Megfizethető járatok innen: Lic. Jesús Terán Peredo nemzetközi repülőtér (AGU)

Közvetlen járatok 9 célállomásra 6 légitársaság által üzemeltetve.

Tájékoztató részletek a(z) Lic. Jesús Terán Peredo nemzetközi repülőtér kapcsán

Repülőtér neve Lic. Jesús Terán Peredo nemzetközi repülőtér
Repülőtér (IATA) kód AGU
Város Aguascalientes
Ország Mexico (MX)
Teljes cím Lic. Jesús Terán Peredo nemzetközi repülőtér
Szélességi fok 21.697283
Hosszúsági fok -102.315863
Weboldal Aeropuertosgap.com.mx
Megjelenítés a térképen Google maps

Lic. Jesús Terán Peredo nemzetközi repülőtér létesítményei és szolgáltatásai

Bemutatkozás:

Lic. A mexikói Aguascalientesben található Jesús Terán Peredo nemzetközi repülőtér egy modern és hatékony repülőtér, amely számos létesítményt és szolgáltatást kínál az utasok utazási élményének fokozása érdekében. Kényelmes elhelyezkedésével és sokrétű szolgáltatásaival a repülőtér kényelmes és problémamentes utazást biztosít a világ minden tájáról érkező utazók számára. Fedezzen fel néhány kulcsfontosságú létesítményt és szolgáltatást a repülőtéren.

Létesítmények:

 • Terminálépület: A repülőtér modern és tágas, a legújabb infrastruktúrával felszerelt terminálépülettel büszkélkedhet, amely biztosítja az utasok kényelmét.
 • Éttermek és kávézók: Az utasok különféle étkezési lehetőségeket élvezhetnek, különböző ízlések és preferenciák szerint. A gyors harapnivalóktól a nemzetközi ételekig a repülőtér kulináris élményt kínál minden utazó számára.
 • Kiskereskedelmi üzletek: Lic. A Jesús Terán Peredo nemzetközi repülőtér számos kiskereskedelmi üzletnek ad otthont, amelyek számos terméket kínálnak, beleértve a vámmentes vásárlást, a divatot, az elektronikát, az ajándéktárgyakat és még sok mást. Az utazók még a repülés előtt bevásárolhatnak.
 • Társalgók: A repülőtér olyan társalgókat kínál, ahol az utasok pihenhetnek, dolgozhatnak vagy felfrissülhetnek a repülés előtt. A társalgók kényelmes ülőhelyeket, nagy sebességű Wi-Fi-t, töltőállomásokat és üzleti lehetőségeket kínálnak az utazási élmény fokozása érdekében.
 • Repülőtér-szálloda: A hosszú átszállással vagy kora reggeli járatokkal rendelkező utasok számára a repülőtér kényelmes fekvésű szálloda. Ezzel az opcióval az utazók pihenhetnek és gyógyulhatnak anélkül, hogy el kellene hagyniuk a repülőtér területét.

Szolgáltatások:

 • Szárazföldi közlekedés: Lic. A Jesús Terán Peredo Nemzetközi Repülőtér különféle szállítási lehetőségeket kínál a terminálra és vissza. Ide tartoznak a taxik, autókölcsönző szolgáltatások és transzferek, amelyek biztosítják, hogy az utasok könnyen elérjék úti céljukat.
 • Parkolás: A repülőtér bőséges parkolóhelyet biztosít rövid és hosszú távú parkoláshoz egyaránt. Az utasok preferenciáik szerint választhatnak fedett vagy szabadtéri parkolóhelyek közül.
 • Wi-Fi: A nagy sebességű Wi-Fi az egész repülőtéren elérhető, így az utasok kapcsolatban maradhatnak és kényelmesen böngészhetnek az interneten.
 • Poggyászszolgáltatás: A repülőtér olyan szolgáltatásokkal biztosítja a poggyászok hatékony kezelését, mint a poggyászcsomagolás, az elveszett és talált poggyász, valamint a poggyászkocsik.
 • Orvosi segítségnyújtás: Bármilyen egészségügyi vészhelyzet esetén a a repülőtéren egészségügyi létesítmények és személyzet áll rendelkezésre, hogy azonnali segítséget nyújthasson.
 • Információs pultok: Az utasok bármilyen kérdésben vagy utazással kapcsolatos információban való segítésére a repülőtér információs pultokkal rendelkezik, amelyek kényelmesen elhelyezhetők a terminál egész területén.

Következtetés:

Lic. A Jesús Terán Peredo nemzetközi repülőtér jól felszerelt modern felszereltséggel és szolgáltatásokkal, hogy minden utazó igényeit kielégítse. A kényelmes társalgóktól kezdve az étkezési és vásárlási lehetőségek széles választékáig a repülőtér kellemes utazási élményt biztosít. Az utasok kényelmére és hatékonyságára összpontosítva Lic. A Jesús Terán Peredo nemzetközi repülőtér egy átjáró Aguascalientesbe és Mexikóba, zökkenőmentes utazást biztosítva mind a belföldi, mind a nemzetközi utazók számára.


Lic. Jesús Terán Peredo nemzetközi repülőtér Gyakran Ismételt Kérdések

El tudná mondani nekem a(z) Lic. Jesús Terán Peredo nemzetközi repülőtér repülőtérre kijelölt IATA kódot?

A AGU kódot a Nemzetközi Légi Szállítási Szövetség (IATA) rendelte hozzá a Lic. Jesús Terán Peredo nemzetközi repülőtér repülőtérhez.

Milyen hosszú a leghosszabb járat, amely a Lic. Jesús Terán Peredo nemzetközi repülőtér repülőtérről indul?

A Lic. Jesús Terán Peredo nemzetközi repülőtér és a Midway International Airport (MDW) közötti hatalmas távolság megtétele a kitartás végső próbája, az út körülbelül 3h 42m időtartamú.

Mely légitársaságok üzemelnek a Lic. Jesús Terán Peredo nemzetközi repülőtér repülőtéren?

Összesen 6 légitársaság nyújt szolgáltatásokat a(z) Lic. Jesús Terán Peredo nemzetközi repülőtér repülőtéren, többek között olyan neves légitársaságok, mint: Aeromexico, Volaris, Aeromar, American Airlines, TAR Aerolinea

Melyik repülőteret kell használni, amikor Aguascalientes városából repülővel távozik?

Utazók, akik Aguascalientes-ből indulnak, gyakran részesítik előnyben a Lic. Jesús Terán Peredo nemzetközi repülőtér (AGU)-ot annak előnyös elhelyezkedése miatt.

Mennyi repülőtér található a Aguascalientes közvetlen közelében?

1 repülőtér áll a utazók rendelkezésére, beleértve:

5 ELŐNYE, HOGY A JEGYEKET AZ AviaszkennerREL FOGLALJA

1

A legjobb repülőjárat ajánlatokat keressük

2

Nem számítunk fel semmilyen további díjat vagy jutalékot

3

Számos partnerrel működünk együtt, hogy a legjobb árakat kínálhassuk

4

Az Aviaszkenner kizárólag megbízható és elismert cégekkel áll partnerségben

5

Maradjon naprakész a legfrissebb top ajánlatokkal. Válassza ki úti célját és kapjon frissítéseket az árváltozásokról

Vélemények

star
star
star
star
star
4,5/5 (1493 vélemények)

Hihetetlen eszköz a legolcsóbb repülőjegyek megtalálásához. Felhasználóbarát felület és gyors eredmények. Az Aviaszkenner megkönnyíti az utazástervezést.

star
star
star
star
star
5

Carla

Az Aviaszkenner folyamatosan kínálja a legjobb repülőjegy ajánlatokat. Az átfogó keresőmotorja páratlan. Időt és pénzt spóroltam vele!

star
star
star
star
star
4

Mikalau

Olyan járatokat találtam az Aviaszkennerrel, amelyeket máshol nem, hatékony, megbízható és könnyen használható.

star
star
star
star
star
5

Andrea

Minden alkalommal, amikor az Aviaszkennert használom, rejtett kincsekre bukkanok. Széles választékban kínál légitársaságokat és úti célokat. Kivételes eszköz az utazóknak.

star
star
star
star
star
5

Marko

Az Aviaszkennerrel való foglalás mindig zökkenőmentes folyamat. Világos opciókat kínál és segít a legjobb utazási döntések meghozatalában.

star
star
star
star
star
5

Alex

Az Aviaszkenner felülmúlta az elvárásaimat. Nemcsak olcsó repülőjegyeket találtam, de az ügyfélszolgálat is első osztályú. Kötelező használni az utazóknak.

star
star
star
star
star
4

Tony

Az Aviaszkenner egyszerűsíti az utazástervezést. Intuitív tervezése és széleskörű repülési lehetőségei miatt a kedvenc eszközöm lett a költséghatékony utazásokhoz.

star
star
star
star
star
5

Emmanuella