Megfizethető járatok innen: Lijiang Sanyi repülőtér (LJG)

Közvetlen járatok 41 célállomásra 22 légitársaság által üzemeltetve.

Tájékoztató részletek a(z) Lijiang Sanyi repülőtér kapcsán

Repülőtér neve Lijiang Sanyi repülőtér
Repülőtér (IATA) kód LJG
Város Lijiang város
Ország China (CN)
Teljes cím Lijiang Sanyi repülőtér
Szélességi fok 26.666669
Hosszúsági fok 100.248123
Megjelenítés a térképen Google maps

A Lijiang Sanyi repülőtér létesítményei és szolgáltatásai

Üdvözöljük a Lijiang Sanyi repülőtéren! Ez a cikk végigvezeti Önt a repülőtéren elérhető különféle létesítményeken és szolgáltatásokon, hogy zökkenőmentes utazási élményt biztosítson.

Létesítmények

 • Terminálépület: A repülőtér modern és jól felszerelt terminálépülettel büszkélkedhet, amely kényelmes és hatékony környezetet biztosít az utazóknak.
 • Check-in pultok: Számos check-in pult áll rendelkezésre, amelyek megkönnyítik a bejelentkezést. a bejelentkezési folyamat. A barátságos személyzet segít az utasoknak, és válaszol minden kérdésre.
 • Várakozóterek: A repülőtér tágas, kényelmes ülőhelyekkel ellátott várótermeket kínál, amelyek lehetővé teszik az utasok számára, hogy repülésük előtt pihenjenek.
 • Éttermek és kávézók: Fogyasszon egy falatot vagy igyon egy frissítő italt a repülőtér éttermeiben és kávézóiban. A kulináris lehetőségek széles skálája révén minden ízlésnek megfelel.
 • Vámmentes üzletek: Fedezze fel a Lijiang Sanyi repülőtér vámmentes üzleteit, amelyek széles választékát kínálják termékek, beleértve az elektronikát, a kozmetikumokat és a helyi ajándéktárgyakat. Használja ki a nagyszerű ajánlatokat és kedvezményeket!
 • Csomagkezelési szolgáltatások: A poggyászkezelési szolgáltatások, beleértve a poggyászkocsikat, a szekrényeket és a csomagolóeszközöket, biztosítják poggyászainak biztonságos kezelését és biztonságát.
 • Csecsemőgondozási szolgáltatások: A csecsemőkkel utazó családok kényelmét szolgálja a repülőtér pelenkázóasztalokkal és kényelmes ülőhellyel felszerelt babagondozási szobákkal.

Szolgáltatások

 • Repülési információk: Maradjon naprakész a valós idejű repülési információkkal a terminálépületben található képernyők segítségével.
 • Szállítás.: Különféle szállítási lehetőségek, köztük taxik és transzferszolgáltatások állnak rendelkezésre, hogy az utasokat a célállomásra vigyék.
 • Elveszett és megtalált: Ha elveszett egy tárgyat utazás során keresse fel a repülőtér elveszett és talált központját, hogy segítsen megtalálni holmiját.
 • Orvosi segítségnyújtás: A repülőtér egészségügyi létesítményeket és dedikált egészségügyi szakemberekből álló csapatot biztosít minden egészségügyi ellátáshoz. vészhelyzetek esetén.
 • ATM-ek és pénzváltó: A terminál épületében kényelmesen elhelyezett ATM-ek és valutaváltó-szolgáltatások elérése az Ön pénzügyi igényeinek kielégítése érdekében.
 • Wi. -Fi: Maradjon kapcsolatban a Lijiang Sanyi repülőtéren eltöltött idő alatt a terminál épületében elérhető ingyenes Wi-Fi-vel.
 • Utazási információk: Barátságos személyzet az információnál A pult készen áll minden utazással kapcsolatos kérdésben segíteni, és útmutatást ad a helyi látnivalókkal és közlekedési lehetőségekkel kapcsolatban.

A Lijiang Sanyi repülőtér kiváló létesítményekkel és szolgáltatásokkal kívánja kellemessé tenni utazását. és a lehető legkönnyebben. Élvezze a reptéren töltött időt, és legyen egy csodálatos utazás!


Lijiang Sanyi repülőtér Gyakran Ismételt Kérdések

Meg tudná mondani nekem a(z) Lijiang Sanyi repülőtér repülőtérre kijelölt IATA kódot?

A légi közlekedési iparágban a Lijiang Sanyi repülőtér repülőteret a hozzárendelt IATA kódja, LJG azonosítja.

Milyen hosszú a leghosszabb járat, amely a Lijiang Sanyi repülőtér repülőtérről indul?

A Lijiang Sanyi repülőtér és a Beijing Capital International Airport (PEK) közötti hatalmas távolság megtétele a kitartás végső próbája, az út körülbelül 3h 35m időtartamú.

Mely légitársaságok üzemelnek a Lijiang Sanyi repülőtér repülőtéren?

Összesen 22 légitársaság nyújt szolgáltatásokat a(z) Lijiang Sanyi repülőtér repülőtéren, többek között olyan neves légitársaságok, mint: Beijing Capital Airlines, Sichuan Airlines, Juneyao Airlines, Shenzhen Airlines, Air Chin

Dönteni kell, hogy melyik repülőtérről induljon Lijiang város városából?

Általában a Lijiang Sanyi repülőtér (LJG) a preferált választás a Lijiang város-ből érkező utazók számára a közelsége és a nyújtott kényelem miatt.

Mennyi repülőtér található a Lijiang város közvetlen közelében?

1 repülőtér áll a utazók rendelkezésére, beleértve:

5 ELŐNYE, HOGY A JEGYEKET AZ AviaszkennerREL FOGLALJA

1

A legjobb repülőjárat ajánlatokat keressük

2

Nem számítunk fel semmilyen további díjat vagy jutalékot

3

Számos partnerrel működünk együtt, hogy a legjobb árakat kínálhassuk

4

Az Aviaszkenner kizárólag megbízható és elismert cégekkel áll partnerségben

5

Maradjon naprakész a legfrissebb top ajánlatokkal. Válassza ki úti célját és kapjon frissítéseket az árváltozásokról

Vélemények

star
star
star
star
star
4,5/5 (1493 vélemények)

Hihetetlen eszköz a legolcsóbb repülőjegyek megtalálásához. Felhasználóbarát felület és gyors eredmények. Az Aviaszkenner megkönnyíti az utazástervezést.

star
star
star
star
star
5

Carla

Az Aviaszkenner folyamatosan kínálja a legjobb repülőjegy ajánlatokat. Az átfogó keresőmotorja páratlan. Időt és pénzt spóroltam vele!

star
star
star
star
star
4

Mikalau

Olyan járatokat találtam az Aviaszkennerrel, amelyeket máshol nem, hatékony, megbízható és könnyen használható.

star
star
star
star
star
5

Andrea

Minden alkalommal, amikor az Aviaszkennert használom, rejtett kincsekre bukkanok. Széles választékban kínál légitársaságokat és úti célokat. Kivételes eszköz az utazóknak.

star
star
star
star
star
5

Marko

Az Aviaszkennerrel való foglalás mindig zökkenőmentes folyamat. Világos opciókat kínál és segít a legjobb utazási döntések meghozatalában.

star
star
star
star
star
5

Alex

Az Aviaszkenner felülmúlta az elvárásaimat. Nemcsak olcsó repülőjegyeket találtam, de az ügyfélszolgálat is első osztályú. Kötelező használni az utazóknak.

star
star
star
star
star
4

Tony

Az Aviaszkenner egyszerűsíti az utazástervezést. Intuitív tervezése és széleskörű repülési lehetőségei miatt a kedvenc eszközöm lett a költséghatékony utazásokhoz.

star
star
star
star
star
5

Emmanuella