Közvetlen járat innen: Licenciado Miguel de la Madrid repülőtér (CLQ)

Folyamatos járatok 2 úti célra 2 különböző légitársasággal

Napi menetrend szerinti járatok indulása a(z) Licenciado Miguel de la Madrid repülőtér repülőtérről

Célállomás A hét napjai Időtartam Légitársaságok Ár
MEX Mexikó város

1-2 járat naponta

1ó 30m Ár megjelenítése
TIJ Tijuana

1-2 járat naponta

2ó 59m Ár megjelenítése

Tájékoztató részletek a(z) Licenciado Miguel de la Madrid repülőtér kapcsán

Repülőtér neve Licenciado Miguel de la Madrid repülőtér
Repülőtér (IATA) kód CLQ
Város Colima
Ország Mexico (MX)
Teljes cím Licenciado Miguel de la Madrid repülőtér
Szélességi fok 25.770044
Hosszúsági fok -100.188987
Weboldal Flyto.mx
Megjelenítés a térképen Google maps

A Licenciado Miguel de la Madrid repülőtér létesítményei és szolgáltatásai

A Licenciado Miguel de la Madrid repülőtér, más néven Manzanillo nemzetközi repülőtér, a mexikói Colima államban található. Manzanillo városát és a környező turisztikai célpontokat szolgálja ki. A repülőtér Miguel de la Madridról, a volt mexikói elnökről kapta a nevét, aki jelentős mértékben hozzájárult az ország fejlődéséhez.

Létesítmények

A repülőtér számos szolgáltatást kínál a kényelmes és kényelmes utazási élmény az utasoknak:

 • Terminálépület: A modern terminálépület tágas és barátságos környezetet biztosít az utazóknak. Olyan szolgáltatásokkal van felszerelve, mint például mellékhelyiségek, ülősarok és információs pultok, amelyek segítik az utasokat.
 • Parkolás: Az utasok és a parkolni vágyó látogatók számára külön parkolóhely áll rendelkezésre. járművek. A parkolási lehetőség rövid és hosszú távú parkolási lehetőséget is kínál.
 • Kiskereskedelem és étkezés: A terminálon belül számos kiskereskedelmi üzlet, vámmentes üzlet és étterem található. Az utasok ajándéktárgyakat, divatot és helyi termékeket vásárolhatnak, vagy különféle ételeket és italokat fogyaszthatnak.
 • ATM és valutaváltó: A pénzügyi szükségletek kielégítésére utazók számára, a Licenciado Miguel de la Madrid repülőtér ATM automatákkal és pénzváltóval rendelkezik. Ezek a szolgáltatások kényelmessé teszik az utasok számára a helyi pénznemhez való hozzáférést vagy készpénzfelvételt.
 • Wi-Fi: Az utasok kapcsolatban maradhatnak barátaikkal, családjukkal vagy dolgozhatnak, mivel a repülőtér ingyenes Wi-Fi az egész terminál épületében. Ez a szolgáltatás lehetővé teszi az utazók számára, hogy mobileszközükön böngészhessenek az interneten vagy megtekintsék e-mailjeit.
 • Információs pult: A repülőtéren van egy információs pult, ahol képzett személyzet áll rendelkezésre, hogy segítsen az utasoknak bármilyen kérdésben. vagy aggodalmak. Információt nyújthatnak a járatok menetrendjéről, a szolgáltatásokról és a helyi látnivalókról.

Szolgáltatások

A Licenciado Miguel de la Madrid repülőtér különféle szolgáltatásokat kínál az utazási élmény fokozása érdekében:

 • Szárazföldi közlekedés: Az utasok többféle földi szállítási lehetőséget kínálnak, beleértve a taxikat, az autókölcsönzési szolgáltatásokat és a transzferbuszokat. Ezek a szolgáltatások kényelmes utazást tesznek lehetővé a repülőtérről és onnan különböző célpontokra.
 • Poggyászszolgáltatás: A repülőtéren vannak poggyászkiadó területek, ahol az utasok átvehetik poggyászukat érkezés után. Ezen kívül poggyászkocsik állnak rendelkezésre az egyszerű szállítás érdekében.
 • Speciális segítség: A repülőtér elkötelezett a fogyatékkal élő vagy különleges igényű utasok kiszolgálása mellett. Kerekesszékes szolgáltatások, akadálymentesített mellékhelyiségek és elkötelezett személyzet állnak rendelkezésre, hogy segítséget nyújtsanak az utazás során.
 • Elveszett és megtalált: Elveszett tárgyak esetén a Licenciado Miguel de la Madrid repülőtér egy elveszett és megtalált részleg. Az utasok a kijelölt pultnál jelenthetik be és érdeklődhetnek az elveszett holmikról.
 • Egészségügyi létesítmények: A repülőtéren egészségügyi létesítmények és képzett személyzet állnak készenlétben az esetlegesen felmerülő egészségügyi vészhelyzetek kezelésére. Az elsősegélynyújtás és az orvosi segítség azonnal elérhető a rászoruló utasok számára.

A Licenciado Miguel de la Madrid repülőtér a létesítmények és szolgáltatások széles skáláját kínálja az utasok kényelmének és kényelmének. Modern infrastruktúrájával, barátságos személyzetével és a minőség iránti elkötelezettségével a repülőtér célja, hogy zökkenőmentes utazási élményt nyújtson minden utas számára.


Gyakran Ismételt Kérdések

Meg tudná mondani nekem a(z) Licenciado Miguel de la Madrid repülőtér repülőtérre kijelölt IATA kódot?

A légi közlekedési iparágban a Licenciado Miguel de la Madrid repülőtér repülőteret a hozzárendelt IATA kódja, CLQ azonosítja.

Milyen hosszú a leghosszabb járat, amely a Licenciado Miguel de la Madrid repülőtér repülőtérről indul?

A Licenciado Miguel de la Madrid repülőtér és a Tijuana International Airport (TIJ) közötti hatalmas távolság megtétele a kitartás végső próbája, az út körülbelül 2h 59m időtartamú.

Mely légitársaságok üzemelnek a Licenciado Miguel de la Madrid repülőtér repülőtéren?

Összesen 2 légitársaság nyújt szolgáltatásokat a(z) Licenciado Miguel de la Madrid repülőtér repülőtéren, többek között olyan neves légitársaságok, mint: Aeromar, Volari

Dönteni kell, hogy melyik repülőtérről induljon Colima városából?

Általában a Licenciado Miguel de la Madrid repülőtér (CLQ) a preferált választás a Colima-ből érkező utazók számára a közelsége és a nyújtott kényelem miatt.

Mennyi repülőtér található a Colima közvetlen közelében?

1 repülőtér áll a utazók rendelkezésére, beleértve:

5 ELŐNYE, HOGY A JEGYEKET AZ AviaszkennerREL FOGLALJA

1

A legjobb repülőjárat ajánlatokat keressük

2

Nem számítunk fel semmilyen további díjat vagy jutalékot

3

Számos partnerrel működünk együtt, hogy a legjobb árakat kínálhassuk

4

Az Aviaszkenner kizárólag megbízható és elismert cégekkel áll partnerségben

5

Maradjon naprakész a legfrissebb top ajánlatokkal. Válassza ki úti célját és kapjon frissítéseket az árváltozásokról

Vélemények

star
star
star
star
star
4,5/5 (1493 vélemények)

Hihetetlen eszköz a legolcsóbb repülőjegyek megtalálásához. Felhasználóbarát felület és gyors eredmények. Az Aviaszkenner megkönnyíti az utazástervezést.

star
star
star
star
star
5

Carla

Az Aviaszkenner folyamatosan kínálja a legjobb repülőjegy ajánlatokat. Az átfogó keresőmotorja páratlan. Időt és pénzt spóroltam vele!

star
star
star
star
star
4

Mikalau

Olyan járatokat találtam az Aviaszkennerrel, amelyeket máshol nem, hatékony, megbízható és könnyen használható.

star
star
star
star
star
5

Andrea

Minden alkalommal, amikor az Aviaszkennert használom, rejtett kincsekre bukkanok. Széles választékban kínál légitársaságokat és úti célokat. Kivételes eszköz az utazóknak.

star
star
star
star
star
5

Marko

Az Aviaszkennerrel való foglalás mindig zökkenőmentes folyamat. Világos opciókat kínál és segít a legjobb utazási döntések meghozatalában.

star
star
star
star
star
5

Alex

Az Aviaszkenner felülmúlta az elvárásaimat. Nemcsak olcsó repülőjegyeket találtam, de az ügyfélszolgálat is első osztályú. Kötelező használni az utazóknak.

star
star
star
star
star
4

Tony

Az Aviaszkenner egyszerűsíti az utazástervezést. Intuitív tervezése és széleskörű repülési lehetőségei miatt a kedvenc eszközöm lett a költséghatékony utazásokhoz.

star
star
star
star
star
5

Emmanuella