Megfizethető járatok innen: Lyon-Saint Exupéry repülőtér (LYS)

Fedezze fel 116 helyszínt 47 különböző fuvarozóval

Lényeges részletek a(z) Lyon-Saint Exupéry repülőtér kapcsán

Repülőtér neve Lyon-Saint Exupéry repülőtér
Repülőtér (IATA) kód LYS
Város Lyon
Ország France (FR)
Teljes cím Lyon-Saint Exupéry repülőtér
Szélességi fok 45.720362
Hosszúsági fok 5.079507
Weboldal Lyonaeroports.com
Megjelenítés a térképen Google maps
Lyon-Saint Exupéry repülőtér
Lyon-Saint Exupéry repülőtér
Lyon-Saint Exupéry repülőtér
Lyon-Saint Exupéry repülőtér
Lyon-Saint Exupéry repülőtér
Lyon-Saint Exupéry repülőtér

Lyon-Saint Exupéry repülőtér

Lyon-Saint Exupéry repülőtér létesítményei és szolgáltatásai

A délkelet-franciaországi Lyon-Saint Exupéry repülőtér az ország egyik legforgalmasabb repülőtere, és a régió jelentős közlekedési csomópontjaként szolgál. A repülőtér számos létesítményt és szolgáltatást kínál, hogy kellemes és kényelmes élményt nyújtson az utazóknak.

Létesítmények

 • Terminálok: Lyon-Saint Exupéry A repülőtérnek három terminálja van? T1, T2 és T3. Minden terminál modern kényelmi eszközökkel és létesítményekkel van felszerelve, hogy megfeleljen az utasok igényeinek.
 • Éttermek és üzletek: Az utasok különféle étkezési lehetőségeket élvezhetnek, és számos üzletet találhatnak, beleértve az utasokat is. -ingyenes, böngészhet és vásárolhat.
 • Társalgók: A repülőtéren több társalgó is található, ahol az utasok pihenhetnek, ingyenes frissítőket fogyaszthatnak, Wi-Fi-t érhetnek el, és dolgozhatnak.
 • Pénzváltó és ATM-ek: Az utazók kényelmét szolgálja a reptéren több pénzváltó és ATM is.
 • Elveszett és megtalált: Az elveszett és megtalált tárgyakat célzó szolgáltatás segíti az utasokat az eltévedt tárgyak visszaszerzésében, így biztosítva a zökkenőmentes utazást.
 • Információs pultok: A repülőtér egész területén személyzeti információs pultok találhatók, amelyek segítik az utasokat a kérdésekkel kapcsolatban., útbaigazítást és bármilyen egyéb segítséget, amelyre szükségük lehet.
 • Gyermek játszóterek: A Lyon-Saint Exupéry repülőtér a gyermekek számára kijelölt játszótereket kínál, amelyek szórakozást és égési teret biztosítanak a gyerekeknek. levenni az energiát a repülés előtt.

Szolgáltatások

 • Gyorsított biztonság: Az utasok gyorsított biztonsági szolgáltatásokat vásárolhatnak, hogy meggyorsítsák a biztonsági átvizsgálási folyamatot, és élvezze a rövidebb sorban állást.
 • Autókölcsönző: Számos autókölcsönző cég rendelkezik pulttal a repülőtéren, amelyek kényelmes lehetőséget kínálnak az utazóknak, hogy tartózkodásuk alatt béreljenek járművet.
 • Parkolás: A Lyon-Saint Exupéry repülőtér bőséges parkolási lehetőséget kínál, beleértve a rövid és hosszú távú parkolási lehetőségeket is, így az utasok könnyedén leparkolhatják járműveiket.
 • Wi-Fi: Ingyenes Wi-Fi áll rendelkezésre az egész repülőtéren, így az utasok kapcsolatban maradhatnak, és használhatják eszközeiket a repülőtéren töltött idő alatt.
 • Orvosi szolgáltatások.: A repülőtér helyszíni orvosi szolgáltatásokat nyújt, hogy segítséget nyújtsanak vészhelyzetek vagy egészségügyi problémák esetén.
 • Különleges segítségnyújtás: A Lyon-Saint Exupéry repülőtér speciális segítségnyújtási szolgáltatásokat kínál csökkent mozgásképességű vagy más speciális igényű utasok számára, biztosítva számukra a kényelmes utazást.
 • Imaterem: Imaterem áll rendelkezésre azon utasok számára, akiknek csendes helyre van szükségük az imához vagy az elmélkedéshez.

Modern létesítményeivel és szolgáltatásaival a Lyon-Saint Exupéry repülőtér célja, hogy zökkenőmentes és élvezetes élményt nyújtson a termináljain áthaladó összes utazó számára. Legyen szó vásárlásról, étkezésről vagy alapvető szolgáltatások igénybevételéről, az utasok számíthatnak a repülőtér szolgáltatásaira, hogy kielégítsék igényeiket.


Gyakran Ismételt Kérdések

El tudná mondani nekem a(z) Lyon-Saint Exupéry repülőtér repülőtérre kijelölt IATA kódot?

A LYS kódot a Nemzetközi Légi Szállítási Szövetség (IATA) rendelte hozzá a Lyon-Saint Exupéry repülőtér repülőtérhez.

Mennyi ideig tart a leghosszabb repülőút?

A(z) Lyon-Saint Exupéry repülőtér repülőtérről induló leghosszabb járat a(z) Pointe-à-Pitre International Airport (PTP) célállomásig ér el, körülbelül 9h 20m időtartam alatt a(z) Airbus A330 fedélzetén.

Mely légitársaságok üzemelnek a Lyon-Saint Exupéry repülőtér repülőtéren?

Összesen 47 légitársaság nyújt szolgáltatásokat a(z) Lyon-Saint Exupéry repülőtér repülőtéren, többek között olyan neves légitársaságok, mint: Air France, easyJet, Transavia France, Air Algerie, Lufthans

Dönteni kell, hogy melyik repülőtérről induljon Lyon városából?

Általában a Lyon-Saint Exupéry repülőtér (LYS) a preferált választás a Lyon-ből érkező utazók számára a közelsége és a nyújtott kényelem miatt.

Mennyi repülőtér található a Lyon közvetlen közelében?

1 repülőtér áll a utazók rendelkezésére, beleértve:

5 ELŐNYE, HOGY A JEGYEKET AZ AviaszkennerREL FOGLALJA

1

A legjobb repülőjárat ajánlatokat keressük

2

Nem számítunk fel semmilyen további díjat vagy jutalékot

3

Számos partnerrel működünk együtt, hogy a legjobb árakat kínálhassuk

4

Az Aviaszkenner kizárólag megbízható és elismert cégekkel áll partnerségben

5

Maradjon naprakész a legfrissebb top ajánlatokkal. Válassza ki úti célját és kapjon frissítéseket az árváltozásokról

Vélemények

star
star
star
star
star
4,5/5 (1493 vélemények)

Hihetetlen eszköz a legolcsóbb repülőjegyek megtalálásához. Felhasználóbarát felület és gyors eredmények. Az Aviaszkenner megkönnyíti az utazástervezést.

star
star
star
star
star
5

Carla

Az Aviaszkenner folyamatosan kínálja a legjobb repülőjegy ajánlatokat. Az átfogó keresőmotorja páratlan. Időt és pénzt spóroltam vele!

star
star
star
star
star
4

Mikalau

Olyan járatokat találtam az Aviaszkennerrel, amelyeket máshol nem, hatékony, megbízható és könnyen használható.

star
star
star
star
star
5

Andrea

Minden alkalommal, amikor az Aviaszkennert használom, rejtett kincsekre bukkanok. Széles választékban kínál légitársaságokat és úti célokat. Kivételes eszköz az utazóknak.

star
star
star
star
star
5

Marko

Az Aviaszkennerrel való foglalás mindig zökkenőmentes folyamat. Világos opciókat kínál és segít a legjobb utazási döntések meghozatalában.

star
star
star
star
star
5

Alex

Az Aviaszkenner felülmúlta az elvárásaimat. Nemcsak olcsó repülőjegyeket találtam, de az ügyfélszolgálat is első osztályú. Kötelező használni az utazóknak.

star
star
star
star
star
4

Tony

Az Aviaszkenner egyszerűsíti az utazástervezést. Intuitív tervezése és széleskörű repülési lehetőségei miatt a kedvenc eszközöm lett a költséghatékony utazásokhoz.

star
star
star
star
star
5

Emmanuella