Repülőjárat akciók innen: Makaó nemzetközi repülőtér (MFM)

Folyamatos járatok 31 célállomásra 17 különböző légitársasággal

Lényeges részletek a(z) Makaó nemzetközi repülőtér kapcsán

Repülőtér neve Makaó nemzetközi repülőtér
Repülőtér (IATA) kód MFM
Város Taipa
Ország Macau (MO)
Teljes cím Makaó nemzetközi repülőtér
Szélességi fok 22.157836
Hosszúsági fok 113.576412
Weboldal Macau-airport.com
Megjelenítés a térképen Google maps
Makaó nemzetközi repülőtér
Makaó nemzetközi repülőtér
Makaó nemzetközi repülőtér
Makaó nemzetközi repülőtér
Makaó nemzetközi repülőtér
Makaó nemzetközi repülőtér

A makaói nemzetközi repülőtér létesítményei és szolgáltatásai

A makaói nemzetközi repülőtér Makaó elsődleges repülőtere, amely átjáróként szolgál mind a belföldi, mind a nemzetközi utazók számára. Ázsia egyik legforgalmasabb repülőtereként számos létesítményt és szolgáltatásokat kínál, hogy minden utas számára zavartalan és élvezetes utazási élményt biztosítson.

Terminállétesítmények

 • Ellenőrzés pultokban: A Makaói Nemzetközi Repülőtér számos check-in pultot kínál a nagy utasmennyiség hatékony kezelésére.
 • Kiskereskedelem és étkezés: A repülőtéren számos üzlet, vámmentes üzlet és étterem található, amelyek az utasok számára áruk és étkezési lehetőségek széles választéka.
 • Társalgók: az üzleti és első osztályú utasok számára külön társalgók állnak rendelkezésre, amelyek békés és kényelmes környezetet biztosítanak a pihenéshez vagy a munkához.
 • ATM-ek és pénzváltó: Az utasok könnyen hozzáférhetnek az ATM-ekhez és a pénzváltó pultokhoz banki és devizaügyi igényeik kielégítésére.
 • Poggyászszolgáltatások: A repülőtér poggyászszolgáltatást kínál, például kocsikat, poggyászcsomagolást és tárolási lehetőségeket.

Közlekedés

 • Taxiállomások: Az utasok kényelmesen találhatnak taxiállomásokat közvetlenül a repülőtéri terminálon kívül.
 • Tömegközlekedés: A repülőtér jó Különböző buszjáratokon keresztül kapcsolódik a városközponthoz, megfizethető közlekedési lehetőségeket biztosítva.
 • Autókölcsönzés: Számos autókölcsönző cég rendelkezik pulttal a repülőtéren azok számára, akik inkább önállóan szeretnék felfedezni Makaót.
 • Ingajárati szolgáltatások: Egyes szállodák és üdülőhelyek transzferszolgáltatást biztosítanak vendégeik számára a repülőtér és a repülőtér között.
 • Parkolás: A repülőtéren bőséges parkolóhely áll rendelkezésre azok számára, akik autóval szeretnének eljutni a repülőtérre.

Utasszolgáltatások

 • Információs pultok: Vannak külön információs pultok, amelyek segítik az utasokat kérdéseik, útbaigazításai és általános repülőtéri információiban.
 • Orvosi szolgáltatások: Egészségügyi sürgősségi és elsősegélynyújtási igény esetén orvosi központ áll rendelkezésre.
 • Gyermekgondozási lehetőségek: A repülőtéren babagondozási szobák és játszóterek találhatók, így családbarát.
 • Speciális segítségnyújtás: A csökkent mozgásképességű vagy különleges igényű utasok segítséget kérhetnek, beleértve a kerekesszékes szolgáltatásokat és az elsőbbségi beszállást is.
 • Elveszett és megtalált: A repülőtéren egy elveszett és talált pult áll rendelkezésre, ahol jelenthetik, és visszaszerezze az elveszett holmikat.

A makaói nemzetközi repülőtér a létesítmények és szolgáltatások átfogó kínálatával az utasok elégedettségét helyezi előtérbe. Legyen szó vásárlásról, étkezésről, pihenésről vagy kényelemről, a repülőtér biztosítja, hogy minden utazó igényeit kielégítsék. Hatékony infrastruktúrájával és számos szolgáltatásával a makaói nemzetközi repülőtér kellemes utazási élményt nyújt a Makaóból be- és kirepülő látogatók számára.


Makaó nemzetközi repülőtér Gyakran Ismételt Kérdések

Meg tudná mondani nekem a(z) Makaó nemzetközi repülőtér repülőtérre kijelölt IATA kódot?

A légi közlekedési iparágban a Makaó nemzetközi repülőtér repülőteret a hozzárendelt IATA kódja, MFM azonosítja.

Mennyi ideig tart a leghosszabb repülőút?

A(z) Makaó nemzetközi repülőtér repülőtérről induló leghosszabb járat a(z) Singapore Changi Airport (SIN) célállomásig ér el, körülbelül 4h 10m időtartam alatt a(z) A320neo fedélzetén.

Mely légitársaságok üzemelnek a Makaó nemzetközi repülőtér repülőtéren?

Összesen 17 légitársaság nyújt szolgáltatásokat a(z) Makaó nemzetközi repülőtér repülőtéren, többek között olyan neves légitársaságok, mint: Air Macau, China Eastern Airlines, Starlux Airlines, Xiamen Airlines, Air Busa

Dönteni kell, hogy melyik repülőtérről induljon Taipa városából?

Általában a Makaó nemzetközi repülőtér (MFM) a preferált választás a Taipa-ből érkező utazók számára a közelsége és a nyújtott kényelem miatt.

Mennyi repülőtér található a Taipa közvetlen közelében?

1 repülőtér áll a utazók rendelkezésére, beleértve:

5 ELŐNYE, HOGY A JEGYEKET AZ AviaszkennerREL FOGLALJA

1

A legjobb repülőjárat ajánlatokat keressük

2

Nem számítunk fel semmilyen további díjat vagy jutalékot

3

Számos partnerrel működünk együtt, hogy a legjobb árakat kínálhassuk

4

Az Aviaszkenner kizárólag megbízható és elismert cégekkel áll partnerségben

5

Maradjon naprakész a legfrissebb top ajánlatokkal. Válassza ki úti célját és kapjon frissítéseket az árváltozásokról

Vélemények

star
star
star
star
star
4,5/5 (1493 vélemények)

Hihetetlen eszköz a legolcsóbb repülőjegyek megtalálásához. Felhasználóbarát felület és gyors eredmények. Az Aviaszkenner megkönnyíti az utazástervezést.

star
star
star
star
star
5

Carla

Az Aviaszkenner folyamatosan kínálja a legjobb repülőjegy ajánlatokat. Az átfogó keresőmotorja páratlan. Időt és pénzt spóroltam vele!

star
star
star
star
star
4

Mikalau

Olyan járatokat találtam az Aviaszkennerrel, amelyeket máshol nem, hatékony, megbízható és könnyen használható.

star
star
star
star
star
5

Andrea

Minden alkalommal, amikor az Aviaszkennert használom, rejtett kincsekre bukkanok. Széles választékban kínál légitársaságokat és úti célokat. Kivételes eszköz az utazóknak.

star
star
star
star
star
5

Marko

Az Aviaszkennerrel való foglalás mindig zökkenőmentes folyamat. Világos opciókat kínál és segít a legjobb utazási döntések meghozatalában.

star
star
star
star
star
5

Alex

Az Aviaszkenner felülmúlta az elvárásaimat. Nemcsak olcsó repülőjegyeket találtam, de az ügyfélszolgálat is első osztályú. Kötelező használni az utazóknak.

star
star
star
star
star
4

Tony

Az Aviaszkenner egyszerűsíti az utazástervezést. Intuitív tervezése és széleskörű repülési lehetőségei miatt a kedvenc eszközöm lett a költséghatékony utazásokhoz.

star
star
star
star
star
5

Emmanuella