Közvetlen járat innen: Linyi Shubuling repülőtér (LYI)

Folyamatos járatok 30 célállomásra 14 különböző légitársasággal

Tájékoztató részletek a(z) Linyi Shubuling repülőtér kapcsán

Repülőtér neve Linyi Shubuling repülőtér
Repülőtér (IATA) kód LYI
Város Linyi
Ország China (CN)
Teljes cím Linyi Shubuling repülőtér
Szélességi fok 35.048243
Hosszúsági fok 118.413286
Weboldal Lyairport.net
Megjelenítés a térképen Google maps

A Linyi Shubuling repülőtér létesítményei és szolgáltatásai

A Linyi Shubuling repülőtér a kínai Shandong tartomány Linyi városában található, nyüzsgő repülőtér, amely belföldi és nemzetközi utazókat egyaránt összeköt. A modern létesítmények és szolgáltatások sorával a repülőtér kellemes és kényelmes élményt biztosít utasainak.

Létesítmények:

 • Terminálépület: A repülőtér tágas és kúttal rendelkezik. - tervezett terminál épület. Több check-in pulttal és biztonsági csatornával van felszerelve, hogy megkönnyítsék az utasok zökkenőmentes áramlását.
 • Társalgók: A Linyi Shubuling repülőtér kényelmes társalgókkal büszkélkedhet, ahol az utasok pihenhetnek és lazíthatnak a repülés előtt. Ezek a társalgók olyan szolgáltatásokkal rendelkeznek, mint a kényelmes ülőhelyek, az ingyenes Wi-Fi és a töltőcsatlakozók.
 • Éttermek és kávézók: Az utasok számos étkezési lehetőséget kínálnak a repülőtéren. Különféle éttermek és kávézók kínálnak helyi és nemzetközi ételeket, amelyek különböző preferenciákat és étkezési igényeket szolgálnak fel.
 • Kiskereskedelmi üzletek: A repülőtéren számos kiskereskedelmi üzlet található, ahol az utazók ajándéktárgyakat, harapnivalókat és utolsó élelmiszereket vásárolhatnak. perc nélkülözhetetlen. A vámmentes üzletek áruk széles választékát kínálják, beleértve a kozmetikumokat, elektronikai cikkeket és divatos kiegészítőket.
 • Poggyászszolgáltatás: A Linyi Shubuling repülőtér hatékony poggyászszolgáltatást nyújt. Az utasok poggyászmegőrzőt, poggyászcsomagolási szolgáltatásokat, valamint elveszett és talált pultokat találhatnak, hogy biztosítsák holmijaik biztonságát és kényelmét.
 • Banki szolgáltatások: A repülőtéren bankok és pénzváltó pultok találhatók, amelyek megkönnyítik a valutaátváltást és a pénzügyi eszközöket. tranzakciók az utazók számára.
 • Egészségügyi szolgáltatások: Bármilyen orvosi sürgősségi eset esetén a repülőtéren van egy egészségügyi központ, amely képzett szakemberekkel rendelkezik, hogy biztosítsák a szükséges orvosi segítséget.
 • Ingyenes Wi-Fi: Utasok csatlakozhatnak a repülőtér ingyenes Wi-Fi-hálózatához az egész terminálépületben, lehetővé téve számukra, hogy kapcsolatban maradjanak, és böngészhessenek az interneten.
 • Parkolás: A Linyi Shubuling repülőtér bőséges parkolóhelyet kínál rövid és hosszú távú parkoláshoz, a magángépjárművekkel érkező utasok kényelmének biztosítása.

Szolgáltatások:

 • Repülési információk: A repülőtér valós idejű repülési információkat nyújt a kijelzőkön keresztül, így az utasokat megtartva frissítve az indulási és érkezési időkről.
 • Közlekedés: Különféle kényelmes közlekedési lehetőségek állnak rendelkezésre, beleértve a taxikat, transzfereket és autókölcsönzést, amelyek lehetővé teszik az utasok számára, hogy könnyen elérjék a repülőteret és elérjék úti céljukat.
 • Különleges segítségnyújtás: A Linyi Shubuling repülőtér speciális segítséget nyújt a csökkent mozgásképességű vagy fogyatékkal élő utasoknak. Kerekesszékes segítség, elsőbbségi beszállás és elkötelezett személyzet áll rendelkezésre, hogy minden utas zökkenőmentes utazást biztosítson.
 • Repülőjegy-szolgáltatások: A repülőtéren jegypénztárak is találhatók, ahol az utasok megvásárolhatják vagy módosíthatják repülőjegyeiket, további kiegészítőket biztosítva kényelem.
 • Üzleti szolgáltatások: Az üzleti utazók számára a repülőtér olyan létesítményeket kínál, mint konferenciatermek, üzleti központok és VIP-társalgók, olyan szolgáltatásokkal, mint az internet-hozzáférés és a nyomtatási szolgáltatások.
 • Gyermekfelszerelések.: A repülőtéren játszóterek találhatók a gyermekek számára, amelyek szórakoztatják őket az átszállások alatt vagy a járatukra várva.
 • Információs pultok: A terminál épületében stratégiailag fontos információs pultok találhatók, hogy segítsenek az utasoknak bármilyen kérdésben vagy probléma esetén. Lehetséges.
 • Tömegközlekedés: A repülőtér jó tömegközlekedési kapcsolatokkal rendelkezik, így az utasok közvetlenül a repülőtérről könnyen elérhetik a városközpontot vagy más célpontokat.

A Linyi Shubuling repülőtér modern létesítményeivel és szolgáltatásaival biztosítja, hogy az utasok kellemes és problémamentes élményben részesüljenek érkezésüktől indulásig.


Gyakran Ismételt Kérdések

El tudná mondani nekem a(z) Linyi Shubuling repülőtér repülőtérre kijelölt IATA kódot?

A LYI kódot a Nemzetközi Légi Szállítási Szövetség (IATA) rendelte hozzá a Linyi Shubuling repülőtér repülőtérhez.

Milyen hosszú a leghosszabb járat, amely a Linyi Shubuling repülőtér repülőtérről indul?

A Linyi Shubuling repülőtér és a Kunming Changshui International Airport (KMG) közötti hatalmas távolság megtétele a kitartás végső próbája, az út körülbelül 3h 55m időtartamú.

Mely légitársaságok üzemeltetnek járatokat a Linyi Shubuling repülőtér repülőtérről?

A(z) Linyi Shubuling repülőtér repülőtérről induló utasok 14 különböző légitársaság közül választhatnak, melyek közül a Shenzhen Airlines, Loong Air, China Southern Airlines, Qingdao Airlines, Kunming Airline biztosítja a rendszeres járatok többségét.

Dönteni kell, hogy melyik repülőtérről induljon Linyi városából?

Általában a Linyi Shubuling repülőtér (LYI) a preferált választás a Linyi-ből érkező utazók számára a közelsége és a nyújtott kényelem miatt.

Mennyi repülőtér található a Linyi közvetlen közelében?

1 repülőtér áll a utazók rendelkezésére, beleértve:

5 ELŐNYE, HOGY A JEGYEKET AZ AviaszkennerREL FOGLALJA

1

A legjobb repülőjárat ajánlatokat keressük

2

Nem számítunk fel semmilyen további díjat vagy jutalékot

3

Számos partnerrel működünk együtt, hogy a legjobb árakat kínálhassuk

4

Az Aviaszkenner kizárólag megbízható és elismert cégekkel áll partnerségben

5

Maradjon naprakész a legfrissebb top ajánlatokkal. Válassza ki úti célját és kapjon frissítéseket az árváltozásokról

Vélemények

star
star
star
star
star
4,5/5 (1493 vélemények)

Hihetetlen eszköz a legolcsóbb repülőjegyek megtalálásához. Felhasználóbarát felület és gyors eredmények. Az Aviaszkenner megkönnyíti az utazástervezést.

star
star
star
star
star
5

Carla

Az Aviaszkenner folyamatosan kínálja a legjobb repülőjegy ajánlatokat. Az átfogó keresőmotorja páratlan. Időt és pénzt spóroltam vele!

star
star
star
star
star
4

Mikalau

Olyan járatokat találtam az Aviaszkennerrel, amelyeket máshol nem, hatékony, megbízható és könnyen használható.

star
star
star
star
star
5

Andrea

Minden alkalommal, amikor az Aviaszkennert használom, rejtett kincsekre bukkanok. Széles választékban kínál légitársaságokat és úti célokat. Kivételes eszköz az utazóknak.

star
star
star
star
star
5

Marko

Az Aviaszkennerrel való foglalás mindig zökkenőmentes folyamat. Világos opciókat kínál és segít a legjobb utazási döntések meghozatalában.

star
star
star
star
star
5

Alex

Az Aviaszkenner felülmúlta az elvárásaimat. Nemcsak olcsó repülőjegyeket találtam, de az ügyfélszolgálat is első osztályú. Kötelező használni az utazóknak.

star
star
star
star
star
4

Tony

Az Aviaszkenner egyszerűsíti az utazástervezést. Intuitív tervezése és széleskörű repülési lehetőségei miatt a kedvenc eszközöm lett a költséghatékony utazásokhoz.

star
star
star
star
star
5

Emmanuella