Folyamatos járat innen: Malikus Saleh repülőtér (LSW)

Fedezze fel 1 helyszínt 1 különböző fuvarozóval

Napi Indulási Menetrend a(z) Malikus Saleh repülőtér repülőtéren

Célállomás A hét napjai Időtartam Légitársaságok Ár
KNO Knokke-Heist

1 járat naponta

1ó 0m Ár megjelenítése

Tájékoztató részletek a(z) Malikus Saleh repülőtér kapcsán

Repülőtér neve Malikus Saleh repülőtér
Repülőtér (IATA) kód LSW
Város Lhoksumawe
Ország Indonesia (ID)
Teljes cím Malikus Saleh repülőtér
Szélességi fok 5.228673
Hosszúsági fok 96.948810
Megjelenítés a térképen Google maps

Malikus Saleh repülőtér létesítményei és szolgáltatásai

A Malikus Saleh repülőtér egy modern és jól felszerelt repülőtér Lhoksumawe városában, Acehben, Indonéziában. Fontos átjáróként szolgál az Aceh régióba, és a létesítmények és szolgáltatások széles skáláját kínálja, hogy kellemes utazási élményt biztosítson az utasoknak.

Létesítmények

A repülőtér számos szolgáltatással büszkélkedhet az utasok igényeinek kielégítésére:

  • Terminál: A repülőtér tágas és modern terminálépülettel rendelkezik, amely jelentős számú utast képes fogadni. Kialakítása kényelmet és könnyű navigációt biztosít az utazók számára.
  • Kiskereskedelmi üzletek: A terminálon belül számos üzlet és kiskereskedelmi egység található, amelyek számos terméket kínálnak, beleértve a vámmentes termékeket, ajándéktárgyakat és helyi kézműves termékeket.
  • Éttermek és kávézók: Az utasok számos olyan étterembe és kávézóba férhetnek hozzá, amelyek helyi és nemzetközi ételeket is kínálnak. Ezek a létesítmények kényelmes teret biztosítanak a kikapcsolódáshoz, étkezéshez vagy frissítőkhöz.
  • Társalgók: Az exkluzívabb élményre vágyók számára a repülőtér VIP-társalgókat kínál, amelyek nyugodt és fényűző környezetet biztosítanak, további kényelmi szolgáltatásokkal, mint pl. ingyenes harapnivalók, italok és Wi-Fi.
  • Poggyászkezelés: A repülőtér hatékony poggyászkezelést biztosít a poggyászgyűjtésre kijelölt helyekkel, valamint a jól képzett személyzettel, hogy segítsenek az utasoknak bármilyen problémában.

Szolgáltatások

Az általános utazási élmény fokozása érdekében a Malikus Saleh Repülőtér különféle szolgáltatásokat nyújt:

  • Check-in és beszállás: A repülőtéren lehetőség van többszöri bejelentkezésre pultok és beszállókapuk a gördülékeny és hatékony folyamatok elősegítése érdekében. Udvarias személyzet irányítja az utasokat, hogy problémamentesen utazhassanak a bejárattól a repülőgépig.
  • Elveszett és megtalált részleg: egy külön elveszett és megtalált részleg áll rendelkezésre, hogy segítsenek az utasoknak holmi elvesztése vagy eltévedése esetén. A repülőtér személyzete képzett az ilyen helyzetek gyors és hatékony kezelésére.
  • Autókölcsönzés: A repülőtérre érkező utasok könnyen bérelhetnek autót jó hírű autókölcsönzőktől, így kényelmes szállítást tesznek lehetővé acehi tartózkodásuk során.
  • Közlekedési linkek: A repülőtér különféle közlekedési lehetőségeket kínál, beleértve a taxit és a tömegközlekedési buszokat is, így biztosítva a könnyű hozzáférést Aceh tartomány különböző részeihez.
  • Egészségügyi szolgáltatások: Bármilyen egészségügyi vészhelyzet esetén, a repülőtéren van egy orvosi központ, amely tapasztalt személyzettel rendelkezik, hogy azonnali segítséget és elsősegélynyújtást nyújtsanak.

Összességében a Malikus Saleh repülőtér elsőrangú létesítmények és szolgáltatások széles választékát kínálja a kényelmes és zökkenőmentes légkör érdekében. utazási élmény minden utas számára. Modern infrastruktúrájával és felszereltségével a repülőtér biztosítja, hogy Acehbe látogatókat már érkezésük pillanatától melegen és hatékonyan fogadják.


Gyakran Ismételt Kérdések

El tudná mondani nekem a(z) Malikus Saleh repülőtér repülőtérre kijelölt IATA kódot?

A LSW kódot a Nemzetközi Légi Szállítási Szövetség (IATA) rendelte hozzá a Malikus Saleh repülőtér repülőtérhez.

Milyen hosszú a leghosszabb járat, amely a Malikus Saleh repülőtér repülőtérről indul?

A Malikus Saleh repülőtér és a közötti hatalmas távolság megtétele a kitartás végső próbája, az út körülbelül időtartamú.

Mely légitársaságok üzemelnek a Malikus Saleh repülőtér repülőtéren?

Összesen 1 légitársaság nyújt szolgáltatásokat a(z) Malikus Saleh repülőtér repülőtéren, többek között olyan neves légitársaságok, mint: Wings Ai

Melyik repülőteret kell használni, amikor Lhoksumawe városából repülővel távozik?

Utazók, akik Lhoksumawe-ből indulnak, gyakran részesítik előnyben a Malikus Saleh repülőtér (LSW)-ot annak előnyös elhelyezkedése miatt.

Hány repülőtér található Lhoksumawe közvetlen közelében?

Lhoksumawe környékén 1 repülőtér található:

5 ELŐNYE, HOGY A JEGYEKET AZ AviaszkennerREL FOGLALJA

1

A legjobb repülőjárat ajánlatokat keressük

2

Nem számítunk fel semmilyen további díjat vagy jutalékot

3

Számos partnerrel működünk együtt, hogy a legjobb árakat kínálhassuk

4

Az Aviaszkenner kizárólag megbízható és elismert cégekkel áll partnerségben

5

Maradjon naprakész a legfrissebb top ajánlatokkal. Válassza ki úti célját és kapjon frissítéseket az árváltozásokról

Vélemények

star
star
star
star
star
4,5/5 (1493 vélemények)

Hihetetlen eszköz a legolcsóbb repülőjegyek megtalálásához. Felhasználóbarát felület és gyors eredmények. Az Aviaszkenner megkönnyíti az utazástervezést.

star
star
star
star
star
5

Carla

Az Aviaszkenner folyamatosan kínálja a legjobb repülőjegy ajánlatokat. Az átfogó keresőmotorja páratlan. Időt és pénzt spóroltam vele!

star
star
star
star
star
4

Mikalau

Olyan járatokat találtam az Aviaszkennerrel, amelyeket máshol nem, hatékony, megbízható és könnyen használható.

star
star
star
star
star
5

Andrea

Minden alkalommal, amikor az Aviaszkennert használom, rejtett kincsekre bukkanok. Széles választékban kínál légitársaságokat és úti célokat. Kivételes eszköz az utazóknak.

star
star
star
star
star
5

Marko

Az Aviaszkennerrel való foglalás mindig zökkenőmentes folyamat. Világos opciókat kínál és segít a legjobb utazási döntések meghozatalában.

star
star
star
star
star
5

Alex

Az Aviaszkenner felülmúlta az elvárásaimat. Nemcsak olcsó repülőjegyeket találtam, de az ügyfélszolgálat is első osztályú. Kötelező használni az utazóknak.

star
star
star
star
star
4

Tony

Az Aviaszkenner egyszerűsíti az utazástervezést. Intuitív tervezése és széleskörű repülési lehetőségei miatt a kedvenc eszközöm lett a költséghatékony utazásokhoz.

star
star
star
star
star
5

Emmanuella