Repülőjárat akciók innen: Longyan Guanzhishan repülőtér (LCX)

Folyamatos járatok 6 célállomásra 4 különböző légitársasággal

Napi menetrend szerinti járatok indulása a(z) Longyan Guanzhishan repülőtér repülőtérről

Célállomás A hét napjai Időtartam Légitársaságok Ár
PKX Peking Daxing

1 járat naponta

2ó 35m Ár megjelenítése
CAN Guangzhou

1 járat naponta

1ó 35m Ár megjelenítése
CSX Changsha

1 járat naponta

1ó 55m Ár megjelenítése
KMG Kunming

1 járat naponta

2ó 45m Ár megjelenítése
NKG Nanjing

1 járat naponta

1ó 40m Ár megjelenítése
PVG Shanghai

1 járat naponta

1ó 35m Ár megjelenítése

Lényeges részletek a(z) Longyan Guanzhishan repülőtér kapcsán

Repülőtér neve Longyan Guanzhishan repülőtér
Repülőtér (IATA) kód LCX
Város Longyan
Ország China (CN)
Teljes cím Longyan Guanzhishan repülőtér
Szélességi fok 25.675556
Hosszúsági fok 116.745560
Megjelenítés a térképen Google maps

Longyan Guanzhishan repülőtér létesítményei és szolgáltatásai

A Longyan Guanzhishan repülőtér a kínai Fujian tartományban, Longyan városában található, egy modern és jól felszerelt repülőtér, amely számos létesítményt és szolgáltatást biztosít a kellemes és hatékony utazási élmény az utasok számára.

Létesítmények

 • Terminálépület: A repülőtér egy tágas és modern terminálépülettel rendelkezik, bőséges ülőhellyel, váróterekkel, valamint belföldi és nemzetközi utasok számára alkalmas létesítményekkel.
 • Check-in pultok: Az utasok kényelmesen bejelentkezhetnek járataikra a jól szervezett pultoknál, így biztosítva a zökkenőmentes folyamatot.
 • Kiskereskedelem és étkezés: A repülőtér számos kiskereskedelmi üzletet kínál, ügyelet - ingyenes üzletek és étkezési lehetőségek az utazók igényeinek kielégítésére. Itt válogatott helyi specialitásokat, ajándéktárgyakat és nemzetközi márkákat találhat.
 • Társalgók: Üzleti osztályú utasok, hűségprogramok tagjai vagy a prémium élményre vágyók számára a repülőtér kényelmes és jólétet biztosít. kijelölt társalgók, ahol nyugodt és békés környezetben pihenhetnek vagy dolgozhatnak.
 • ATM-ek és valutaváltó: Az ATM-ek és pénzváltó-szolgáltatások kényelmesen a terminálépületben találhatók, így az utasok szükség szerint könnyen hozzáférhetnek készpénzhez vagy valutát válthatnak.
 • Autókölcsönzés: A várost vagy környékét felfedezni vágyó utazók autót bérelhetnek a repülőtéren működő neves autókölcsönző cégek egyikétől. Ez rugalmasságot és szabadságot biztosít számukra a tartózkodásuk során.
 • Parkolás: A repülőtéren van egy kijelölt parkolóhely, ahol bőséges hely áll rendelkezésre a magánjárművek számára, így biztosítva a reptérre közlekedők kényelmét.

Szolgáltatások

 • Információs pult: Az érkezési területen egy információs pult áll rendelkezésre, amely hozzáértő személyzettel készen áll, hogy segítsen az utasoknak bármilyen kérdésük vagy aggályaik esetén.
 • Elveszett és megtalált tárgyak: Elveszett vagy eltévedt tárgyak esetén egy külön elveszett és megtalált részleg áll rendelkezésre, amely segít az utasoknak holmijaik visszaszerzésében.
 • Orvosi szolgáltatások: A repülőtér egészségügyi szolgáltatásokat nyújt, ha bármely utas segítségre szorul. vagy elsősegélynyújtás a repülőtéren töltött idejük során.
 • Speciális segítségnyújtás: A Longyan Guanzhishan repülőtér támogatást és létesítményeket kínál a csökkent mozgásképességű vagy bármilyen más speciális igényű utasok számára, kényelmes és elérhető élményt biztosítva mindenki számára.
 • WiFi: Ingyenes Wi-Fi áll rendelkezésre az egész terminálépületben, így az utasok kapcsolatban maradhatnak és böngészhetnek az interneten.
 • Gyerekjátszótér: A kicsik szórakoztatása érdekében a repülőtér külön gyermekjátékot biztosít. játékokkal, játékokkal és egyéb tevékenységekkel felszerelt terület.

A Longyan Guanzhishan repülőtér modern létesítményekkel jól felszerelt, és számos szolgáltatást kínál, hogy minden utas számára gördülékeny és élvezetes utazási élményt biztosítson. Legyen szó vásárlásról, étkezésről vagy alapvető szolgáltatások igénybevételéről, az utazók mindent megtalálnak, amire szükségük van a repülőtéri terminálon.


Gyakran Ismételt Kérdések

Meg tudná mondani nekem a(z) Longyan Guanzhishan repülőtér repülőtérre kijelölt IATA kódot?

A légi közlekedési iparágban a Longyan Guanzhishan repülőtér repülőteret a hozzárendelt IATA kódja, LCX azonosítja.

Milyen hosszú a leghosszabb járat, amely a Longyan Guanzhishan repülőtér repülőtérről indul?

A Longyan Guanzhishan repülőtér és a Kunming Changshui International Airport (KMG) közötti hatalmas távolság megtétele a kitartás végső próbája, az út körülbelül 2h 45m időtartamú.

Mely légitársaságok üzemelnek a Longyan Guanzhishan repülőtér repülőtéren?

Összesen 4 légitársaság nyújt szolgáltatásokat a(z) Longyan Guanzhishan repülőtér repülőtéren, többek között olyan neves légitársaságok, mint: Sichuan Airlines, China United Airlines, China Southern Airlines, Juneyao Airline

Dönteni kell, hogy melyik repülőtérről induljon Longyan városából?

Általában a Longyan Guanzhishan repülőtér (LCX) a preferált választás a Longyan-ből érkező utazók számára a közelsége és a nyújtott kényelem miatt.

Mennyi repülőtér található a Longyan közvetlen közelében?

1 repülőtér áll a utazók rendelkezésére, beleértve:

5 ELŐNYE, HOGY A JEGYEKET AZ AviaszkennerREL FOGLALJA

1

A legjobb repülőjárat ajánlatokat keressük

2

Nem számítunk fel semmilyen további díjat vagy jutalékot

3

Számos partnerrel működünk együtt, hogy a legjobb árakat kínálhassuk

4

Az Aviaszkenner kizárólag megbízható és elismert cégekkel áll partnerségben

5

Maradjon naprakész a legfrissebb top ajánlatokkal. Válassza ki úti célját és kapjon frissítéseket az árváltozásokról

Vélemények

star
star
star
star
star
4,5/5 (1493 vélemények)

Hihetetlen eszköz a legolcsóbb repülőjegyek megtalálásához. Felhasználóbarát felület és gyors eredmények. Az Aviaszkenner megkönnyíti az utazástervezést.

star
star
star
star
star
5

Carla

Az Aviaszkenner folyamatosan kínálja a legjobb repülőjegy ajánlatokat. Az átfogó keresőmotorja páratlan. Időt és pénzt spóroltam vele!

star
star
star
star
star
4

Mikalau

Olyan járatokat találtam az Aviaszkennerrel, amelyeket máshol nem, hatékony, megbízható és könnyen használható.

star
star
star
star
star
5

Andrea

Minden alkalommal, amikor az Aviaszkennert használom, rejtett kincsekre bukkanok. Széles választékban kínál légitársaságokat és úti célokat. Kivételes eszköz az utazóknak.

star
star
star
star
star
5

Marko

Az Aviaszkennerrel való foglalás mindig zökkenőmentes folyamat. Világos opciókat kínál és segít a legjobb utazási döntések meghozatalában.

star
star
star
star
star
5

Alex

Az Aviaszkenner felülmúlta az elvárásaimat. Nemcsak olcsó repülőjegyeket találtam, de az ügyfélszolgálat is első osztályú. Kötelező használni az utazóknak.

star
star
star
star
star
4

Tony

Az Aviaszkenner egyszerűsíti az utazástervezést. Intuitív tervezése és széleskörű repülési lehetőségei miatt a kedvenc eszközöm lett a költséghatékony utazásokhoz.

star
star
star
star
star
5

Emmanuella