Folyamatos járat innen: Madurai repülőtér (IXM)

Fedezze fel 9 helyszínt 5 különböző fuvarozóval

Lényeges részletek a(z) Madurai repülőtér kapcsán

Repülőtér neve Madurai repülőtér
Repülőtér (IATA) kód IXM
Város Madurai
Ország India (IN)
Teljes cím Madurai repülőtér
Szélességi fok 9.838590
Hosszúsági fok 78.089522
Weboldal Aai.aero
Megjelenítés a térképen Google maps

Madurai repülőtér létesítményei és szolgáltatásai

A Madurai repülőtér, hivatalos nevén Madurai Nemzetközi Repülőtér, az indiai Tamil Nadu állam déli részének jelentős légiközlekedési csomópontja. Kapuként szolgál Madurai nyüzsgő városához és a környező régiókhoz. A repülőtér számos létesítményt és szolgáltatást kínál az utasok zökkenőmentes utazási élményének biztosítása érdekében.

Terminál és parkoló

A repülőtér egyetlen, tágas terminállal rendelkezik, amely belföldi és nemzetközi járatokat is fogad.. A terminál jól felszerelt, modern felszereltséggel és kényelmes üléselrendezéssel rendelkezik. Problémamentes bejelentkezési és biztonsági átvizsgálási folyamatot biztosít, hatékony és gyors eljárásokat biztosítva az utazók számára.

A Madurai repülőtér bőséges parkolóhelyet biztosít magánjárművek és taxik számára. A parkoló kényelmesen a terminál épülete közelében található, így az utasok és a látogatók számára egyaránt nagy kényelmet nyújt.

Szállítási lehetőségek

  • Taxik: A taxik könnyen elérhetők a terminálon kívül, szállítás különböző helyekre Madurain és a szomszédos városokban.
  • Autókölcsönzés: Számos neves autókölcsönző cég működik a repülőtéren, amelyek járművek széles választékát kínálják bérelhető.
  • Tömegközlekedés: Helyi a buszok és az autós riksák kényelmes és megfizethető lehetőséget kínálnak azok számára, akik a város különböző részeire szeretnének utazni.

Étkezés és vásárlás

A repülőtéren különféle éttermek találhatók és kávézók, ahol különféle helyi és nemzetközi ételeket szolgálnak fel. Az utasok gyors harapnivalót kaphatnak, vagy teljes étkezést fogyaszthatnak a repülés előtt vagy után.

Ezenkívül a Madurai repülőtér számos üzletnek és butiknak ad otthont, amelyek különféle termékeket kínálnak, például ruházatot, kiegészítőket, ajándéktárgyakat és szolgálati árukat. ingyenes tárgyak. Az utazók kiskereskedelmi terápiában részesülhetnek, vagy utolsó pillanatban ajándékokat vásárolhatnak szeretteiknek.

Légitársaságok és úti célok

A Madurai repülőtér számos belföldi és nemzetközi légitársaság csomópontjaként szolgál, összekötve a várost a világ különböző pontjaira. A reptéren működő nagy légitársaságok közé tartozik az Air India, a SpiceJet, az IndiGo és a SriLankan Airlines.

Madurai népszerű belföldi úti céljai közé tartozik Chennai, Bengaluru, Mumbai és Hyderabad, míg a nemzetközi járatok olyan városokhoz kapcsolódnak, mint pl. mint Dubai, Colombo és Szingapúr.

Kiegészítő szolgáltatások

  • Információs pultok: A terminál egész területén segítőkész személyzet segíti az utasokat kérdésekkel, poggyászszolgálattal és általános információkkal..
  • Egészségügyi létesítmények: A repülőtéren található egy egészségügyi központ, amely alkalmas bármilyen egészségügyi vészhelyzet kezelésére vagy alapvető egészségügyi szolgáltatások nyújtására.
  • WiFi és töltőpontok: Ingyenes Wi-Fi-szolgáltatások és töltőpontok állnak rendelkezésre, lehetővé teszi az utasok számára, hogy kapcsolatban maradjanak, és feltöltsék elektronikus eszközeiket.
  • Banki és valutaváltás: A banki szolgáltatások és a pénzváltó pultok az utasok pénzügyi szükségleteinek kielégítésére szolgálnak.

Madurai repülőtér Gyakran Ismételt Kérdések

El tudná mondani nekem a(z) Madurai repülőtér repülőtérre kijelölt IATA kódot?

A IXM kódot a Nemzetközi Légi Szállítási Szövetség (IATA) rendelte hozzá a Madurai repülőtér repülőtérhez.

Mennyi ideig tart a leghosszabb repülőút?

A(z) Madurai repülőtér repülőtérről induló leghosszabb járat a(z) Dubai International Airport (DXB) célállomásig ér el, körülbelül 4h 40m időtartam alatt a(z) Boeing 737MAX 8 Passenger fedélzetén.

Mely légitársaságok üzemeltetnek járatokat a Madurai repülőtér repülőtérről?

A(z) Madurai repülőtér repülőtérről induló utasok 5 különböző légitársaság közül választhatnak, melyek közül a IndiGo, SpiceJet, Air India, SriLankan Airlines, Air India Expres biztosítja a rendszeres járatok többségét.

Dönteni kell, hogy melyik repülőtérről induljon Madurai városából?

Általában a Madurai repülőtér (IXM) a preferált választás a Madurai-ből érkező utazók számára a közelsége és a nyújtott kényelem miatt.

Hány repülőtér található Madurai közvetlen közelében?

Madurai környékén 1 repülőtér található:

5 ELŐNYE, HOGY A JEGYEKET AZ AviaszkennerREL FOGLALJA

1

A legjobb repülőjárat ajánlatokat keressük

2

Nem számítunk fel semmilyen további díjat vagy jutalékot

3

Számos partnerrel működünk együtt, hogy a legjobb árakat kínálhassuk

4

Az Aviaszkenner kizárólag megbízható és elismert cégekkel áll partnerségben

5

Maradjon naprakész a legfrissebb top ajánlatokkal. Válassza ki úti célját és kapjon frissítéseket az árváltozásokról

Vélemények

star
star
star
star
star
4,5/5 (1493 vélemények)

Hihetetlen eszköz a legolcsóbb repülőjegyek megtalálásához. Felhasználóbarát felület és gyors eredmények. Az Aviaszkenner megkönnyíti az utazástervezést.

star
star
star
star
star
5

Carla

Az Aviaszkenner folyamatosan kínálja a legjobb repülőjegy ajánlatokat. Az átfogó keresőmotorja páratlan. Időt és pénzt spóroltam vele!

star
star
star
star
star
4

Mikalau

Olyan járatokat találtam az Aviaszkennerrel, amelyeket máshol nem, hatékony, megbízható és könnyen használható.

star
star
star
star
star
5

Andrea

Minden alkalommal, amikor az Aviaszkennert használom, rejtett kincsekre bukkanok. Széles választékban kínál légitársaságokat és úti célokat. Kivételes eszköz az utazóknak.

star
star
star
star
star
5

Marko

Az Aviaszkennerrel való foglalás mindig zökkenőmentes folyamat. Világos opciókat kínál és segít a legjobb utazási döntések meghozatalában.

star
star
star
star
star
5

Alex

Az Aviaszkenner felülmúlta az elvárásaimat. Nemcsak olcsó repülőjegyeket találtam, de az ügyfélszolgálat is első osztályú. Kötelező használni az utazóknak.

star
star
star
star
star
4

Tony

Az Aviaszkenner egyszerűsíti az utazástervezést. Intuitív tervezése és széleskörű repülési lehetőségei miatt a kedvenc eszközöm lett a költséghatékony utazásokhoz.

star
star
star
star
star
5

Emmanuella