Lynchburg regionális repülőtér (LYH) repülőtere induló járatok

Közvetlen járatok 1 célállomásra 1 légitársaság által üzemeltetve.

Napi menetrend szerinti járatok indulása a(z) Lynchburg regionális repülőtér repülőtérről

Célállomás A hét napjai Időtartam Légitársaságok Ár
CLT Charlotte

4 járat naponta

1ó 16m Ár megjelenítése

Lényeges részletek a(z) Lynchburg regionális repülőtér kapcsán

Repülőtér neve Lynchburg regionális repülőtér
Repülőtér (IATA) kód LYH
Város Lynchburg
Ország United-States (US)
Teljes cím Lynchburg regionális repülőtér
Szélességi fok 37.326886
Hosszúsági fok -79.200853
Weboldal Lynchburgva.gov
Megjelenítés a térképen Google maps

Lynchburg regionális repülőtér

Lynchburg regionális repülőtér létesítményei és szolgáltatásai

A Lynchburg regionális repülőtere a virginiai Lynchburg városában található, nyüzsgő közlekedési csomópont, amely létesítmények és szolgáltatások széles választékát kínálja utasainak. Akár üzleti, akár szabadidős céllal utazik, a repülőtér arra törekszik, hogy az élményt a lehető legkényelmesebbé és kényelmesebbé tegye.

Létesítmények

  • Terminálépület: A modern és jól karbantartott A terminálépület számos kényelmi szolgáltatást kínál, beleértve a tiszta mellékhelyiségeket, a kényelmes ülőhelyeket és az ingyenes Wi-Fi-t.
  • Poggyászkiadás: A Lynchburg regionális repülőtéren van egy külön poggyászkiadó terület, ahol az utasok könnyedén átvehetik csomagjaikat érkezéskor.
  • Autókölcsönző: A repülőtéren számos jó hírű autókölcsönző cég működik, amelyek különféle igényeknek és költségvetéseknek megfelelő járműlehetőségeket kínálnak. Az utasok kényelmesen bérelhetnek autót érkezéskor, és saját tempójukban fedezhetik fel Lynchburg környékét.
  • Parkolás: A repülőtér bőséges parkolási lehetőséget kínál, beleértve a rövid és hosszú távú parkolási lehetőségeket is. Az utasok az utazásuk időtartama alapján választhatják ki a legmegfelelőbb parkolási lehetőséget.
  • Közlekedés: A Lynchburg regionális repülőtér jó összeköttetéssel rendelkezik a környező területekkel különféle közlekedési lehetőségek révén, beleértve a taxit, transzfert és telekocsi szolgáltatást. Az utasok könnyen hozzáférhetnek a megbízható szállításhoz a kívánt úti céljukhoz.

Szolgáltatások

  • Étel és ital: A repülőtéren éttermek, kávézók és árusítók széles választéka található. gépek, biztosítva, hogy az utasok soha ne éhezzenek utazásuk során. A gyors harapnivalóktól a teljes étkezésig minden ízlést kielégítő lehetőségek állnak rendelkezésre.
  • Kiskereskedelem: Az utazók kiskereskedelmi terápiát vehetnek igénybe a repülőtér üzleteiben, amelyek számos árut kínálnak, beleértve az utazáshoz szükséges eszközöket, könyveket, ajándékokat, szuveníreket. Az utasok utazásuk előtt felvehetik az utolsó pillanatban szükséges tárgyakat.
  • Wi-Fi és töltőállomások: Ingyenes Wi-Fi áll rendelkezésre az egész repülőtéren, lehetővé téve az utasok számára, hogy kapcsolatban maradjanak, és utolérjék a munkát vagy a szórakozást. miközben a járatukra várnak. Ezenkívül a töltőállomások kényelmesen elhelyezkednek azok számára, akiknek áram alá kell helyezniük elektronikus eszközeiket.
  • Információs pultok: jól tájékozott repülőtéri személyzet információs pultok, készen állnak az utasok segítségére bármilyen kérdésük esetén. A repülési információktól az útbaigazításig szakértelmük biztosítja a zökkenőmentes utazási élményt.
  • Kiemelt szolgáltatások: A speciális segítségre szoruló utasok, például mozgáskorlátozottak vagy kisgyermekek részesülhetnek a repülőtér által nyújtott kiemelt szolgáltatásokból. Ezek a szolgáltatások célja, hogy utazásukat kényelmesebbé és hatékonyabbá tegyék.

Kiváló létesítményeivel és széles körű szolgáltatásaival a Lynchburg Regional Airport arra törekszik, hogy minden utas kellemes és stresszmentes élményben legyen része.. A repülőtér elkötelezettsége az ügyfelek elégedettsége miatt ideális választássá teszi a Lynchburg régióba látogató vagy onnan induló utazók számára.


Lynchburg regionális repülőtér Gyakran Ismételt Kérdések

El tudná mondani nekem a(z) Lynchburg regionális repülőtér repülőtérre kijelölt IATA kódot?

A LYH kódot a Nemzetközi Légi Szállítási Szövetség (IATA) rendelte hozzá a Lynchburg regionális repülőtér repülőtérhez.

Mennyi ideig tart a leghosszabb repülőút?

A(z) Lynchburg regionális repülőtér repülőtérről induló leghosszabb járat a(z) célállomásig ér el, körülbelül időtartam alatt a(z) fedélzetén.

Mely légitársaságok üzemeltetnek járatokat a Lynchburg regionális repülőtér repülőtérről?

A(z) Lynchburg regionális repülőtér repülőtérről induló utasok 1 különböző légitársaság közül választhatnak, melyek közül a American Airline biztosítja a rendszeres járatok többségét.

Dönteni kell, hogy melyik repülőtérről induljon Lynchburg városából?

Általában a Lynchburg regionális repülőtér (LYH) a preferált választás a Lynchburg-ből érkező utazók számára a közelsége és a nyújtott kényelem miatt.

Mennyi repülőtér található a Lynchburg közvetlen közelében?

1 repülőtér áll a utazók rendelkezésére, beleértve:

5 ELŐNYE, HOGY A JEGYEKET AZ AviaszkennerREL FOGLALJA

1

A legjobb repülőjárat ajánlatokat keressük

2

Nem számítunk fel semmilyen további díjat vagy jutalékot

3

Számos partnerrel működünk együtt, hogy a legjobb árakat kínálhassuk

4

Az Aviaszkenner kizárólag megbízható és elismert cégekkel áll partnerségben

5

Maradjon naprakész a legfrissebb top ajánlatokkal. Válassza ki úti célját és kapjon frissítéseket az árváltozásokról

Vélemények

star
star
star
star
star
4,5/5 (1493 vélemények)

Hihetetlen eszköz a legolcsóbb repülőjegyek megtalálásához. Felhasználóbarát felület és gyors eredmények. Az Aviaszkenner megkönnyíti az utazástervezést.

star
star
star
star
star
5

Carla

Az Aviaszkenner folyamatosan kínálja a legjobb repülőjegy ajánlatokat. Az átfogó keresőmotorja páratlan. Időt és pénzt spóroltam vele!

star
star
star
star
star
4

Mikalau

Olyan járatokat találtam az Aviaszkennerrel, amelyeket máshol nem, hatékony, megbízható és könnyen használható.

star
star
star
star
star
5

Andrea

Minden alkalommal, amikor az Aviaszkennert használom, rejtett kincsekre bukkanok. Széles választékban kínál légitársaságokat és úti célokat. Kivételes eszköz az utazóknak.

star
star
star
star
star
5

Marko

Az Aviaszkennerrel való foglalás mindig zökkenőmentes folyamat. Világos opciókat kínál és segít a legjobb utazási döntések meghozatalában.

star
star
star
star
star
5

Alex

Az Aviaszkenner felülmúlta az elvárásaimat. Nemcsak olcsó repülőjegyeket találtam, de az ügyfélszolgálat is első osztályú. Kötelező használni az utazóknak.

star
star
star
star
star
4

Tony

Az Aviaszkenner egyszerűsíti az utazástervezést. Intuitív tervezése és széleskörű repülési lehetőségei miatt a kedvenc eszközöm lett a költséghatékony utazásokhoz.

star
star
star
star
star
5

Emmanuella