Közvetlen járat innen: Lombok Nemzetközi Repülőtér (LOP)

Fedezze fel 9 helyszínt 8 különböző fuvarozóval

Tájékoztató részletek a(z) Lombok Nemzetközi Repülőtér kapcsán

Repülőtér neve Lombok Nemzetközi Repülőtér
Repülőtér (IATA) kód LOP
Város Lombok
Ország Indonesia (ID)
Teljes cím Lombok Nemzetközi Repülőtér
Szélességi fok -8.762259
Hosszúsági fok 116.273460
Weboldal Lombok-airport.co.id
Megjelenítés a térképen Google maps

Lombok nemzetközi repülőtér létesítményei és szolgáltatásai

A Lombok nemzetközi repülőtér, más néven Zainuddin Abdul Madjid nemzetközi repülőtér, az indonéziai Lombok lenyűgöző szigetének kapuja. Ezt a modern repülőteret úgy alakították ki, hogy a belföldi és a nemzetközi utazók igényeit egyaránt kielégítse. Íme egy áttekintés a Lombok Nemzetközi Repülőtéren elérhető létesítményekről és szolgáltatásokról:

Utasszolgáltatások

 • Ügyfélszolgálat: A repülőtéren vannak információs pultok személyzettel a személyzet készen áll arra, hogy segítsen kérdésekben és útmutatást nyújtson a terminál egész területén.
 • Poggyászszolgáltatás: A poggyászkezelésen kívül poggyászmegőrzési és -csomagolási szolgáltatások is rendelkezésre állnak az utasok kényelméért.
 • Elveszett és megtalált: Az elveszett és megtalált iroda segíti az utazókat a repülőtér területén elhelyezett, eltévedt tárgyak visszaszerzésében.

Szállítás és parkolás

 • Taxi és autókölcsönzés: A taxiállomás és az autókölcsönző irodák közvetlenül az érkezési területen kívül találhatók, így a látogatók könnyen hozzáférhetnek a közlekedési szolgáltatásokhoz.
 • Parkolási lehetőségek: A repülőtér bőséges parkolóhelyet biztosít magánjárművek számára, rövid és hosszú távú parkolási lehetőségekkel egyaránt.

Vásárlás és étkezés

 • Vámmentes vásárlás: A nemzetközi utazók vámmentesen vásárolhatnak különféle árukat, köztük ajándéktárgyakat, ruházati cikkeket és elektronikai cikkeket.
 • Éttermek és kávézók: A válogatott étkezési lehetőségek helyi indonéz és nemzetközi ételeket szolgálnak fel, különböző ízlések kielégítésére.
 • Kisboltok: Gyors harapnivalókhoz, italokhoz., vagy az utolsó pillanatban szükséges utazási cikkek, kisboltok állnak rendelkezésre a repülőtéren.

Kisegítő lehetőségek és kényelem

 • Wi-Fi szolgáltatások: Ingyenes Wi-Fi hozzáférés biztosított az egész repülőtéren, hogy az utasok kapcsolatban maradhassanak.
 • Imaszobák: Az imaszobák különböző vallású utasok számára elérhetők istentiszteletre és elmélkedésre.
 • Pihenőhelyek: Kényelmes ülőhelyek találhatók az egész terminálon azon utazók számára, akiknek a járatok között pihenniük kell.
 • Fogyatékkal élők számára fenntartott létesítmények: A repülőtér mozgáskorlátozott utasok számára kialakított létesítményekkel van felszerelve, amelyek mindenki számára elérhetőséget biztosítanak.

Üzleti és VIP szolgáltatások

 • Üzleti központ: Az üzleti utazók igénybe vehetik a repülőtér üzleti központját, amely olyan alapvető szolgáltatásokat kínál, mint a nyomtatás, faxolás és fénymásolás.
 • VIP Lounge: Az exkluzívabb élmény érdekében a VIP társalgó csendes és kényelmes teret biztosít távol a tömegtől, további kényelmi szolgáltatásokkal kiegészítve.

Egészség és biztonság

 • Orvosi szolgáltatások: A repülőtéren található egy egészségügyi központ, amely készen áll bármilyen egészségügyi probléma vagy vészhelyzet esetén.
 • Gyógyszertár: A gyógyszertár elérhető azon utasok számára, akiknek vényköteles vagy vény nélkül kapható gyógyszerre van szükségük. jogorvoslati lehetőségek.
 • Biztonsági protokollok: Szilárd biztonsági protokollok vannak érvényben, beleértve a biztonsági átvilágítást és a CCTV megfigyelést az utasok biztonsága érdekében.

Gyakran Ismételt Kérdések

El tudná mondani nekem a(z) Lombok Nemzetközi Repülőtér repülőtérre kijelölt IATA kódot?

A LOP kódot a Nemzetközi Légi Szállítási Szövetség (IATA) rendelte hozzá a Lombok Nemzetközi Repülőtér repülőtérhez.

Mennyi ideig tart a leghosszabb repülőút?

A(z) Lombok Nemzetközi Repülőtér repülőtérről induló leghosszabb járat a(z) Kuala Lumpur International Airport (KUL) célállomásig ér el, körülbelül 3h 0m időtartam alatt a(z) Airbus A320 fedélzetén.

Mely légitársaságok üzemelnek a Lombok Nemzetközi Repülőtér repülőtéren?

Összesen 8 légitársaság nyújt szolgáltatásokat a(z) Lombok Nemzetközi Repülőtér repülőtéren, többek között olyan neves légitársaságok, mint: Wings Air, SW Italia, Lion Air, Citilink, Indonesia AirAsi

Melyik repülőteret kell használni, amikor Lombok városából repülővel távozik?

Utazók, akik Lombok-ből indulnak, gyakran részesítik előnyben a Lombok Nemzetközi Repülőtér (LOP)-ot annak előnyös elhelyezkedése miatt.

Hány repülőtér található Lombok közvetlen közelében?

Lombok környékén 1 repülőtér található:

5 ELŐNYE, HOGY A JEGYEKET AZ AviaszkennerREL FOGLALJA

1

A legjobb repülőjárat ajánlatokat keressük

2

Nem számítunk fel semmilyen további díjat vagy jutalékot

3

Számos partnerrel működünk együtt, hogy a legjobb árakat kínálhassuk

4

Az Aviaszkenner kizárólag megbízható és elismert cégekkel áll partnerségben

5

Maradjon naprakész a legfrissebb top ajánlatokkal. Válassza ki úti célját és kapjon frissítéseket az árváltozásokról

Vélemények

star
star
star
star
star
4,5/5 (1493 vélemények)

Hihetetlen eszköz a legolcsóbb repülőjegyek megtalálásához. Felhasználóbarát felület és gyors eredmények. Az Aviaszkenner megkönnyíti az utazástervezést.

star
star
star
star
star
5

Carla

Az Aviaszkenner folyamatosan kínálja a legjobb repülőjegy ajánlatokat. Az átfogó keresőmotorja páratlan. Időt és pénzt spóroltam vele!

star
star
star
star
star
4

Mikalau

Olyan járatokat találtam az Aviaszkennerrel, amelyeket máshol nem, hatékony, megbízható és könnyen használható.

star
star
star
star
star
5

Andrea

Minden alkalommal, amikor az Aviaszkennert használom, rejtett kincsekre bukkanok. Széles választékban kínál légitársaságokat és úti célokat. Kivételes eszköz az utazóknak.

star
star
star
star
star
5

Marko

Az Aviaszkennerrel való foglalás mindig zökkenőmentes folyamat. Világos opciókat kínál és segít a legjobb utazási döntések meghozatalában.

star
star
star
star
star
5

Alex

Az Aviaszkenner felülmúlta az elvárásaimat. Nemcsak olcsó repülőjegyeket találtam, de az ügyfélszolgálat is első osztályú. Kötelező használni az utazóknak.

star
star
star
star
star
4

Tony

Az Aviaszkenner egyszerűsíti az utazástervezést. Intuitív tervezése és széleskörű repülési lehetőségei miatt a kedvenc eszközöm lett a költséghatékony utazásokhoz.

star
star
star
star
star
5

Emmanuella