Folyamatos járat innen: Londrina – José Rica kormányzó repülőtér (LDB)

Folyamatos járatok 5 úti célra 3 különböző légitársasággal

Napi menetrend szerinti járatok indulása a(z) Londrina – José Rica kormányzó repülőtér repülőtérről

Tájékoztató részletek a(z) Londrina – José Rica kormányzó repülőtér kapcsán

Repülőtér neve Londrina – José Rica kormányzó repülőtér
Repülőtér (IATA) kód LDB
Város Londrina
Ország Brazil (BR)
Teljes cím Londrina – José Rica kormányzó repülőtér
Szélességi fok -23.328681
Hosszúsági fok -51.137737
Megjelenítés a térképen Google maps

Londrina? José Richa kormányzó repülőtér létesítményei és szolgáltatásai

Londrina? A José Richa kormányzó repülőtér, más néven Londrina repülőtér, fontos közlekedési csomópont Londrina városában, Paraná államban, Brazíliában. A repülőtér belföldi és nemzetközi járatokat is kiszolgál, a létesítmények és szolgáltatások széles skáláját kínálva kellemes és problémamentes utazási élményt biztosítva az utasoknak.

Létesítmények

  • Terminálok: A repülőtér modern terminálépülettel rendelkezik, amely jól felszerelt nagyszámú utas fogadására. A terminál belföldi és nemzetközi területre van felosztva, amelyek mindegyike számos üzletet, éttermet és egyéb kényelmi szolgáltatást kínál.
  • Parkolás: A Londrina repülőtér bőséges parkolóhelyet biztosít rövid és hosszú távú parkoláshoz egyaránt. A parkoló biztonságos és kényelmesen található a terminál épülete közelében.
  • Társalgók: Az üzleti vagy első osztályon utazó utasok, valamint bizonyos légitársasági hűségprogramok tagjai kényelmes légitársasági lounge-okat vehetnek igénybe. Ezek a társalgók számos kényelmi szolgáltatást kínálnak, például ingyenes harapnivalókat és italokat, kényelmes üléseket és ingyenes Wi-Fi-t.
  • WC: Tiszta és jól karbantartott mellékhelyiségek találhatók az egész repülőtéren az utasok kényelméért.
  • Vámmentes vásárlás: A repülőtér számos vámmentes üzlettel büszkélkedhet, ahol az utasok termékek széles skáláját vásárolhatják meg, beleértve a parfümöket, kozmetikumokat, elektronikai cikkeket és ajándéktárgyakat, adómentes áron.

Szolgáltatások

  • Repülési információk: Az érkezési és indulási információk jól láthatóan megjelennek a repülőtéren a képernyőkön, így biztosítva, hogy az utasok naprakészek maradjanak a járatuk állapotáról.
  • Poggyászszolgáltatások: A repülőtér poggyászszolgáltatást kínál, beleértve a poggyászkocsikat és a poggyászcsomagolást, hogy megkönnyítse az utasok holmijaik szállítását.
  • Szállítás: A Londrina repülőtéren különféle szállítási lehetőségek állnak rendelkezésre, beleértve a taxikat, autóbérlés és tömegközlekedés, amely lehetővé teszi az utasok számára, hogy könnyen elérjék úti céljukat.
  • ATM-ek és pénzváltó: Az utasok ATM-eket és pénzváltó pultokat találhatnak a repülőtéren belül, így könnyen hozzáférhetnek a brazil pénznemhez.
  • Wi-Fi: Ingyenes Wi-Fi áll rendelkezésre az egész terminálon, lehetővé téve az utasok számára, hogy kapcsolatban maradjanak a repülőtéren töltött idő alatt.

Összességében Londrina? A José Richa kormányzó repülőtér létesítmények és szolgáltatások széles skáláját kínálja a belföldi és nemzetközi utazók igényeinek kielégítésére. Modern infrastruktúrájával és az utasok elégedettsége iránti elkötelezettségével a repülőtér arra törekszik, hogy mindenki számára zökkenőmentes és élvezetes utazási élményt nyújtson.


Londrina – José Rica kormányzó repülőtér Gyakran Ismételt Kérdések

El tudná mondani nekem a(z) Londrina – José Rica kormányzó repülőtér repülőtérre kijelölt IATA kódot?

A LDB kódot a Nemzetközi Légi Szállítási Szövetség (IATA) rendelte hozzá a Londrina – José Rica kormányzó repülőtér repülőtérhez.

Milyen hosszú a leghosszabb járat, amely a Londrina – José Rica kormányzó repülőtér repülőtérről indul?

A Londrina – José Rica kormányzó repülőtér és a Porto Seguro Airport (BPS) közötti hatalmas távolság megtétele a kitartás végső próbája, az út körülbelül 2h 20m időtartamú.

Mely légitársaságok üzemelnek a Londrina – José Rica kormányzó repülőtér repülőtéren?

Összesen 3 légitársaság nyújt szolgáltatásokat a(z) Londrina – José Rica kormányzó repülőtér repülőtéren, többek között olyan neves légitársaságok, mint: Azul, LATAM Airlines, Go

Melyik repülőteret kell használni, amikor Londrina városából repülővel távozik?

Utazók, akik Londrina-ből indulnak, gyakran részesítik előnyben a Londrina – José Rica kormányzó repülőtér (LDB)-ot annak előnyös elhelyezkedése miatt.

Mennyi repülőtér található a Londrina közvetlen közelében?

1 repülőtér áll a utazók rendelkezésére, beleértve:

5 ELŐNYE, HOGY A JEGYEKET AZ AviaszkennerREL FOGLALJA

1

A legjobb repülőjárat ajánlatokat keressük

2

Nem számítunk fel semmilyen további díjat vagy jutalékot

3

Számos partnerrel működünk együtt, hogy a legjobb árakat kínálhassuk

4

Az Aviaszkenner kizárólag megbízható és elismert cégekkel áll partnerségben

5

Maradjon naprakész a legfrissebb top ajánlatokkal. Válassza ki úti célját és kapjon frissítéseket az árváltozásokról

Vélemények

star
star
star
star
star
4,5/5 (1493 vélemények)

Hihetetlen eszköz a legolcsóbb repülőjegyek megtalálásához. Felhasználóbarát felület és gyors eredmények. Az Aviaszkenner megkönnyíti az utazástervezést.

star
star
star
star
star
5

Carla

Az Aviaszkenner folyamatosan kínálja a legjobb repülőjegy ajánlatokat. Az átfogó keresőmotorja páratlan. Időt és pénzt spóroltam vele!

star
star
star
star
star
4

Mikalau

Olyan járatokat találtam az Aviaszkennerrel, amelyeket máshol nem, hatékony, megbízható és könnyen használható.

star
star
star
star
star
5

Andrea

Minden alkalommal, amikor az Aviaszkennert használom, rejtett kincsekre bukkanok. Széles választékban kínál légitársaságokat és úti célokat. Kivételes eszköz az utazóknak.

star
star
star
star
star
5

Marko

Az Aviaszkennerrel való foglalás mindig zökkenőmentes folyamat. Világos opciókat kínál és segít a legjobb utazási döntések meghozatalában.

star
star
star
star
star
5

Alex

Az Aviaszkenner felülmúlta az elvárásaimat. Nemcsak olcsó repülőjegyeket találtam, de az ügyfélszolgálat is első osztályú. Kötelező használni az utazóknak.

star
star
star
star
star
4

Tony

Az Aviaszkenner egyszerűsíti az utazástervezést. Intuitív tervezése és széleskörű repülési lehetőségei miatt a kedvenc eszközöm lett a költséghatékony utazásokhoz.

star
star
star
star
star
5

Emmanuella