Repülőjárat akciók innen: Liege repülőtér (LGG)

Fedezze fel 7 helyszínt 1 különböző fuvarozóval

Napi Indulási Menetrend a(z) Liege repülőtér repülőtéren

Célállomás A hét napjai Időtartam Légitársaságok Ár
ALC Alicante

1 járat naponta

2ó 45m Ár megjelenítése
LPA Las Palmas
Vas
Hét
Kedd
Sze
Csü
Pén
Szo

1 járat naponta

4ó 55m Ár megjelenítése
DJE Djerba
Vas
Hét
Kedd
Sze
Csü
Pén
Szo

1 járat naponta

3ó 0m Ár megjelenítése
ASR Kayseri
Vas
Hét
Kedd
Sze
Csü
Pén
Szo

1 járat naponta

4ó 15m Ár megjelenítése
PMI Palma de Mallorca
Vas
Hét
Kedd
Sze
Csü
Pén
Szo

1 járat naponta

2ó 30m Ár megjelenítése
RHO Rodosz
Vas
Hét
Kedd
Sze
Csü
Pén
Szo

1 járat naponta

3ó 43m Ár megjelenítése
TFS Tenerife
Vas
Hét
Kedd
Sze
Csü
Pén
Szo

1 járat naponta

5ó 0m Ár megjelenítése

Tájékoztató részletek a(z) Liege repülőtér kapcsán

Repülőtér neve Liege repülőtér
Repülőtér (IATA) kód LGG
Város Liege
Ország Belgium (BE)
Teljes cím Liege repülőtér
Szélességi fok 50.641159
Hosszúsági fok 5.447912
Weboldal Liegeairport.be
Megjelenítés a térképen Google maps
Liege repülőtér
Liege repülőtér
Liege repülőtér
Liege repülőtér
Liege repülőtér
Liege repülőtér

Liege repülőtér létesítményei és szolgáltatásai

A belgiumi Liege repülőtér egy modern és hatékony repülőtér, amely kulcsfontosságú közlekedési csomópontként szolgál mind az utasok, mind a rakományok számára. A repülőtér számos kiváló felszereltséggel és szolgáltatással büszkélkedhet, hogy zökkenőmentes utazási élményt biztosítson minden felhasználó számára.

Utasszolgáltatások

  • Bejelentkezés: A Liege repülőtér több check-in pultot kínál kényelmesen a terminál épületében. Az utasok könnyedén feladhatják poggyászaikat és beszállókártyákat kaphatnak.
  • Biztonság: A repülőtéren a legmodernebb biztonsági rendszerek gondoskodnak a biztonságról és a minden utasé. A képzett biztonsági személyzet hatékonyan hajt végre alapos biztonsági ellenőrzéseket.
  • Kiskereskedelem és étkezés: A Liege repülőtér kiskereskedelmi üzletek, vámmentes üzletek és étkezési lehetőségek széles skáláját kínálja, beleértve az éttermeket és kávézókat is.. Az utasok ízletes ételeket fogyaszthatnak, ajándéktárgyakat vásárolhatnak, vagy az utolsó pillanatban vásárolhatnak a repülőútjuk előtt.
  • Társalgók: Azok számára, akik exkluzívabb és fényűzőbb élményre vágynak, a Liege repülőtér kínál kényelmes társalgók, ahol az utasok pihenhetnek, lazíthatnak vagy utolérhetik a munkát, miközben járatukra várnak. A társalgók ingyenes ételeket és italokat, Wi-Fi-t és kényelmes ülőhelyeket biztosítanak.
  • Speciális segítség: A repülőtér a mozgáskorlátozott vagy fogyatékkal élő utasok igényeit helyezi előtérbe. Elkötelezett munkatársak állnak rendelkezésére, hogy segítsenek és támogatást nyújtsanak az egész út során, a bejelentkezéstől a beszállásig.

Rakományozási létesítmények

  • Rakománykezelés: A Liege-i repülőtér egy jelentős rakományi csomópont, amely hatékony és megbízható árukezelési szolgáltatásairól ismert. A repülőtéren a legkorszerűbb technológiával felszerelt, dedikált rakományterminálok gondoskodnak a zökkenőmentes működésről.
  • Raktározás: A repülőtér hatalmas raktározási lehetőségeket kínál a különféle rakományigények kielégítésére. Ezek a raktárak biztonságosak, klímaszabályozottak, és kényelmes hozzáférést kínálnak mind az importőrök, mind az exportőrök számára.
  • Hideglánc: A Liege-i repülőtér tisztában van a romlandó áruk hőmérséklet-szabályozott szállításának fontosságával. A repülőtér speciális létesítményekkel rendelkezik a hőmérsékletre érzékeny rakományok, például gyógyszerek és friss termékek kezelésére és tárolására.
  • Vámszolgáltatások: A liege-i repülőtér hatékony vámszolgáltatásokkal segíti a vámkezelést. szállítási folyamat. Képzett szakemberek állnak rendelkezésre, hogy segítsenek a vámalakiságok lebonyolításában és biztosítsák a nemzetközi előírások betartását.
  • Speciális berendezések: A repülőtér a különféle típusú rakományok kezelésére szolgáló speciális berendezések széles skáláját kínálja, beleértve a nehézgépek, túlméretes rakományok és veszélyes áruk. Képzett személyzet kezeli ezeket a berendezéseket a biztonságos kezelés érdekében.

A Liege repülőtér a legkorszerűbb létesítmények és szolgáltatások széles skáláját kínálja az utasok és a rakomány igényeinek kielégítésére.. Akár üzleti, akár szabadidős céllal utaznak, az ügyfelek zökkenőmentes élményre számíthatnak ezen a modern és hatékony repülőtéren.


Liege repülőtér Gyakran Ismételt Kérdések

El tudná mondani nekem a(z) Liege repülőtér repülőtérre kijelölt IATA kódot?

A LGG kódot a Nemzetközi Légi Szállítási Szövetség (IATA) rendelte hozzá a Liege repülőtér repülőtérhez.

Milyen hosszú a leghosszabb járat, amely a Liege repülőtér repülőtérről indul?

A Liege repülőtér és a Tenerife South Airport (TFS) közötti hatalmas távolság megtétele a kitartás végső próbája, az út körülbelül 5h 0m időtartamú.

Mely légitársaságok üzemelnek a Liege repülőtér repülőtéren?

Összesen 1 légitársaság nyújt szolgáltatásokat a(z) Liege repülőtér repülőtéren, többek között olyan neves légitársaságok, mint: TUI Airlines Belgiu

Dönteni kell, hogy melyik repülőtérről induljon Liege városából?

Általában a Liege repülőtér (LGG) a preferált választás a Liege-ből érkező utazók számára a közelsége és a nyújtott kényelem miatt.

Mennyi repülőtér található a Liege közvetlen közelében?

1 repülőtér áll a utazók rendelkezésére, beleértve:

5 ELŐNYE, HOGY A JEGYEKET AZ AviaszkennerREL FOGLALJA

1

A legjobb repülőjárat ajánlatokat keressük

2

Nem számítunk fel semmilyen további díjat vagy jutalékot

3

Számos partnerrel működünk együtt, hogy a legjobb árakat kínálhassuk

4

Az Aviaszkenner kizárólag megbízható és elismert cégekkel áll partnerségben

5

Maradjon naprakész a legfrissebb top ajánlatokkal. Válassza ki úti célját és kapjon frissítéseket az árváltozásokról

Vélemények

star
star
star
star
star
4,5/5 (1493 vélemények)

Hihetetlen eszköz a legolcsóbb repülőjegyek megtalálásához. Felhasználóbarát felület és gyors eredmények. Az Aviaszkenner megkönnyíti az utazástervezést.

star
star
star
star
star
5

Carla

Az Aviaszkenner folyamatosan kínálja a legjobb repülőjegy ajánlatokat. Az átfogó keresőmotorja páratlan. Időt és pénzt spóroltam vele!

star
star
star
star
star
4

Mikalau

Olyan járatokat találtam az Aviaszkennerrel, amelyeket máshol nem, hatékony, megbízható és könnyen használható.

star
star
star
star
star
5

Andrea

Minden alkalommal, amikor az Aviaszkennert használom, rejtett kincsekre bukkanok. Széles választékban kínál légitársaságokat és úti célokat. Kivételes eszköz az utazóknak.

star
star
star
star
star
5

Marko

Az Aviaszkennerrel való foglalás mindig zökkenőmentes folyamat. Világos opciókat kínál és segít a legjobb utazási döntések meghozatalában.

star
star
star
star
star
5

Alex

Az Aviaszkenner felülmúlta az elvárásaimat. Nemcsak olcsó repülőjegyeket találtam, de az ügyfélszolgálat is első osztályú. Kötelező használni az utazóknak.

star
star
star
star
star
4

Tony

Az Aviaszkenner egyszerűsíti az utazástervezést. Intuitív tervezése és széleskörű repülési lehetőségei miatt a kedvenc eszközöm lett a költséghatékony utazásokhoz.

star
star
star
star
star
5

Emmanuella