Megfizethető járatok innen: Mae Sot repülőtér (MAQ)

Folyamatos járatok 1 úti célra 1 különböző légitársasággal

Napi Indulási Menetrend a(z) Mae Sot repülőtér repülőtéren

Célállomás A hét napjai Időtartam Légitársaságok Ár
DMK Bangkok

1-Feb járat naponta

1ó 10m Ár megjelenítése

Tájékoztató részletek a(z) Mae Sot repülőtér kapcsán

Repülőtér neve Mae Sot repülőtér
Repülőtér (IATA) kód MAQ
Város Mae Sot
Ország Thailand (TH)
Teljes cím Mae Sot repülőtér
Szélességi fok 16.701956
Hosszúsági fok 98.543538
Megjelenítés a térképen Google maps

A Mae Sot repülőtér létesítményei és szolgáltatásai

A Mae Sot repülőtér fontos közlekedési csomópontként szolgál azok számára, akik Nyugat-Thaiföld nyüzsgő városába utaznak és onnan indulnak. Létesítményeivel és szolgáltatásaival a repülőtér arra törekszik, hogy minden utas számára kényelmes és kényelmes élményt nyújtson.

Terminál létesítmények

 • Bejelentkezési pultok: A repülőtér kijelölt check-in pultokat kínál a Mae Sot repülőtéren működő különböző légitársaságok számára.
 • Poggyászfelvétel.: Az utasok könnyedén átvehetik poggyászukat a kijelölt poggyászkiadó területen a repülés után.
 • Éttermek és kávézók: A repülőtéren számos étkezési lehetőség áll rendelkezésre, amelyek ízletes helyi és nemzetközi ételek széles választékát kínálják.
 • Üzletek és vámmentes üzletek: Az utazók számos üzletet és vámmentes üzletet fedezhetnek fel, ahol ajándéktárgyakat, ruhákat, kiegészítőket és egyebeket vásárolhatnak.
 • Társalgók: Mae Sot repülőtér kényelmes társalgókkal büszkélkedhet, ahol az utasok pihenhetnek, dolgozhatnak vagy ingyenes frissítőket fogyaszthatnak.
 • ATM-ek és pénzváltó: A látogatók kényelmesen hozzáférhetnek az ATM-ekhez és a pénzváltási szolgáltatásokhoz a repülőtér területén.

Szállítási szolgáltatások

 • Taxik: Az utasok könnyen találhatnak taxit a repülőtér terminálján kívül, hogy Mae Sot különböző részeire ingázhassanak.
 • Autókölcsönzés: Számos autókölcsönző cég működik a repülőtér, így az utazók szabadon fedezhetik fel a várost saját tempójukban.
 • Tömegközlekedés: A repülőtéren kívül különféle buszok és kisbuszok állnak rendelkezésre, amelyek költséghatékony utat kínálnak a város különböző részeire való utazáshoz. a város.

Kiközelíthetőség

 • Különleges segítségnyújtás: A repülőtér alkalmas arra, hogy speciális segítséget nyújtson a fogyatékkal élő vagy mozgásukban korlátozott utasok számára.
 • Létesítmények a szülők és a gyermekek számára: A Mae Sot repülőtér kijelölt területeket kínál a szülők számára, hogy kényelmesen gondoskodhassanak gyermekeikről.
 • Parkolás: A látogatók a repülőtéri terminál közelében parkolóhelyet vehetnek igénybe magánjárművek számára.

Ügyfélszolgálat

 • Információs pultok: Az utasok az utazásukkal kapcsolatos bármilyen segítséggel vagy kérdéssel fordulhatnak információs pultokhoz.
 • Elveszett: Elveszett vagy elveszett tárgyakat, egy külön elveszett és talált részleg áll rendelkezésre, amely segít az utasoknak a holmijaik visszaszerzésében.
 • Elsősegélynyújtás: Képzett egészségügyi szakemberek vannak jelen a repülőtéren, hogy szükség esetén azonnali elsősegélyt nyújtsanak.

Összességében a Mae Sot repülőtér biztosítja, hogy az utazók utazásuk során hozzáférjenek az alapvető létesítményekhez és szolgáltatásokhoz. A bejelentkezéstől a beszállásig a repülőtér célja, hogy kellemes élményt nyújtson minden utasnak, aki áthalad a kapuján.


Gyakran Ismételt Kérdések

Meg tudná mondani nekem a(z) Mae Sot repülőtér repülőtérre kijelölt IATA kódot?

A légi közlekedési iparágban a Mae Sot repülőtér repülőteret a hozzárendelt IATA kódja, MAQ azonosítja.

Mennyi ideig tart a leghosszabb repülőút?

A(z) Mae Sot repülőtér repülőtérről induló leghosszabb járat a(z) célállomásig ér el, körülbelül időtartam alatt a(z) fedélzetén.

Mely légitársaságok üzemelnek a Mae Sot repülőtér repülőtéren?

Összesen 1 légitársaság nyújt szolgáltatásokat a(z) Mae Sot repülőtér repülőtéren, többek között olyan neves légitársaságok, mint: Nok Ai

Dönteni kell, hogy melyik repülőtérről induljon Mae Sot városából?

Általában a Mae Sot repülőtér (MAQ) a preferált választás a Mae Sot-ből érkező utazók számára a közelsége és a nyújtott kényelem miatt.

Mennyi repülőtér található a Mae Sot közvetlen közelében?

1 repülőtér áll a utazók rendelkezésére, beleértve:

5 ELŐNYE, HOGY A JEGYEKET AZ AviaszkennerREL FOGLALJA

1

A legjobb repülőjárat ajánlatokat keressük

2

Nem számítunk fel semmilyen további díjat vagy jutalékot

3

Számos partnerrel működünk együtt, hogy a legjobb árakat kínálhassuk

4

Az Aviaszkenner kizárólag megbízható és elismert cégekkel áll partnerségben

5

Maradjon naprakész a legfrissebb top ajánlatokkal. Válassza ki úti célját és kapjon frissítéseket az árváltozásokról

Vélemények

star
star
star
star
star
4,5/5 (1493 vélemények)

Hihetetlen eszköz a legolcsóbb repülőjegyek megtalálásához. Felhasználóbarát felület és gyors eredmények. Az Aviaszkenner megkönnyíti az utazástervezést.

star
star
star
star
star
5

Carla

Az Aviaszkenner folyamatosan kínálja a legjobb repülőjegy ajánlatokat. Az átfogó keresőmotorja páratlan. Időt és pénzt spóroltam vele!

star
star
star
star
star
4

Mikalau

Olyan járatokat találtam az Aviaszkennerrel, amelyeket máshol nem, hatékony, megbízható és könnyen használható.

star
star
star
star
star
5

Andrea

Minden alkalommal, amikor az Aviaszkennert használom, rejtett kincsekre bukkanok. Széles választékban kínál légitársaságokat és úti célokat. Kivételes eszköz az utazóknak.

star
star
star
star
star
5

Marko

Az Aviaszkennerrel való foglalás mindig zökkenőmentes folyamat. Világos opciókat kínál és segít a legjobb utazási döntések meghozatalában.

star
star
star
star
star
5

Alex

Az Aviaszkenner felülmúlta az elvárásaimat. Nemcsak olcsó repülőjegyeket találtam, de az ügyfélszolgálat is első osztályú. Kötelező használni az utazóknak.

star
star
star
star
star
4

Tony

Az Aviaszkenner egyszerűsíti az utazástervezést. Intuitív tervezése és széleskörű repülési lehetőségei miatt a kedvenc eszközöm lett a költséghatékony utazásokhoz.

star
star
star
star
star
5

Emmanuella