Lubbock Preston Smith nemzetközi repülőtér (LBB) repülőtere induló járatok

Közvetlen járatok 8 célállomásra 3 légitársaság által üzemeltetve.

Tájékoztató részletek a(z) Lubbock Preston Smith nemzetközi repülőtér kapcsán

Repülőtér neve Lubbock Preston Smith nemzetközi repülőtér
Repülőtér (IATA) kód LBB
Város Lubbock
Ország United-States (US)
Teljes cím Lubbock Preston Smith nemzetközi repülőtér
Szélességi fok 33.656270
Hosszúsági fok -101.820975
Weboldal Mylubbock.us
Megjelenítés a térképen Google maps

Lubbock Preston Smith nemzetközi repülőtér

Lubbock Preston Smith nemzetközi repülőtér létesítményei és szolgáltatásai

Létesítmények

 • A Lubbock Preston Smith Nemzetközi Repülőtér (LPSIA) egy modern repülőtér a texasi Lubbock városában. Az északnyugat-texasi régió elsődleges repülőtereként szolgál.
 • Az LPSIA egyetlen terminálépülettel rendelkezik, amely minden szükséges létesítménynek otthont ad, hogy kényelmes és kényelmes utazási élményt biztosítson az utasok számára.
 • A terminálon belül különféle kényelmi szolgáltatások találhatók, például éttermek, kávézók és snack bárok, amelyek étkezési lehetőségek széles skáláját kínálják a különböző ízléseknek és preferenciáknak megfelelően.
 • A repülőtéren számos kiskereskedelmi üzlet is található, ahol Ön ajándéktárgyakat, könyveket, magazinokat és egyéb tárgyakat vásárolhat, hogy utazását még élvezetesebbé tegye.
 • A kisgyermekekkel utazók számára az LPSIA családbarát létesítményeket kínál, beleértve a pelenkázó állomásokat és a gyerekbarát játszótereket.
 • A fogyatékkal élő utasok élvezhetik a repülőtér akadálymentesítési szolgáltatásait, amelyek közé tartoznak az akadálymentesített mellékhelyiségek, rámpák, liftek és kijelölt parkolóhelyek. Kérésre kerekes székek is rendelkezésre állnak.

Szolgáltatások

 • Az LPSIA-nál poggyászsegítség áll rendelkezésre, amely biztosítja a csomagok biztonságos kezelését a bejelentkezéstől a felvételig. felfelé.
 • Az utasok ingyenes Wi-Fi-t élvezhetnek az egész terminálépületben, amely lehetővé teszi, hogy kapcsolatban maradjon, vagy munkába álljon, miközben a járatára vár.
 • Az információs pultok az egész épületben kényelmesen elhelyezhetők. a repülőtérre, segítőkész személyzettel, akik készen állnak arra, hogy segítsenek bármilyen kérdése vagy problémája esetén.
 • Az LPSIA-nak van egy dedikált parkolója, amely elegendő helyet kínál rövid és hosszú távú parkolásra egyaránt. A parkoló biztonságos és jól karbantartott, nyugalmat kínál az utazóknak.
 • A repülőtérre és onnan induló közlekedési lehetőségek között szerepel autóbérlés, taxi, telekocsi szolgáltatás és szállodai transzfer. Igényei és preferenciái alapján kiválaszthatja a legmegfelelőbb közlekedési módot.
 • A repülőtér konferenciatermeket és üzleti társalgókat is biztosít a vállalati utazók számára, amelyek tárgyalótermekkel és alapvető kényelmi eszközökkel felszereltek a munkával kapcsolatos igények kielégítésére.
 • A pihenni vágyók számára az LPSIA kényelmes üléseket kínál a társalgókban, ahol az utasok repülés előtt vagy után lazíthatnak.
 • Az utasok kényelmesen hozzáférhetnek banki szükségleteikhez, mivel a repülőtéren bankautomaták és pénznem található. csereszolgáltatások állnak rendelkezésre.

Összességében a Lubbock Preston Smith Nemzetközi Repülőtér létesítmények és szolgáltatások széles választékával rendelkezik, hogy kellemes utazási élményt nyújtson az utasoknak. Az étkezési lehetőségektől a kényelmes közlekedési szolgáltatásokig a repülőtér igyekszik minden utazó igényeit kielégíteni. Modern létesítményeivel és hasznos szolgáltatásaival az LPSIA célja, hogy Lubbockon keresztüli utazását a lehető legkényelmesebbé és kényelmesebbé tegye.


Lubbock Preston Smith nemzetközi repülőtér Gyakran Ismételt Kérdések

El tudná mondani nekem a(z) Lubbock Preston Smith nemzetközi repülőtér repülőtérre kijelölt IATA kódot?

A LBB kódot a Nemzetközi Légi Szállítási Szövetség (IATA) rendelte hozzá a Lubbock Preston Smith nemzetközi repülőtér repülőtérhez.

Milyen hosszú a leghosszabb járat, amely a Lubbock Preston Smith nemzetközi repülőtér repülőtérről indul?

A Lubbock Preston Smith nemzetközi repülőtér és a Sky Harbor International Airport (PHX) közötti hatalmas távolság megtétele a kitartás végső próbája, az út körülbelül 2h 7m időtartamú.

Mely légitársaságok üzemelnek a Lubbock Preston Smith nemzetközi repülőtér repülőtéren?

Összesen 3 légitársaság nyújt szolgáltatásokat a(z) Lubbock Preston Smith nemzetközi repülőtér repülőtéren, többek között olyan neves légitársaságok, mint: Southwest Airlines, American Airlines, United Airline

Dönteni kell, hogy melyik repülőtérről induljon Lubbock városából?

Általában a Lubbock Preston Smith nemzetközi repülőtér (LBB) a preferált választás a Lubbock-ből érkező utazók számára a közelsége és a nyújtott kényelem miatt.

Mennyi repülőtér található a Lubbock közvetlen közelében?

1 repülőtér áll a utazók rendelkezésére, beleértve:

5 ELŐNYE, HOGY A JEGYEKET AZ AviaszkennerREL FOGLALJA

1

A legjobb repülőjárat ajánlatokat keressük

2

Nem számítunk fel semmilyen további díjat vagy jutalékot

3

Számos partnerrel működünk együtt, hogy a legjobb árakat kínálhassuk

4

Az Aviaszkenner kizárólag megbízható és elismert cégekkel áll partnerségben

5

Maradjon naprakész a legfrissebb top ajánlatokkal. Válassza ki úti célját és kapjon frissítéseket az árváltozásokról

Vélemények

star
star
star
star
star
4,5/5 (1493 vélemények)

Hihetetlen eszköz a legolcsóbb repülőjegyek megtalálásához. Felhasználóbarát felület és gyors eredmények. Az Aviaszkenner megkönnyíti az utazástervezést.

star
star
star
star
star
5

Carla

Az Aviaszkenner folyamatosan kínálja a legjobb repülőjegy ajánlatokat. Az átfogó keresőmotorja páratlan. Időt és pénzt spóroltam vele!

star
star
star
star
star
4

Mikalau

Olyan járatokat találtam az Aviaszkennerrel, amelyeket máshol nem, hatékony, megbízható és könnyen használható.

star
star
star
star
star
5

Andrea

Minden alkalommal, amikor az Aviaszkennert használom, rejtett kincsekre bukkanok. Széles választékban kínál légitársaságokat és úti célokat. Kivételes eszköz az utazóknak.

star
star
star
star
star
5

Marko

Az Aviaszkennerrel való foglalás mindig zökkenőmentes folyamat. Világos opciókat kínál és segít a legjobb utazási döntések meghozatalában.

star
star
star
star
star
5

Alex

Az Aviaszkenner felülmúlta az elvárásaimat. Nemcsak olcsó repülőjegyeket találtam, de az ügyfélszolgálat is első osztályú. Kötelező használni az utazóknak.

star
star
star
star
star
4

Tony

Az Aviaszkenner egyszerűsíti az utazástervezést. Intuitív tervezése és széleskörű repülési lehetőségei miatt a kedvenc eszközöm lett a költséghatékony utazásokhoz.

star
star
star
star
star
5

Emmanuella