Közvetlen járat innen: Los Garzones repülőtér (MTR)

Közvetlen járatok 5 célállomásra 5 légitársaság által üzemeltetve.

Napi Indulási Menetrend a(z) Los Garzones repülőtér repülőtéren

Tájékoztató részletek a(z) Los Garzones repülőtér kapcsán

Repülőtér neve Los Garzones repülőtér
Repülőtér (IATA) kód MTR
Város Montería
Ország Colombia (CO)
Teljes cím Los Garzones repülőtér
Szélességi fok 8.823772
Hosszúsági fok -75.825151
Weboldal Aeropuertomonteria.co
Megjelenítés a térképen Google maps

A Los Garzones repülőtér létesítményei és szolgáltatásai

A kolumbiai Monteríában található Los Garzones repülőtér a létesítmények és szolgáltatások széles skáláját kínálja, hogy zökkenőmentes utazási élményt biztosítson az utasok számára. A modern infrastruktúrától a kényelmes szolgáltatásokig, itt egy áttekintés arról, mire számíthat a Los Garzones repülőtéren való átrepülés során:

Terminálépület

A repülőtér modern és tágas terminálépülete kényelmes környezet az utasok számára. A tágas ülőhelyekkel és légkondicionálóval kellemes várakozási teret kínál indulás előtt.

Bejelentkezési pultok

A Los Garzones repülőtér számos check-in pultot kínál, ahol az utasok könnyen teljesíthetnek járataikra való bejelentkezési folyamat. A barátságos személyzet készséggel áll rendelkezésére, hogy segítsen az utasoknak bármilyen kérdésükben vagy aggályaikban.

Poggyászszolgáltatás

A repülőtéren hatékony poggyászszolgáltatást kínálnak. Az utasok a poggyászukat a kijelölt helyeken adhatják le, biztosítva, hogy azok biztonságosan kezelhetők legyenek, és a megfelelő célba érjenek. Ezenkívül a poggyászkiadási területek jól meg vannak szervezve, hogy az érkezéskor problémamentes legyen az eljárás.

Kiskereskedelem és étkezés

A repülőtéren számos kiskereskedelmi üzlet és étterem található, így az utasok repülésük előtt vásárolni vagy étkezni. Akár emléktárgyakat, harapnivalókat, akár egy vacsorát keres, a Los Garzones repülőtér az Ön igényeinek megfelelő lehetőségeket kínál.

ATM-ek és pénzváltó

A kényelmes pénzügyi megoldások érdekében A Los Garzones repülőtéren ATM-ek és pénzváltó pultok találhatók. Az utasok hozzáférhetnek a helyi pénznemhez vagy beválthatják a pénzüket, hogy kényelmesebbé tegyék Monteria látogatását.

Wi-Fi hozzáférés

A Los Garzones repülőtér ingyenes Wi-Fi hozzáférést kínál a terminál épületében, lehetővé teszi az utasok számára, hogy kapcsolatban maradjanak és böngészhessenek az interneten, miközben járatukra várnak.

Parkolási lehetőségek

Azok számára, akik autóval utaznak a repülőtérre, a Los Garzones repülőtér bőséges parkolási lehetőséget kínál. Az utasok biztonságosan és kényelmesen parkolhatják le járműveiket, így biztosítva a nyugalmat utazásuk során.

Szállítási lehetőségek

A repülőtéren különféle szállítási lehetőségek állnak rendelkezésre, amelyek segítenek az utasoknak eljutni végső úticéljukhoz. A taxik és az autóbérlési szolgáltatások könnyen elérhetők, rugalmasságot és kényelmet biztosítva az utazók számára.

Hozzáférhetőség

A Los Garzones repülőtér elkötelezett amellett, hogy minden utas számára elérhetőséget biztosítson. A repülőtér létesítményeket és szolgáltatásokat kínál fogyatékkal élő vagy speciális igényű személyek fogadására, biztosítva a kényelmes és befogadó utazási élményt.

Repülési információk

Egyértelmű és naprakész repülési információk jelennek meg az egész terminálépületben, az utasok tájékoztatása az indulásokról, érkezésekről, valamint az esetleges késésekről vagy kapumódosításokról.

A Los Garzones repülőtér előtérbe helyezi az ügyfelek elégedettségét a modern és hatékony létesítmények és szolgáltatások biztosításával. Akár üzleti, akár szabadidős céllal utazik, a repülőtér arra törekszik, hogy utazását a lehető legzökkenőmentesebbé és kényelmesebbé tegye.


Los Garzones repülőtér Gyakran Ismételt Kérdések

El tudná mondani nekem a(z) Los Garzones repülőtér repülőtérre kijelölt IATA kódot?

A MTR kódot a Nemzetközi Légi Szállítási Szövetség (IATA) rendelte hozzá a Los Garzones repülőtér repülőtérhez.

Mennyi ideig tart a leghosszabb repülőút?

A(z) Los Garzones repülőtér repülőtérről induló leghosszabb járat a(z) El Dorado International Airport (BOG) célállomásig ér el, körülbelül 1h 15m időtartam alatt a(z) Airbus A320 fedélzetén.

Mely légitársaságok üzemelnek a Los Garzones repülőtér repülőtéren?

Összesen 5 légitársaság nyújt szolgáltatásokat a(z) Los Garzones repülőtér repülőtéren, többek között olyan neves légitársaságok, mint: AVIANCA, EasyFly, LATAM Airlines, Viva Air Colombi

Dönteni kell, hogy melyik repülőtérről induljon Montería városából?

Általában a Los Garzones repülőtér (MTR) a preferált választás a Montería-ből érkező utazók számára a közelsége és a nyújtott kényelem miatt.

Mennyi repülőtér található a Montería közvetlen közelében?

1 repülőtér áll a utazók rendelkezésére, beleértve:

5 ELŐNYE, HOGY A JEGYEKET AZ AviaszkennerREL FOGLALJA

1

A legjobb repülőjárat ajánlatokat keressük

2

Nem számítunk fel semmilyen további díjat vagy jutalékot

3

Számos partnerrel működünk együtt, hogy a legjobb árakat kínálhassuk

4

Az Aviaszkenner kizárólag megbízható és elismert cégekkel áll partnerségben

5

Maradjon naprakész a legfrissebb top ajánlatokkal. Válassza ki úti célját és kapjon frissítéseket az árváltozásokról

Vélemények

star
star
star
star
star
4,5/5 (1493 vélemények)

Hihetetlen eszköz a legolcsóbb repülőjegyek megtalálásához. Felhasználóbarát felület és gyors eredmények. Az Aviaszkenner megkönnyíti az utazástervezést.

star
star
star
star
star
5

Carla

Az Aviaszkenner folyamatosan kínálja a legjobb repülőjegy ajánlatokat. Az átfogó keresőmotorja páratlan. Időt és pénzt spóroltam vele!

star
star
star
star
star
4

Mikalau

Olyan járatokat találtam az Aviaszkennerrel, amelyeket máshol nem, hatékony, megbízható és könnyen használható.

star
star
star
star
star
5

Andrea

Minden alkalommal, amikor az Aviaszkennert használom, rejtett kincsekre bukkanok. Széles választékban kínál légitársaságokat és úti célokat. Kivételes eszköz az utazóknak.

star
star
star
star
star
5

Marko

Az Aviaszkennerrel való foglalás mindig zökkenőmentes folyamat. Világos opciókat kínál és segít a legjobb utazási döntések meghozatalában.

star
star
star
star
star
5

Alex

Az Aviaszkenner felülmúlta az elvárásaimat. Nemcsak olcsó repülőjegyeket találtam, de az ügyfélszolgálat is első osztályú. Kötelező használni az utazóknak.

star
star
star
star
star
4

Tony

Az Aviaszkenner egyszerűsíti az utazástervezést. Intuitív tervezése és széleskörű repülési lehetőségei miatt a kedvenc eszközöm lett a költséghatékony utazásokhoz.

star
star
star
star
star
5

Emmanuella