Közvetlen járat innen: Malindi repülőtér (MYD)

Fedezze fel 4 helyszínt 7 különböző fuvarozóval

Napi menetrend szerinti járatok indulása a(z) Malindi repülőtér repülőtérről

Tájékoztató részletek a(z) Malindi repülőtér kapcsán

Repülőtér neve Malindi repülőtér
Repülőtér (IATA) kód MYD
Város Malindi
Ország Kenya (KE)
Teljes cím Malindi repülőtér
Szélességi fok -3.223056
Hosszúsági fok 40.100278
Megjelenítés a térképen Google maps

A Malindi repülőtér létesítményei és szolgáltatásai

A malindi repülőtér, a kenyai Malindi tengerparti városában található, a belföldi és nemzetközi utazók számára egyaránt fontos közlekedési csomópontként szolgál. A repülőtér számos létesítményt és szolgáltatást kínál, hogy zökkenőmentes és élvezetes utazási élményt biztosítson az utasoknak.

Terminál

A Malindi repülőtér modern és tágas terminálépülettel rendelkezik, amely kielégíti az utasok igényeit. utasok. A terminál kényelmes és kényelmes teret biztosít az utazók számára a pihenésre és az utazásra való felkészülésre.

Bejelentkezés

 • Hatékony check-in pultok, amelyek a legkorszerűbb -A művészeti technológia biztosítja a gyors és problémamentes bejelentkezési folyamatot.
 • Barátságos és professzionális személyzet áll rendelkezésre, hogy segítsenek az utasoknak bármilyen kérdésük vagy aggályaik esetén.

Biztonság

 • Szigorú biztonsági intézkedések vannak bevezetve az utasok biztonságának és jólétének garantálására.
 • A poggyászátvizsgálási eljárások megfelelnek a nemzetközi szabványoknak, hogy megakadályozzák a potenciális veszélyeket.

Kiskereskedelem és étkezés

 • A repülőtéren számos kiskereskedelmi üzlet található, amelyek ajándéktárgyak, ruházati cikkek és kiegészítők választékát kínálják.
 • Számos étkezési lehetőség áll rendelkezésre a különböző ízlések és preferenciák kielégítésére, beleértve a helyi és nemzetközi konyhákat.
 • Az utasok frissítő italokat vagy gyors harapnivalókat fogyaszthatnak a repülőtér egyik kávézójában és bárjában.

Közlekedés

 • A Malindi repülőtér kényelmes szállítási lehetőségeket kínál a repülőtérre és onnan vissza.
 • A taxik és az autókölcsönzési szolgáltatások könnyen elérhetők a repülőtéren kívül terminálépület.
 • Tömegközlekedési eszközök, például autóbuszok is összekötik a repülőteret a város és a környező területek különböző helyeivel.

Légitársaságok társalgói

 • A prémium utasok számára a légitársaságok társalgói állnak rendelkezésre, amelyek nyugodt és kényelmes teret kínálnak a pihenésre indulás előtt.
 • Ezek a társalgók ingyenes harapnivalókat, italokat és Wi-Fi-hozzáférést biztosítanak, így biztosítva az utasok számára a kikapcsolódást vagy a kikapcsolódást. nyugodt környezetben dolgozzon.

Devizaváltás

Azok az utazók, akiknek valutát kell váltaniuk, igénybe vehetik a repülőtéren belül kényelmesen elhelyezett devizaváltási szolgáltatásokat.

Kiközelíthetőség

A Malindi repülőteret úgy tervezték, hogy minden utas számára elérhető legyen, beleértve a fogyatékkal élőket is. A repülőtér speciális létesítményekkel gondoskodik a befogadó utazási élményről.

Kiváló létesítményeivel és szolgáltatásaival a Malindi Airport arra törekszik, hogy minden utas számára kellemes és kényelmes utazási élményt nyújtson. A kényelmes társalgóktól és a különféle étkezési lehetőségektől a hatékony bejelentkezési eljárásokig és a szigorú biztonsági intézkedésekig a repülőtér célja, hogy megfeleljen a mai utazók igényeinek.


Gyakran Ismételt Kérdések

El tudná mondani nekem a(z) Malindi repülőtér repülőtérre kijelölt IATA kódot?

A MYD kódot a Nemzetközi Légi Szállítási Szövetség (IATA) rendelte hozzá a Malindi repülőtér repülőtérhez.

Mennyi ideig tart a leghosszabb repülőút?

A(z) Malindi repülőtér repülőtérről induló leghosszabb járat a(z) Wilson Airport (WIL) célállomásig ér el, körülbelül 1h 10m időtartam alatt a(z) Hawker Beechcraft (Light aircraft-twin turboprop engines) fedélzetén.

Mely légitársaságok üzemeltetnek járatokat a Malindi repülőtér repülőtérről?

A(z) Malindi repülőtér repülőtérről induló utasok 7 különböző légitársaság közül választhatnak, melyek közül a Jambojet Limited, Skyward Express, Safarilin biztosítja a rendszeres járatok többségét.

Melyik repülőteret kell használni, amikor Malindi városából repülővel távozik?

Utazók, akik Malindi-ből indulnak, gyakran részesítik előnyben a Malindi repülőtér (MYD)-ot annak előnyös elhelyezkedése miatt.

Hány repülőtér található Malindi közvetlen közelében?

Malindi környékén 1 repülőtér található:

5 ELŐNYE, HOGY A JEGYEKET AZ AviaszkennerREL FOGLALJA

1

A legjobb repülőjárat ajánlatokat keressük

2

Nem számítunk fel semmilyen további díjat vagy jutalékot

3

Számos partnerrel működünk együtt, hogy a legjobb árakat kínálhassuk

4

Az Aviaszkenner kizárólag megbízható és elismert cégekkel áll partnerségben

5

Maradjon naprakész a legfrissebb top ajánlatokkal. Válassza ki úti célját és kapjon frissítéseket az árváltozásokról

Vélemények

star
star
star
star
star
4,5/5 (1493 vélemények)

Hihetetlen eszköz a legolcsóbb repülőjegyek megtalálásához. Felhasználóbarát felület és gyors eredmények. Az Aviaszkenner megkönnyíti az utazástervezést.

star
star
star
star
star
5

Carla

Az Aviaszkenner folyamatosan kínálja a legjobb repülőjegy ajánlatokat. Az átfogó keresőmotorja páratlan. Időt és pénzt spóroltam vele!

star
star
star
star
star
4

Mikalau

Olyan járatokat találtam az Aviaszkennerrel, amelyeket máshol nem, hatékony, megbízható és könnyen használható.

star
star
star
star
star
5

Andrea

Minden alkalommal, amikor az Aviaszkennert használom, rejtett kincsekre bukkanok. Széles választékban kínál légitársaságokat és úti célokat. Kivételes eszköz az utazóknak.

star
star
star
star
star
5

Marko

Az Aviaszkennerrel való foglalás mindig zökkenőmentes folyamat. Világos opciókat kínál és segít a legjobb utazási döntések meghozatalában.

star
star
star
star
star
5

Alex

Az Aviaszkenner felülmúlta az elvárásaimat. Nemcsak olcsó repülőjegyeket találtam, de az ügyfélszolgálat is első osztályú. Kötelező használni az utazóknak.

star
star
star
star
star
4

Tony

Az Aviaszkenner egyszerűsíti az utazástervezést. Intuitív tervezése és széleskörű repülési lehetőségei miatt a kedvenc eszközöm lett a költséghatékony utazásokhoz.

star
star
star
star
star
5

Emmanuella