Manchester repülőtér (MAN) repülőtere induló járatok

Folyamatos járatok 175 célállomásra 48 különböző légitársasággal

Tájékoztató részletek a(z) Manchester repülőtér kapcsán

Repülőtér neve Manchester repülőtér
Repülőtér (IATA) kód MAN
Város Manchester
Ország United-Kingdom (GB)
Teljes cím Manchester repülőtér
Szélességi fok 53.358803
Hosszúsági fok -2.272730
Weboldal Manchesterairport.co.uk
Megjelenítés a térképen Google maps
Manchester repülőtér
Manchester repülőtér
Manchester repülőtér
Manchester repülőtér
Manchester repülőtér
Manchester repülőtér

Manchester repülőtér

Manchester repülőtér létesítményei és szolgáltatásai

A manchesteri repülőtér egy nyüzsgő csomópont Anglia szívében. Létesítményeinek és szolgáltatásainak széles skálájával a repülőtér arra törekszik, hogy minden utas számára zökkenőmentes és élvezetes utazási élményt nyújtson. Legyen szó indulásról, érkezésről vagy átutazásról, a manchesteri repülőtér gondoskodik Önről.

Terminálok

A repülőtér három terminálból áll, amelyek mindegyike a szolgáltatások széles skáláját kínálja:

 • 1. terminál: Ez a terminál főként belföldi és európai járatokat szolgál ki.
 • 2. terminál: A legtöbb hosszú távú járat csomópontjaként szolgál.
 • Terminál 3: Ez a terminál belföldi és nemzetközi járatokat is lebonyolít.

Vásárlás és étkezés

A Manchester repülőtér lenyűgöző üzletek és éttermek választékával büszkélkedhet, ahol az utasok kielégíthetik vágyaikat vagy kényeztethetik magukat. egyes kiskereskedelmi terápiákban:

 • Vámmentes: A repülőtér számos vámmentes üzletet kínál, ahol az utazók különféle adómentes árukat vásárolhatnak, például kozmetikumokat, illatanyagokat, szeszes italokat és dohányárut..
 • Éttermek és kávézók: Az utasok étkezési lehetőségek széles skáláját találhatják meg, a gyors falatoktól a finom ételekig. A kínált konyhák között nemzetközi és hagyományos brit ételek is szerepelnek.
 • Shopping Outlets: a Manchester repülőtéren sokféle üzlet található, beleértve a divatbutikokat, könyvesboltokat, elektronikai üzleteket és szuvenírboltokat.

Társalgók

Azok számára, akik prémium élményre vágynak, a Manchester Airport luxus társalgókat kínál, amelyek nyugodt menedéket biztosítanak távol a nyüzsgő tömegtől:

 • A Escape Lounge: Ez az exkluzív társalgó bármely légitársaság utasai számára nyitva áll. Ingyenes frissítőket, kényelmes üléseket és csendes környezetet kínál.
 • Az 1903-as társalgó: ez a prémium társalgó kiváló élményt nyújt asztali felszolgálással, ételek és italok széles választékával, valamint stílusos dekorációval.

Különleges segítség

A manchesteri repülőtér arra törekszik, hogy az utazást minden utas számára hozzáférhetővé és kényelmessé tegye:

 • Akadálymentesítési szolgáltatások: A repülőtér akadálymentesített létesítményeket kínál, például kerekesszék-barát utakat, akadálymentesített mellékhelyiségeket és dedikált szobákat. parkolóhelyek.
 • A mozgáskorlátozottak számára nyújtott segítség: a mozgáskorlátozott utasok speciális segítséget kérhetnek. Képzett repülőtéri személyzet áll rendelkezésre, hogy támogatást nyújtsanak az utazás során, a bejelentkezéstől a beszállásig.
 • Csendes területek: A Manchester repülőtér kijelölt csendes területeket biztosít, ahol az utazók pihenhetnek és lazíthatnak repülésük előtt.

Közlekedés

A manchesteri repülőtérre és onnan való eljutás kényelmes és egyszerű:

 • Vonat: A repülőtér saját vasútállomással rendelkezik, amely közvetlen összeköttetést biztosít a nagyobb városokkal az Egyesült Királyságban.
 • Buszok és autóbuszjáratok: Számos autóbuszjárat rendszeresen közlekedik a repülőtérre és onnan vissza, így könnyen elérhető az utasok számára.
 • Taxis és autóbérlés: taxik és autóbérlés Az autóbérlési szolgáltatások könnyen elérhetőek azok számára, akik a magánszállítást részesítik előnyben.

A Manchester Airport kiterjedt létesítményei és szolgáltatásai biztosítják, hogy az utasok mindennel rendelkezzenek, amire szükségük van a zökkenőmentes és élvezetes utazáshoz. A vásárlástól és étkezéstől a speciális segítségnyújtási és szállítási lehetőségekig a repülőtér igyekszik kielégíteni utazói sokrétű igényeit.


Gyakran Ismételt Kérdések

El tudná mondani nekem a(z) Manchester repülőtér repülőtérre kijelölt IATA kódot?

A MAN kódot a Nemzetközi Légi Szállítási Szövetség (IATA) rendelte hozzá a Manchester repülőtér repülőtérhez.

Milyen hosszú a leghosszabb járat, amely a Manchester repülőtér repülőtérről indul?

A Manchester repülőtér és a Singapore Changi Airport (SIN) közötti hatalmas távolság megtétele a kitartás végső próbája, az út körülbelül 13h 0m időtartamú.

Mely légitársaságok üzemelnek a Manchester repülőtér repülőtéren?

Összesen 48 légitársaság nyújt szolgáltatásokat a(z) Manchester repülőtér repülőtéren, többek között olyan neves légitársaságok, mint: Ryanair, easyJet, Jet2, Aer Lingus, Region-Avi

Dönteni kell, hogy melyik repülőtérről induljon Manchester városából?

Általában a Manchester repülőtér (MAN) a preferált választás a Manchester-ből érkező utazók számára a közelsége és a nyújtott kényelem miatt.

Mennyi repülőtér található a Manchester közvetlen közelében?

1 repülőtér áll a utazók rendelkezésére, beleértve:

5 ELŐNYE, HOGY A JEGYEKET AZ AviaszkennerREL FOGLALJA

1

A legjobb repülőjárat ajánlatokat keressük

2

Nem számítunk fel semmilyen további díjat vagy jutalékot

3

Számos partnerrel működünk együtt, hogy a legjobb árakat kínálhassuk

4

Az Aviaszkenner kizárólag megbízható és elismert cégekkel áll partnerségben

5

Maradjon naprakész a legfrissebb top ajánlatokkal. Válassza ki úti célját és kapjon frissítéseket az árváltozásokról

Vélemények

star
star
star
star
star
4,5/5 (1493 vélemények)

Hihetetlen eszköz a legolcsóbb repülőjegyek megtalálásához. Felhasználóbarát felület és gyors eredmények. Az Aviaszkenner megkönnyíti az utazástervezést.

star
star
star
star
star
5

Carla

Az Aviaszkenner folyamatosan kínálja a legjobb repülőjegy ajánlatokat. Az átfogó keresőmotorja páratlan. Időt és pénzt spóroltam vele!

star
star
star
star
star
4

Mikalau

Olyan járatokat találtam az Aviaszkennerrel, amelyeket máshol nem, hatékony, megbízható és könnyen használható.

star
star
star
star
star
5

Andrea

Minden alkalommal, amikor az Aviaszkennert használom, rejtett kincsekre bukkanok. Széles választékban kínál légitársaságokat és úti célokat. Kivételes eszköz az utazóknak.

star
star
star
star
star
5

Marko

Az Aviaszkennerrel való foglalás mindig zökkenőmentes folyamat. Világos opciókat kínál és segít a legjobb utazási döntések meghozatalában.

star
star
star
star
star
5

Alex

Az Aviaszkenner felülmúlta az elvárásaimat. Nemcsak olcsó repülőjegyeket találtam, de az ügyfélszolgálat is első osztályú. Kötelező használni az utazóknak.

star
star
star
star
star
4

Tony

Az Aviaszkenner egyszerűsíti az utazástervezést. Intuitív tervezése és széleskörű repülési lehetőségei miatt a kedvenc eszközöm lett a költséghatékony utazásokhoz.

star
star
star
star
star
5

Emmanuella