Folyamatos járat innen: Luliang repülőtér (LLV)

Utazz 11 helyszínre a 7 légitársasággal

Tájékoztató részletek a(z) Luliang repülőtér kapcsán

Repülőtér neve Luliang repülőtér
Repülőtér (IATA) kód LLV
Város Luliang
Ország China (CN)
Teljes cím Luliang repülőtér
Szélességi fok
Hosszúsági fok
Megjelenítés a térképen Google maps

Luliang repülőtér létesítményei és szolgáltatásai

A Luliang repülőtér Yuncheng városában, Shanxi tartományban, Kínában található, egy korszerű repülőtér, amely kiváló létesítmények és szolgáltatások széles skáláját kínálja az utazóknak. Akár érkezik, akár indul, a Luliang repülőtér arra törekszik, hogy minden utas számára zökkenőmentes és kellemes utazási élményt biztosítson.

Terminálépület

A Luliang repülőtér terminálépülete modern és tágas, tervezett nagy számú utas kezelésére. Tiszta és jól karbantartott környezettel büszkélkedhet, kényelmes légkört biztosítva az utazóknak. A terminál számos kényelmi szolgáltatással van felszerelve, többek között:

 • Éttermek és kávézók, amelyek különféle ételeket és italokat kínálnak.
 • Vámmentes árut árusító üzletek, ajándékok és szuvenírek
 • Kényelmes ülő- és társalgók a kikapcsolódáshoz
 • ATM-ek és pénzváltó pultok pénzügyi szolgáltatásokhoz
 • Ingyenes Wi-Fi kapcsolat a kapcsolattartásért

Közlekedés

A Luliang repülőtér számos szállítási lehetőséget kínál a repülőtérre és vissza az utazók kényelmét szolgálja:

 • Taxi: A taxik kívülről is könnyen elérhetők a terminál épülete, amely kényelmes közlekedési módot biztosít az úticélhoz.
 • Busz: Tömegközlekedési buszjáratok kötik össze a repülőteret a város különböző pontjaival, megfizethető szállítási lehetőséget biztosítva az utazóknak.
 • Autókölcsönzés: Számos autókölcsönző cég működik a Luliang repülőtéren, így rugalmasan fedezheti fel a várost a saját tempójában.

További szolgáltatások

A Luliang Repülőtér felülmúlja és azon túl, hogy további szolgáltatásokat nyújtsanak az utasok problémamentes utazásának biztosítása érdekében:

 • Információs pultok: A repülőtér egész területén személyzeti információs pultok állnak rendelkezésre, hogy segítsenek az utasoknak kérdésekkel, útbaigazításokkal és egyéb utazással kapcsolatos kérdésekben. aggodalmak.
 • Poggyászszolgáltatások: A Luliang repülőtér poggyászszolgáltatást biztosít, beleértve a poggyászmegőrzőt és az elveszett és talált segítséget, hogy kezelje a poggyászokkal kapcsolatos problémákat.
 • Speciális segítségnyújtás: A repülőtér különleges ajánlatokat kínál. szolgáltatások a fogyatékkal élő vagy mozgáskorlátozott utasok számára, biztosítva kényelmüket a repülőtéren töltött idő alatt.
 • Egészségügyi létesítmények: Bármilyen egészségügyi vészhelyzet esetén a Luliang repülőtér egészségügyi létesítményekkel és képzett személyzettel rendelkezik, hogy azonnali segítséget nyújthassanak..

Összességében a Luliang repülőtér arra törekszik, hogy magas színvonalú létesítményeket és szolgáltatásokat nyújtson az összes utas utazási élményének javítása érdekében. A modern felszereltséggel, kényelmes közlekedési lehetőségekkel és kiegészítő szolgáltatásokkal a repülőtér zökkenőmentes utazást biztosít az érkezés pillanatától az indulásig.


Gyakran Ismételt Kérdések

El tudná mondani nekem a(z) Luliang repülőtér repülőtérre kijelölt IATA kódot?

A LLV kódot a Nemzetközi Légi Szállítási Szövetség (IATA) rendelte hozzá a Luliang repülőtér repülőtérhez.

Milyen hosszú a leghosszabb járat, amely a Luliang repülőtér repülőtérről indul?

A Luliang repülőtér és a Kunming Changshui International Airport (KMG) közötti hatalmas távolság megtétele a kitartás végső próbája, az út körülbelül 2h 35m időtartamú.

Mely légitársaságok üzemelnek a Luliang repülőtér repülőtéren?

Összesen 7 légitársaság nyújt szolgáltatásokat a(z) Luliang repülőtér repülőtéren, többek között olyan neves légitársaságok, mint: Chengdu Airlines, China United Airlines, China Eastern Airlines, Gestair, Air Chin

Melyik repülőteret kell használni, amikor Luliang városából repülővel távozik?

Utazók, akik Luliang-ből indulnak, gyakran részesítik előnyben a Luliang repülőtér (LLV)-ot annak előnyös elhelyezkedése miatt.

Mennyi repülőtér található a Luliang közvetlen közelében?

1 repülőtér áll a utazók rendelkezésére, beleértve:

5 ELŐNYE, HOGY A JEGYEKET AZ AviaszkennerREL FOGLALJA

1

A legjobb repülőjárat ajánlatokat keressük

2

Nem számítunk fel semmilyen további díjat vagy jutalékot

3

Számos partnerrel működünk együtt, hogy a legjobb árakat kínálhassuk

4

Az Aviaszkenner kizárólag megbízható és elismert cégekkel áll partnerségben

5

Maradjon naprakész a legfrissebb top ajánlatokkal. Válassza ki úti célját és kapjon frissítéseket az árváltozásokról

Vélemények

star
star
star
star
star
4,5/5 (1493 vélemények)

Hihetetlen eszköz a legolcsóbb repülőjegyek megtalálásához. Felhasználóbarát felület és gyors eredmények. Az Aviaszkenner megkönnyíti az utazástervezést.

star
star
star
star
star
5

Carla

Az Aviaszkenner folyamatosan kínálja a legjobb repülőjegy ajánlatokat. Az átfogó keresőmotorja páratlan. Időt és pénzt spóroltam vele!

star
star
star
star
star
4

Mikalau

Olyan járatokat találtam az Aviaszkennerrel, amelyeket máshol nem, hatékony, megbízható és könnyen használható.

star
star
star
star
star
5

Andrea

Minden alkalommal, amikor az Aviaszkennert használom, rejtett kincsekre bukkanok. Széles választékban kínál légitársaságokat és úti célokat. Kivételes eszköz az utazóknak.

star
star
star
star
star
5

Marko

Az Aviaszkennerrel való foglalás mindig zökkenőmentes folyamat. Világos opciókat kínál és segít a legjobb utazási döntések meghozatalában.

star
star
star
star
star
5

Alex

Az Aviaszkenner felülmúlta az elvárásaimat. Nemcsak olcsó repülőjegyeket találtam, de az ügyfélszolgálat is első osztályú. Kötelező használni az utazóknak.

star
star
star
star
star
4

Tony

Az Aviaszkenner egyszerűsíti az utazástervezést. Intuitív tervezése és széleskörű repülési lehetőségei miatt a kedvenc eszközöm lett a költséghatékony utazásokhoz.

star
star
star
star
star
5

Emmanuella