Folyamatos járat innen: Magway repülőtér (MWQ)

Fedezze fel 2 helyszínt 1 különböző fuvarozóval

Napi menetrend szerinti járatok indulása a(z) Magway repülőtér repülőtérről

Célállomás A hét napjai Időtartam Légitársaságok Ár
RGN Yangon
Vas
Hét
Kedd
Sze
Csü
Pén
Szo

1 járat naponta

1ó 10m Ár megjelenítése
VBA Ann
Vas
Hét
Kedd
Sze
Csü
Pén
Szo

1 járat naponta

0ó 40m Ár megjelenítése

Tájékoztató részletek a(z) Magway repülőtér kapcsán

Repülőtér neve Magway repülőtér
Repülőtér (IATA) kód MWQ
Város Magway
Ország Burma (MM)
Teljes cím Magway repülőtér
Szélességi fok 20.153202
Hosszúsági fok 94.968551
Megjelenítés a térképen Google maps

A Magway repülőtér létesítményei és szolgáltatásai

A Magway repülőtér a mianmari Magway városában található, számos létesítményt és szolgáltatást kínál, hogy kellemes és kényelmes élményt nyújtson az utazóknak. Akár érkezik, akár indul, a repülőtér arra törekszik, hogy minden utas igényeit kielégítse.

Létesítmények

A repülőtér modern és jól felszerelt terminálépülettel büszkélkedhet, amely kényelmes kényelmet biztosít az utasok számára. járataikra várva. Néhány kulcsfontosságú szolgáltatás:

 • Bejelentkezési pultok: Az utasok könnyedén bejelentkezhetnek járataikra a kényelmesen elhelyezett check-in pultoknál. Barátságos és segítőkész személyzet áll rendelkezésre, hogy segítsen bármilyen kérdésben vagy kérdésben.
 • Poggyászkezelés: A repülőtér hatékony poggyászkezelési szolgáltatásokat kínál a poggyász biztonságos és gyors kezelésének biztosítása érdekében. Poggyászkocsik állnak az utazók rendelkezésére, hogy szállítsák holmijukat.
 • Éttermek és kávézók: Azok számára, akik frissítőkre vagy étkezésre szorulnak, különféle éttermek és kávézók találhatók a terminál épületében. Akár a helyi ételeket, akár a nemzetközi finomságokat kedveli, minden ízléshez talál valami megfelelőt.
 • Kiskereskedelmi üzletek: A shopaholicok örömmel fedezik fel a helyi ajándéktárgyaktól kezdve a termékek széles skáláját kínáló kiskereskedelmi üzleteket. vámmentes tételekre. Ezek az üzletek lehetőséget biztosítanak ajándékok vásárlására az utolsó pillanatban, vagy egy kis kiskereskedelmi terápiában részesülhetnek.
 • Társalgók: A nagyobb magánéletre és kényelemre vágyó utazók számára a Magway Airport exkluzív társalgókat kínál, ahol a vendégek pihenhetnek, és ingyenes frissítőket fogyaszthatnak., és különféle szolgáltatásokat érhet el.
 • Wi-Fi: Maradjon kapcsolatban utazása során a repülőtér ingyenes Wi-Fi szolgáltatásával. Az utasok hozzáférhetnek az internethez, hogy megtekintsék e-mailjeit, böngészhessenek a közösségi médiában, vagy értesüljenek a legfrissebb hírekről és szórakoztatásról.
 • ATM-ek és pénzváltó: A kényelmesen elhelyezett ATM-ek és pénzváltó pultok állnak azon utasok rendelkezésére, akiknek szüksége van rájuk. pénzt felvenni vagy váltani.

Szolgáltatások

A nyújtott szolgáltatásokon kívül a Magway Airport számos szolgáltatást kínál az utazási élmény fokozása érdekében:

 • Repülési információk: Az utasok könnyen hozzáférhetnek a legfrissebb repülési információkhoz a terminál épületében található képernyőkön. Ez biztosítja, hogy az utazók értesüljenek minden változásról vagy késésről.
 • Elveszett és megtalált tárgyak: Ha utazása során elveszett egy tárgyat, a repülőtéren van egy külön elveszett és megtalált részleg, amely segít az utasok holmijával való találkozásában.
 • Orvosi segítségnyújtás: A repülőtéren egészségügyi létesítmények állnak rendelkezésre, hogy vészhelyzetek vagy egészségügyi problémák esetén bármilyen szükséges segítséget vagy elsősegélyt nyújtsanak.
 • Speciális segítségnyújtás: A Magway Airport elkötelezett amellett, hogy teljes körűen gondoskodjon akadálymentes létesítmények és támogatás a különleges igényű vagy fogyatékkal élő utasok számára. Kerekesszékes segítség és kijelölt mellékhelyiségek állnak rendelkezésre az egész repülőtéren.
 • Parkolás: A repülőtér bőséges parkolóhelyet biztosít az autóval érkezőknek. A kényelem érdekében az utasok le- és felvételi pontja egyértelműen meg van jelölve.

Létesítményeivel és szolgáltatásaival a Magway Airport biztosítja, hogy az utazók kényelmes, élvezetes és problémamentes élményben részesüljenek.. Akár üzleti, akár szabadidős céllal utazik, a repülőtér igyekszik megfelelni minden utas igényeinek és elvárásainak.


Gyakran Ismételt Kérdések

Meg tudná mondani nekem a(z) Magway repülőtér repülőtérre kijelölt IATA kódot?

A légi közlekedési iparágban a Magway repülőtér repülőteret a hozzárendelt IATA kódja, MWQ azonosítja.

Milyen hosszú a leghosszabb járat, amely a Magway repülőtér repülőtérről indul?

A Magway repülőtér és a Yangon International Airport (RGN) közötti hatalmas távolság megtétele a kitartás végső próbája, az út körülbelül 1h 10m időtartamú.

Mely légitársaságok üzemeltetnek járatokat a Magway repülőtér repülőtérről?

A(z) Magway repülőtér repülőtérről induló utasok 1 különböző légitársaság közül választhatnak, melyek közül a Myanmar National Airline biztosítja a rendszeres járatok többségét.

Dönteni kell, hogy melyik repülőtérről induljon Magway városából?

Általában a Magway repülőtér (MWQ) a preferált választás a Magway-ből érkező utazók számára a közelsége és a nyújtott kényelem miatt.

Mennyi repülőtér található a Magway közvetlen közelében?

1 repülőtér áll a utazók rendelkezésére, beleértve:

5 ELŐNYE, HOGY A JEGYEKET AZ AviaszkennerREL FOGLALJA

1

A legjobb repülőjárat ajánlatokat keressük

2

Nem számítunk fel semmilyen további díjat vagy jutalékot

3

Számos partnerrel működünk együtt, hogy a legjobb árakat kínálhassuk

4

Az Aviaszkenner kizárólag megbízható és elismert cégekkel áll partnerségben

5

Maradjon naprakész a legfrissebb top ajánlatokkal. Válassza ki úti célját és kapjon frissítéseket az árváltozásokról

Vélemények

star
star
star
star
star
4,5/5 (1493 vélemények)

Hihetetlen eszköz a legolcsóbb repülőjegyek megtalálásához. Felhasználóbarát felület és gyors eredmények. Az Aviaszkenner megkönnyíti az utazástervezést.

star
star
star
star
star
5

Carla

Az Aviaszkenner folyamatosan kínálja a legjobb repülőjegy ajánlatokat. Az átfogó keresőmotorja páratlan. Időt és pénzt spóroltam vele!

star
star
star
star
star
4

Mikalau

Olyan járatokat találtam az Aviaszkennerrel, amelyeket máshol nem, hatékony, megbízható és könnyen használható.

star
star
star
star
star
5

Andrea

Minden alkalommal, amikor az Aviaszkennert használom, rejtett kincsekre bukkanok. Széles választékban kínál légitársaságokat és úti célokat. Kivételes eszköz az utazóknak.

star
star
star
star
star
5

Marko

Az Aviaszkennerrel való foglalás mindig zökkenőmentes folyamat. Világos opciókat kínál és segít a legjobb utazási döntések meghozatalában.

star
star
star
star
star
5

Alex

Az Aviaszkenner felülmúlta az elvárásaimat. Nemcsak olcsó repülőjegyeket találtam, de az ügyfélszolgálat is első osztályú. Kötelező használni az utazóknak.

star
star
star
star
star
4

Tony

Az Aviaszkenner egyszerűsíti az utazástervezést. Intuitív tervezése és széleskörű repülési lehetőségei miatt a kedvenc eszközöm lett a költséghatékony utazásokhoz.

star
star
star
star
star
5

Emmanuella