Megfizethető járatok innen: Lilongwe nemzetközi repülőtér (LLW)

Folyamatos járatok 8 célállomásra 3 különböző légitársasággal

Napi Indulási Menetrend a(z) Lilongwe nemzetközi repülőtér repülőtéren

Célállomás A hét napjai Időtartam Légitársaságok Ár
BLZ Blantyre

2 járat naponta

0ó 40m Ár megjelenítése
ADD Addisz-Abeba

1 járat naponta

4ó 0m Ár megjelenítése
NBO Nairobi

2 járat naponta

2ó 10m Ár megjelenítése
APL Nampula

1 járat naponta

1ó 15m Ár megjelenítése
FBM Lubumbashi
Vas
Hét
Kedd
Sze
Csü
Pén
Szo

1 járat naponta

1ó 15m Ár megjelenítése
HRE Harare
Vas
Hét
Kedd
Sze
Csü
Pén
Szo

1 járat naponta

1ó 10m Ár megjelenítése
LUN Lusaka
Vas
Hét
Kedd
Sze
Csü
Pén
Szo

1 járat naponta

1ó 15m Ár megjelenítése
MFU Mfuwe
Vas
Hét
Kedd
Sze
Csü
Pén
Szo

per day járat naponta

0ó 35m Ár megjelenítése

Lényeges részletek a(z) Lilongwe nemzetközi repülőtér kapcsán

Repülőtér neve Lilongwe nemzetközi repülőtér
Repülőtér (IATA) kód LLW
Város Lilongwe
Ország Malawi (MW)
Teljes cím Lilongwe nemzetközi repülőtér
Szélességi fok -13.783333
Hosszúsági fok 33.777500
Megjelenítés a térképen Google maps

A Lilongwe nemzetközi repülőtér létesítményei és szolgáltatásai

A Malawi fővárosában található Lilongwe nemzetközi repülőtér az országba belépő és onnan kilépő utazók elsődleges átjárója. A repülőtér korszerű infrastruktúrájával és szolgáltatásaival minden utas számára kényelmes és kényelmes élményt kíván nyújtani.

Létesítmények:

A repülőtér számos szolgáltatást kínál az utazók igényeinek kielégítésére:

  • Terminálok: A Lilongwe nemzetközi repülőtér belföldi és nemzetközi terminálok, különböző típusú járatok kiszolgálása. Minden terminál fel van szerelve a zökkenőmentes utazási élmény biztosításához szükséges felszerelésekkel.
  • Kiskereskedelem és étkezés: A repülőtéren számos kiskereskedelmi üzlet és étkezési lehetőség áll az utasok rendelkezésére. Az utazók étkezhetnek, vagy böngészhetnek a különféle termékeket, köztük vámmentes termékeket kínáló üzletek között.
  • Társalgók: Azok számára, akik csendesebb környezetben szeretnének pihenni vagy dolgozni, a repülőtér kényelmes ülőhelyekkel ellátott társalgókat kínál, Wi- Fi kapcsolat és egyéb szolgáltatások. Ezekbe a társalgókba az üzleti vagy első osztályon utazó utasok, valamint bizonyos törzsutasok is bejuthatnak.
  • ATM-ek és valutaváltó: A reptéren több ATM is található, amelyek segítségével az utasok helyi valutát, ill. más banki szolgáltatások eléréséhez. Ezenkívül a valutaváltási szolgáltatások is könnyen elérhetőek azok számára, akiknek devizára van szükségük.
  • Autókölcsönzés: Az utazók kényelmesen bérelhetnek autót a repülőtéren található autókölcsönző irodák egyikétől. Ez a szolgáltatás lehetőséget biztosít a látogatóknak, hogy saját tempójukban fedezzék fel a várost vagy a környező területeket.

Szolgáltatások:

Létesítményein kívül a Lilongwe nemzetközi repülőtér is kínál különféle szolgáltatások az általános utazási élmény fokozása érdekében:

  • Információs pultok: Személyzeti információs pultok találhatók a repülőtér jól látható helyein. Az utasok ezekhez a pultokhoz fordulhatnak segítségért, útbaigazításért vagy bármilyen, utazásukkal kapcsolatos kérdésért.
  • Poggyászszolgáltatás: A repülőtér poggyászszolgáltatást nyújt a bejelentkezési és átvételi folyamat megkönnyítése érdekében. Az utasok igénybe vehetik az olyan szolgáltatásokat, mint a poggyászcsomagolás, a kocsik és a poggyászmegőrző.
  • Egészségügyi létesítmények: A Lilongwe nemzetközi repülőtéren egészségügyi létesítmények és elsősegélynyújtó szolgáltatások állnak rendelkezésre az utasok által okozott kisebb egészségügyi problémák kezelésére. utazás.
  • Közlekedés: Különféle közlekedési lehetőségek állnak rendelkezésre a repülőtérről, beleértve a taxikat, az autókölcsönzést és a szállodai transzfert, így az utasok könnyedén elérhetik úti céljukat.
  • Wi-Fi és Töltőállomások: Ingyenes Wi-Fi áll rendelkezésre az egész repülőtéren, amely lehetővé teszi az utasok számára, hogy kapcsolatban maradjanak. Ezenkívül a töltőállomások kényelmesen elhelyezkednek a kulcsfontosságú területeken, ahol az utazók tölthetik elektronikus eszközeiket.

A Lilongwei Nemzetközi Repülőtér a lehetőségek és szolgáltatások széles skálájával igyekszik megfelelni a modern utazók igényeinek. Az utasok kényelme és kényelme iránti elkötelezettsége a belföldi és nemzetközi utazások elengedhetetlen csomópontjává teszi Malawiban.


Lilongwe nemzetközi repülőtér Gyakran Ismételt Kérdések

El tudná mondani nekem a(z) Lilongwe nemzetközi repülőtér repülőtérre kijelölt IATA kódot?

A LLW kódot a Nemzetközi Légi Szállítási Szövetség (IATA) rendelte hozzá a Lilongwe nemzetközi repülőtér repülőtérhez.

Mennyi ideig tart a leghosszabb repülőút?

A(z) Lilongwe nemzetközi repülőtér repülőtérről induló leghosszabb járat a(z) Addis Ababa Bole International Airport (ADD) célállomásig ér el, körülbelül 4h 0m időtartam alatt a(z) Boeing 777-200LR fedélzetén.

Mely légitársaságok üzemeltetnek járatokat a Lilongwe nemzetközi repülőtér repülőtérről?

A(z) Lilongwe nemzetközi repülőtér repülőtérről induló utasok 3 különböző légitársaság közül választhatnak, melyek közül a Ethiopian Airlines, Kenya Airway biztosítja a rendszeres járatok többségét.

Melyik repülőteret kell használni, amikor Lilongwe városából repülővel távozik?

Utazók, akik Lilongwe-ből indulnak, gyakran részesítik előnyben a Lilongwe nemzetközi repülőtér (LLW)-ot annak előnyös elhelyezkedése miatt.

Hány repülőtér található Lilongwe közvetlen közelében?

Lilongwe környékén 1 repülőtér található:

5 ELŐNYE, HOGY A JEGYEKET AZ AviaszkennerREL FOGLALJA

1

A legjobb repülőjárat ajánlatokat keressük

2

Nem számítunk fel semmilyen további díjat vagy jutalékot

3

Számos partnerrel működünk együtt, hogy a legjobb árakat kínálhassuk

4

Az Aviaszkenner kizárólag megbízható és elismert cégekkel áll partnerségben

5

Maradjon naprakész a legfrissebb top ajánlatokkal. Válassza ki úti célját és kapjon frissítéseket az árváltozásokról

Vélemények

star
star
star
star
star
4,5/5 (1493 vélemények)

Hihetetlen eszköz a legolcsóbb repülőjegyek megtalálásához. Felhasználóbarát felület és gyors eredmények. Az Aviaszkenner megkönnyíti az utazástervezést.

star
star
star
star
star
5

Carla

Az Aviaszkenner folyamatosan kínálja a legjobb repülőjegy ajánlatokat. Az átfogó keresőmotorja páratlan. Időt és pénzt spóroltam vele!

star
star
star
star
star
4

Mikalau

Olyan járatokat találtam az Aviaszkennerrel, amelyeket máshol nem, hatékony, megbízható és könnyen használható.

star
star
star
star
star
5

Andrea

Minden alkalommal, amikor az Aviaszkennert használom, rejtett kincsekre bukkanok. Széles választékban kínál légitársaságokat és úti célokat. Kivételes eszköz az utazóknak.

star
star
star
star
star
5

Marko

Az Aviaszkennerrel való foglalás mindig zökkenőmentes folyamat. Világos opciókat kínál és segít a legjobb utazási döntések meghozatalában.

star
star
star
star
star
5

Alex

Az Aviaszkenner felülmúlta az elvárásaimat. Nemcsak olcsó repülőjegyeket találtam, de az ügyfélszolgálat is első osztályú. Kötelező használni az utazóknak.

star
star
star
star
star
4

Tony

Az Aviaszkenner egyszerűsíti az utazástervezést. Intuitív tervezése és széleskörű repülési lehetőségei miatt a kedvenc eszközöm lett a költséghatékony utazásokhoz.

star
star
star
star
star
5

Emmanuella