Folyamatos járat innen: Loikaw repülőtér (LIW)

Utazz 1 helyszínre a 2 légitársasággal

Napi Indulási Menetrend a(z) Loikaw repülőtér repülőtéren

Célállomás A hét napjai Időtartam Légitársaságok Ár
RGN Yangon
Vas
Hét
Kedd
Sze
Csü
Pén
Szo

1 járat naponta

1ó 5m Ár megjelenítése

Lényeges részletek a(z) Loikaw repülőtér kapcsán

Repülőtér neve Loikaw repülőtér
Repülőtér (IATA) kód LIW
Város Loikaw
Ország Burma (MM)
Teljes cím Loikaw repülőtér
Szélességi fok 19.692120
Hosszúsági fok 97.215200
Megjelenítés a térképen Google maps

Loikaw repülőtér létesítményei és szolgáltatásai

A Mianmar állambeli Kayah államban található Loikaw repülőtér létfontosságú közlekedési csomópont, amely összeköti a régiót az ország többi részével. Fő átjáróként szolgál mind a belföldi, mind a nemzetközi utazók számára, akik Loikawba és a környező területekre látogatnak.

Létesítmények

 • Terminálépület: A Loikaw repülőtér modern és jól karbantartott terminállal rendelkezik épületben, kényelmes és kényelmes környezetet biztosítva az utasoknak.
 • Check-In pultok: Az utasok a terminál épületében található kijelölt pultoknál jelentkezhetnek be járataikra.
 • Poggyászkiadás: Az utasok egy kijelölt területet biztosítanak, ahol érkezéskor átvehetik poggyászukat.
 • Kiskereskedelmi és étkezési lehetőségek: A repülőtér számos kiskereskedelmi üzletet és étkezési lehetőséget kínál, amelyek lehetővé teszik az utasok számára, hogy ajándéktárgyakat vásároljanak, és gyors harapnivalót kapjanak., vagy élvezze a teljes étkezést az utazás előtt vagy után.
 • WC: Tiszta és jól felszerelt mellékhelyiségek állnak rendelkezésre a repülőtér létesítményeiben.

Szolgáltatások

 • Repülési segítség: A repülőtéri személyzet elkötelezett a kiváló ügyfélszolgálat iránt, és készséggel áll rendelkezésére, hogy segítséget nyújtson az utasoknak a repüléssel kapcsolatos kérdésekkel és aggodalmakkal kapcsolatban.
 • Elveszett és megtalált: Elveszett vagy eltévedt Elveszett és megtalált pult áll rendelkezésre a repülőtéren, ahol az utasok jelenthetik elveszett holmijukat.
 • Orvosi segítség: képzett egészségügyi személyzet és elsősegélynyújtó szolgálatok állnak rendelkezésre a helyszínen, hogy ellássák az esetleges egészségügyi vészhelyzeteket. felmerülnek.
 • Közlekedés: A Loikaw repülőtér kényelmes szállítási lehetőségeket kínál az utasok számára, hogy elérjék szállásukat vagy kívánt úti céljukat. A taxik és az autókölcsönzési szolgáltatások könnyen elérhetőek a repülőtéren.
 • ATM-ek és valutaváltó: Az utasok a repülőtér területén elérhetik az ATM-eket és a pénzváltási szolgáltatásokat, így biztosítva a helyi valuta könnyű elérését.

Jövőbeni fejlesztések

A Loikaw repülőtér folyamatos bővítést és fejlesztést tervez, hogy megfeleljen a növekvő utasszámnak. Néhány soron következő fejlesztés:

 • Továbbfejlesztett terminállétesítmények: A repülőtér célja a terminállétesítmények fejlesztése az utasok kényelmének biztosítása érdekében.
 • Megnövelt repülési összeköttetés: Erőfeszítések folynak a járatok gyakoriságának növelése, valamint új belföldi és nemzetközi célállomások hozzáadása, hogy jobban összekapcsolhassák Loikaw-t a világ többi részével.
 • Technológiai fejlesztések: A repülőtér azt tervezi, hogy a legújabb technológiákat alkalmazza a műveletek egyszerűsítése és az általános utasélmény javítása érdekében.

Gyakran Ismételt Kérdések

El tudná mondani nekem a(z) Loikaw repülőtér repülőtérre kijelölt IATA kódot?

A LIW kódot a Nemzetközi Légi Szállítási Szövetség (IATA) rendelte hozzá a Loikaw repülőtér repülőtérhez.

Mennyi ideig tart a leghosszabb repülőút?

A(z) Loikaw repülőtér repülőtérről induló leghosszabb járat a(z) célállomásig ér el, körülbelül időtartam alatt a(z) fedélzetén.

Mely légitársaságok üzemelnek a Loikaw repülőtér repülőtéren?

Összesen 2 légitársaság nyújt szolgáltatásokat a(z) Loikaw repülőtér repülőtéren, többek között olyan neves légitársaságok, mint: Air KB

Dönteni kell, hogy melyik repülőtérről induljon Loikaw városából?

Általában a Loikaw repülőtér (LIW) a preferált választás a Loikaw-ből érkező utazók számára a közelsége és a nyújtott kényelem miatt.

Mennyi repülőtér található a Loikaw közvetlen közelében?

1 repülőtér áll a utazók rendelkezésére, beleértve:

5 ELŐNYE, HOGY A JEGYEKET AZ AviaszkennerREL FOGLALJA

1

A legjobb repülőjárat ajánlatokat keressük

2

Nem számítunk fel semmilyen további díjat vagy jutalékot

3

Számos partnerrel működünk együtt, hogy a legjobb árakat kínálhassuk

4

Az Aviaszkenner kizárólag megbízható és elismert cégekkel áll partnerségben

5

Maradjon naprakész a legfrissebb top ajánlatokkal. Válassza ki úti célját és kapjon frissítéseket az árváltozásokról

Vélemények

star
star
star
star
star
4,5/5 (1493 vélemények)

Hihetetlen eszköz a legolcsóbb repülőjegyek megtalálásához. Felhasználóbarát felület és gyors eredmények. Az Aviaszkenner megkönnyíti az utazástervezést.

star
star
star
star
star
5

Carla

Az Aviaszkenner folyamatosan kínálja a legjobb repülőjegy ajánlatokat. Az átfogó keresőmotorja páratlan. Időt és pénzt spóroltam vele!

star
star
star
star
star
4

Mikalau

Olyan járatokat találtam az Aviaszkennerrel, amelyeket máshol nem, hatékony, megbízható és könnyen használható.

star
star
star
star
star
5

Andrea

Minden alkalommal, amikor az Aviaszkennert használom, rejtett kincsekre bukkanok. Széles választékban kínál légitársaságokat és úti célokat. Kivételes eszköz az utazóknak.

star
star
star
star
star
5

Marko

Az Aviaszkennerrel való foglalás mindig zökkenőmentes folyamat. Világos opciókat kínál és segít a legjobb utazási döntések meghozatalában.

star
star
star
star
star
5

Alex

Az Aviaszkenner felülmúlta az elvárásaimat. Nemcsak olcsó repülőjegyeket találtam, de az ügyfélszolgálat is első osztályú. Kötelező használni az utazóknak.

star
star
star
star
star
4

Tony

Az Aviaszkenner egyszerűsíti az utazástervezést. Intuitív tervezése és széleskörű repülési lehetőségei miatt a kedvenc eszközöm lett a költséghatékony utazásokhoz.

star
star
star
star
star
5

Emmanuella