem, hatékony, megbízható és könnyen használható.

star
star
star
star
star
5

Andrea

Minden alkalommal, amikor az Aviaszkennert használom, rejtett kincsekre bukkanok. Széles választékban kínál légitársaságokat és úti célokat. Kivételes eszköz az utazóknak.

star
star
star
star
star
5

Marko

Az Aviaszkennerrel való foglalás mindig zökkenőmentes folyamat. Világos opciókat kínál és segít a legjobb utazási döntések meghozatalában.

star
star
star
star
star
5

Alex

Az Aviaszkenner felülmúlta az elvárásaimat. Nemcsak olcsó repülőjegyeket találtam, de az ügyfélszolgálat is első osztályú. Kötelező használni az utazóknak.

star
star
star
star
star
4

Tony

Az Aviaszkenner egyszerűsíti az utazástervezést. Intuitív tervezése és széleskörű repülési lehetőségei miatt a kedvenc eszközöm lett a költséghatékony utazásokhoz.

star
star
star
star
star
5

Emmanuella