Repülőjárat akciók innen: Lianyungang Baitabu repülőtér (LYG)

Folyamatos járatok 29 úti célra 16 különböző légitársasággal

Lényeges részletek a(z) Lianyungang Baitabu repülőtér kapcsán

Repülőtér neve Lianyungang Baitabu repülőtér
Repülőtér (IATA) kód LYG
Város Lianyungang
Ország China (CN)
Teljes cím Lianyungang Baitabu repülőtér
Szélességi fok 34.564965
Hosszúsági fok 118.881707
Weboldal Lygairport.com
Megjelenítés a térképen Google maps

A Lianyungang Baitabu repülőtér létesítményei és szolgáltatásai

Bevezetés

A Lianyungang Baitabu repülőtér egy nemzetközi repülőtér Lianyungangban, Jiangsu tartományban, Kínában. Mind a belföldi, mind a nemzetközi járatok fő csomópontjaként szolgál, számos létesítményt és szolgáltatást biztosítva az utasok kényelmes és kényelmes utazási élményéhez.

Létesítmények

 • Terminál: A repülőtér modern és tágas terminálépülettel rendelkezik, amely a legmodernebb eszközökkel felszerelt. Itt találhatók bejelentkezési pultok, biztonsági ellenőrző pontok, poggyászkiadó területek és különféle szolgáltatások, például üzletek, éttermek és társalgók.
 • Kifutópályák: A Lianyungang Baitabu repülőtér két kifutópályával büszkélkedhet, amelyek lehetővé teszik a hatékony fel- és leszállást. tevékenységek. A kifutópályák jól karbantartottak, és kis és nagy repülőgépek fogadására is alkalmasak.
 • Parkolás: A repülőtér bőséges parkolási lehetőséget biztosít rövid és hosszú távú parkoláshoz egyaránt. Az utasok kényelmesen parkolhatják le járműveiket a terminálépület közelében kijelölt parkolóhelyeken.
 • Közlekedés: Különféle közlekedési lehetőségek állnak rendelkezésre a repülőtérre és onnan vissza, beleértve a taxikat, buszokat és autóbérlést. Ezek a lehetőségek könnyű hozzáférést biztosítanak a repülőtérhez, és lehetővé teszik az utasok számára, hogy kényelmesen elérjék úti céljukat.
 • Wi-Fi és töltőállomások: A Lianyungang Baitabu repülőtér ingyenes Wi-Fi-t kínál a terminál egész területén, lehetővé téve az utasok számára a kapcsolattartást utazás. Töltőállomások is rendelkezésre állnak annak biztosítására, hogy az elektronikus eszközök mindig áram alatt maradjanak.

Szolgáltatások

 • Bejelentkezés: Az utasok online vagy a dedikált számlálók a terminálon belül. A nagyobb kényelem érdekében önellátó kioszkok is rendelkezésre állnak.
 • Poggyászkezelés: A repülőtér hatékony csomagkezelési rendszerekkel rendelkezik, amelyek biztosítják a poggyász biztonságos és időben történő eljuttatását a megfelelő célállomásokra.
 • Kiskereskedelem és étkezés: A Lianyungang Baitabu repülőtér számos kiskereskedelmi üzlettel rendelkezik, amelyek vámmentes vásárlást, helyi termékeket és nemzetközi márkákat kínálnak. Számos étterem és kávézó szolgálja ki a különböző kulináris preferenciákat, és változatos étkezési élményt nyújt.
 • Társalgók: VIP-társalgók állnak a magánéletre és az exkluzivitásra vágyó utasok rendelkezésére. Ezek a társalgók kényelmes ülőhelyeket, frissítőket és üzleti szolgáltatásokat kínálnak.
 • Különleges segítségnyújtás: A repülőtér speciális segítséget nyújt a fogyatékkal élő vagy csökkent mozgásképességű utasok számára. Képzett személyzet áll rendelkezésre, hogy támogatást nyújtsanak és megkönnyítsék a zökkenőmentes utazási élményt.
 • Tárgyalótermek: Az üzleti utazók számára a Lianyungang Baitabu repülőtér jól felszerelt tárgyalótermeket biztosít, amelyeket előre le lehet foglalni. Ezek a létesítmények nélkülözhetetlenek konferenciák, prezentációk vagy tárgyalások lebonyolításához.

A Lianyungang Baitabu repülőtér az utasok elégedettségét helyezi előtérbe, és csúcsminőségű létesítményekkel és szolgáltatásokkal biztosítja a kellemes utazást. A modern terminálépülettől kezdve a változatos kiskereskedelmi és étkezési lehetőségekig a repülőtér kielégíti az utasok különféle igényeit. Akár üzleti, akár szabadidős céllal utazik, a Lianyungang Baitabu repülőtér arra törekszik, hogy zökkenőmentes és élvezetes utazási élményt nyújtson mindenkinek.


Gyakran Ismételt Kérdések

El tudná mondani nekem a(z) Lianyungang Baitabu repülőtér repülőtérre kijelölt IATA kódot?

A LYG kódot a Nemzetközi Légi Szállítási Szövetség (IATA) rendelte hozzá a Lianyungang Baitabu repülőtér repülőtérhez.

Mennyi ideig tart a leghosszabb repülőút?

A(z) Lianyungang Baitabu repülőtér repülőtérről induló leghosszabb járat a(z) Kunming Changshui International Airport (KMG) célállomásig ér el, körülbelül 3h 30m időtartam alatt a(z) Airbus A320 (sharklets) fedélzetén.

Mely légitársaságok üzemeltetnek járatokat a Lianyungang Baitabu repülőtér repülőtérről?

A(z) Lianyungang Baitabu repülőtér repülőtérről induló utasok 16 különböző légitársaság közül választhatnak, melyek közül a Tianjin Airlines, Xiamen Airlines, China Southern Airlines, China United Airlines, 9 Air C biztosítja a rendszeres járatok többségét.

Melyik repülőteret kell használni, amikor Lianyungang városából repülővel távozik?

Utazók, akik Lianyungang-ből indulnak, gyakran részesítik előnyben a Lianyungang Baitabu repülőtér (LYG)-ot annak előnyös elhelyezkedése miatt.

Hány repülőtér található Lianyungang közvetlen közelében?

Lianyungang környékén 1 repülőtér található:

5 ELŐNYE, HOGY A JEGYEKET AZ AviaszkennerREL FOGLALJA

1

A legjobb repülőjárat ajánlatokat keressük

2

Nem számítunk fel semmilyen további díjat vagy jutalékot

3

Számos partnerrel működünk együtt, hogy a legjobb árakat kínálhassuk

4

Az Aviaszkenner kizárólag megbízható és elismert cégekkel áll partnerségben

5

Maradjon naprakész a legfrissebb top ajánlatokkal. Válassza ki úti célját és kapjon frissítéseket az árváltozásokról

Vélemények

star
star
star
star
star
4,5/5 (1493 vélemények)

Hihetetlen eszköz a legolcsóbb repülőjegyek megtalálásához. Felhasználóbarát felület és gyors eredmények. Az Aviaszkenner megkönnyíti az utazástervezést.

star
star
star
star
star
5

Carla

Az Aviaszkenner folyamatosan kínálja a legjobb repülőjegy ajánlatokat. Az átfogó keresőmotorja páratlan. Időt és pénzt spóroltam vele!

star
star
star
star
star
4

Mikalau

Olyan járatokat találtam az Aviaszkennerrel, amelyeket máshol nem, hatékony, megbízható és könnyen használható.

star
star
star
star
star
5

Andrea

Minden alkalommal, amikor az Aviaszkennert használom, rejtett kincsekre bukkanok. Széles választékban kínál légitársaságokat és úti célokat. Kivételes eszköz az utazóknak.

star
star
star
star
star
5

Marko

Az Aviaszkennerrel való foglalás mindig zökkenőmentes folyamat. Világos opciókat kínál és segít a legjobb utazási döntések meghozatalában.

star
star
star
star
star
5

Alex

Az Aviaszkenner felülmúlta az elvárásaimat. Nemcsak olcsó repülőjegyeket találtam, de az ügyfélszolgálat is első osztályú. Kötelező használni az utazóknak.

star
star
star
star
star
4

Tony

Az Aviaszkenner egyszerűsíti az utazástervezést. Intuitív tervezése és széleskörű repülési lehetőségei miatt a kedvenc eszközöm lett a költséghatékony utazásokhoz.

star
star
star
star
star
5

Emmanuella