Repülőjárat akciók innen: Long Island MacArthur repülőtér (ISP)

Fedezze fel 10 helyszínt 3 különböző fuvarozóval

Lényeges részletek a(z) Long Island MacArthur repülőtér kapcsán

Repülőtér neve Long Island MacArthur repülőtér
Repülőtér (IATA) kód ISP
Város Ronkonkoma
Ország United-States (US)
Teljes cím Long Island MacArthur repülőtér
Szélességi fok 40.789845
Hosszúsági fok -73.097568
Megjelenítés a térképen Google maps

Long Island MacArthur repülőtér

Long Island MacArthur repülőtér létesítményei és szolgáltatásai

A New York állambeli Ronkonkomában található Long Island MacArthur repülőtér nyüzsgő repülőtér, amely évente utasok millióit szolgálja ki. Kényelmes elhelyezkedésének köszönhetően a repülőtér különféle létesítményeket és szolgáltatásokat kínál látogatóinak utazási élményének fokozása érdekében.

Létesítmények

 • Terminálépület: A repülőtér egy modern és tágas terminálépülettel rendelkezik, amely minden szükséges felszereléssel rendelkezik az utazók számára. Jól karbantartott, és kényelmes környezetet biztosít az utasoknak a pihenésre vagy a járatra várakozásra.
 • Éttermek és kávézók: A repülőtéren számos étkezési lehetőség áll rendelkezésre, köztük éttermek és a konyhák széles választékát kínáló kávézók. Akár egy gyors harapnivalóra, akár egy teljes étkezésre vágyik, mindenki talál valamit.
 • Üzletek és butikok: Különféle üzletek és butikok találhatók szétszórva a terminálon, és széles választékot kínálnak különféle termékek, például ruházat, kiegészítők, könyvek, elektronikai cikkek és ajándéktárgyak. Remek módja annak, hogy eltöltse az idejét a repülés előtt, vagy vegyen át néhány ajándékot az utolsó pillanatban.
 • Társalgók: Long Island azok számára, akik luxusosabb és privát élményre vágynak. A MacArthur repülőtér VIP-társalgókat kínál, ahol az utazók lazíthatnak, ingyenes frissítőket fogyaszthatnak, kényelmes ülőhelyeket és Wi-Fi-t vehetnek igénybe.
 • Kisállat-mentő területek: A repülőtér megérti a házi kedvencekkel utazók igényeit. és a terminálépületen belül és kívül is kijelölt kisállat-mentő területeket. Ezek a területek szemeteszsákokkal és szemétgyűjtő edényekkel vannak felszerelve, így kényelmes élményt nyújtanak a háziállatok és gazdáik számára.
 • Gyermek játszótér: A gyerekekkel való utazás élvezetesebbé tétele érdekében kijelölt játszótér a repülőtéren belül. Játékokkal, játékokkal és ülőhelyekkel felszerelt, hogy a szülők pihenhessenek, miközben gyermekeik biztonságos és felügyelt környezetben szórakoznak.

Szolgáltatások

 • Parkolás: A Long Island MacArthur repülőtér bőséges parkolási lehetőséget kínál rövid és hosszú távú tartózkodásra egyaránt. Kényelmes ingajáratok szállítják az utasokat a parkolóhelyekről a terminál épületébe.
 • Autókölcsönző: Számos neves autókölcsönző cég rendelkezik pulttal a repülőtéren, így az utazók könnyen bérelhetnek egy járművet a tartózkodásuk alatti szállítási igényeik kielégítésére.
 • Wi-Fi: Ingyenes Wi-Fi áll rendelkezésre a terminál épületében, lehetővé téve az utasok számára, hogy kapcsolatban maradjanak, és felzárkózhassanak a munkába vagy a munkába. szórakozás a repülőtéren töltött idő alatt.
 • ATM-ek és pénzváltó: A repülőtér ATM-eket és valutaváltási szolgáltatásokat nyújt az utazók pénzügyi igényeinek kielégítésére. Biztosítja, hogy az utasok kényelmesen hozzáférjenek készpénzhez vagy devizához.
 • Poggyászszolgáltatás: A repülőtér poggyászkezelést, például poggyászcsomagolást, tárolást, valamint elveszett és talált létesítményeket kínál. Az utasok segítséget kérhetnek, ha poggyászuk elveszett vagy megsérült.

A Long Island MacArthur repülőtér elkötelezett amellett, hogy kellemes és problémamentes élményt nyújtson minden utasának. A létesítmények és szolgáltatások széles skálájával az utazók kényelmes és élvezetes utazásra számíthatnak a repülőtérre lépésüktől az indulásig.


Long Island MacArthur repülőtér Gyakran Ismételt Kérdések

El tudná mondani nekem a(z) Long Island MacArthur repülőtér repülőtérre kijelölt IATA kódot?

A ISP kódot a Nemzetközi Légi Szállítási Szövetség (IATA) rendelte hozzá a Long Island MacArthur repülőtér repülőtérhez.

Mennyi ideig tart a leghosszabb repülőút?

A(z) Long Island MacArthur repülőtér repülőtérről induló leghosszabb járat a(z) Fort Lauderdale-Hollywood International Airport (FLL) célállomásig ér el, körülbelül 3h 15m időtartam alatt a(z) A320neo fedélzetén.

Mely légitársaságok üzemeltetnek járatokat a Long Island MacArthur repülőtér repülőtérről?

A(z) Long Island MacArthur repülőtér repülőtérről induló utasok 3 különböző légitársaság közül választhatnak, melyek közül a Southwest Airlines, Frontier Airlines, Mexican biztosítja a rendszeres járatok többségét.

Dönteni kell, hogy melyik repülőtérről induljon Ronkonkoma városából?

Általában a Long Island MacArthur repülőtér (ISP) a preferált választás a Ronkonkoma-ből érkező utazók számára a közelsége és a nyújtott kényelem miatt.

Hány repülőtér található Ronkonkoma közvetlen közelében?

Ronkonkoma környékén 1 repülőtér található:

5 ELŐNYE, HOGY A JEGYEKET AZ AviaszkennerREL FOGLALJA

1

A legjobb repülőjárat ajánlatokat keressük

2

Nem számítunk fel semmilyen további díjat vagy jutalékot

3

Számos partnerrel működünk együtt, hogy a legjobb árakat kínálhassuk

4

Az Aviaszkenner kizárólag megbízható és elismert cégekkel áll partnerségben

5

Maradjon naprakész a legfrissebb top ajánlatokkal. Válassza ki úti célját és kapjon frissítéseket az árváltozásokról

Vélemények

star
star
star
star
star
4,5/5 (1493 vélemények)

Hihetetlen eszköz a legolcsóbb repülőjegyek megtalálásához. Felhasználóbarát felület és gyors eredmények. Az Aviaszkenner megkönnyíti az utazástervezést.

star
star
star
star
star
5

Carla

Az Aviaszkenner folyamatosan kínálja a legjobb repülőjegy ajánlatokat. Az átfogó keresőmotorja páratlan. Időt és pénzt spóroltam vele!

star
star
star
star
star
4

Mikalau

Olyan járatokat találtam az Aviaszkennerrel, amelyeket máshol nem, hatékony, megbízható és könnyen használható.

star
star
star
star
star
5

Andrea

Minden alkalommal, amikor az Aviaszkennert használom, rejtett kincsekre bukkanok. Széles választékban kínál légitársaságokat és úti célokat. Kivételes eszköz az utazóknak.

star
star
star
star
star
5

Marko

Az Aviaszkennerrel való foglalás mindig zökkenőmentes folyamat. Világos opciókat kínál és segít a legjobb utazási döntések meghozatalában.

star
star
star
star
star
5

Alex

Az Aviaszkenner felülmúlta az elvárásaimat. Nemcsak olcsó repülőjegyeket találtam, de az ügyfélszolgálat is első osztályú. Kötelező használni az utazóknak.

star
star
star
star
star
4

Tony

Az Aviaszkenner egyszerűsíti az utazástervezést. Intuitív tervezése és széleskörű repülési lehetőségei miatt a kedvenc eszközöm lett a költséghatékony utazásokhoz.

star
star
star
star
star
5

Emmanuella