Közvetlen járat innen: Lewiston-Nez Perce megyei repülőtér (LWS)

Utazz 2 helyszínre a 2 légitársasággal

Napi menetrend szerinti járatok indulása a(z) Lewiston-Nez Perce megyei repülőtér repülőtérről

Célállomás A hét napjai Időtartam Légitársaságok Ár
SLC Salt Lake City

1 járat naponta

1ó 28m Ár megjelenítése
DEN Denver

1 járat naponta

2ó 24m Ár megjelenítése

Tájékoztató részletek a(z) Lewiston-Nez Perce megyei repülőtér kapcsán

Repülőtér neve Lewiston-Nez Perce megyei repülőtér
Repülőtér (IATA) kód LWS
Város Lewiston
Ország United-States (US)
Teljes cím Lewiston-Nez Perce megyei repülőtér
Szélességi fok 46.375869
Hosszúsági fok -117.016045
Weboldal Golws.com
Megjelenítés a térképen Google maps

Lewiston-Nez Perce megyei repülőtér létesítményei és szolgáltatásai

A Lewiston-Nez Perce megyei repülőtér az Idaho államban utazók nélkülözhetetlen csomópontja. A létesítmények és szolgáltatások széles skáláját kínáló repülőtér kellemes és kényelmes élményt biztosít mind az utasok, mind a légitársaságok üzemeltetői számára. Tekintsünk meg néhány fő jellemzőt, amelyek kiemelik ezt a repülőteret:

Létesítmények:

  • Terminálépület: A Lewiston-Nez Perce megyei repülőtér modern terminálépülete kényelmes és hatékony hely az utasok számára. A tágas ülősarokkal, tiszta mellékhelyiségekkel és különféle étkezési lehetőségekkel az utazók pihenhetnek a repülés előtt.
  • Poggyászszolgáltatás: A repülőtér megbízható és biztonságos poggyászkezelési szolgáltatásokat kínál. Az utasok arra számíthatnak, hogy poggyászaikat gondosan kezelik, és érkezéskor azonnal kézbesítik.
  • Wi-Fi hozzáférés: Ingyenes, nagy sebességű Wi-Fi áll rendelkezésre az egész repülőtéren, amely lehetővé teszi az utazók számára, hogy kapcsolatban maradjanak és produktívak maradjanak a reptéren. a létesítményben eltöltött idő.
  • Parkolás: Tágas parkolóhely áll rendelkezésre rövid és hosszú távú tartózkodásra egyaránt. A parkolók megfelelő világítással és felügyelettel vannak felszerelve, hogy biztosítsák a járművek biztonságát.
  • Autókölcsönzési szolgáltatások: A terminál épületében számos autókölcsönző található, amelyek könnyű hozzáférést biztosítanak a közlekedéshez a látogatók számára. a régiót.

Szolgáltatások:

  • Repülési információk: A repülőtér valós idejű repülési információkat biztosít a terminál különböző részein található digitális kijelzőkön. Az utasok könnyen nyomon követhetik járataikat, és értesülhetnek a frissítésekről vagy változásokról.
  • Biztonság: A Lewiston-Nez Perce megyei repülőtér elsőbbséget élvez utasai biztonságával. A jól képzett biztonsági személyzet, a legmodernebb felügyeleti rendszerek és a szigorú biztonsági protokollok mindenki számára biztonságos környezetet biztosítanak.
  • Ügyfélszolgálat: Barátságos és hozzáértő repülőtéri személyzet áll rendelkezésére, hogy segítse az utasokat bármilyen kérdésben. vagy aggodalmak. Az utasok a bejelentkezéstől a beszállásig kivételes ügyfélszolgálatra számíthatnak, amely javítja általános utazási élményüket.
  • Kiskereskedelem és étkezés: A repülőtéren számos kiskereskedelmi üzlet és étkezési lehetőség várja az utazókat. Az elvihető harapnivalóktól a leülős éttermekig minden ízlésnek és preferenciának van valami.
  • Kiközelíthetőség: A Lewiston-Nez Perce megyei repülőtér célja, hogy minden utas számára befogadó legyen. A terminál épületét és létesítményeit úgy alakították ki, hogy a fogyatékkal élők is elszállásolhassák, mindenki számára zökkenőmentes és hozzáférhető élményt biztosítva.

A Lewiston-Nez Perce megyei repülőtér elkötelezett amellett, hogy csúcsminőségű létesítményeket és szolgáltatásokat nyújtson., amely a szabadidős és üzleti utazók igényeit egyaránt kielégíti. A kényelemre, a biztonságra és az ügyfelek elégedettségére összpontosítva ez a repülőtér létfontosságú szerepet játszik a régió közlekedési infrastruktúrájában.


Lewiston-Nez Perce megyei repülőtér Gyakran Ismételt Kérdések

Meg tudná mondani nekem a(z) Lewiston-Nez Perce megyei repülőtér repülőtérre kijelölt IATA kódot?

A légi közlekedési iparágban a Lewiston-Nez Perce megyei repülőtér repülőteret a hozzárendelt IATA kódja, LWS azonosítja.

Milyen hosszú a leghosszabb járat, amely a Lewiston-Nez Perce megyei repülőtér repülőtérről indul?

A Lewiston-Nez Perce megyei repülőtér és a Denver International Airport (DEN) közötti hatalmas távolság megtétele a kitartás végső próbája, az út körülbelül 2h 15m időtartamú.

Mely légitársaságok üzemeltetnek járatokat a Lewiston-Nez Perce megyei repülőtér repülőtérről?

A(z) Lewiston-Nez Perce megyei repülőtér repülőtérről induló utasok 2 különböző légitársaság közül választhatnak, melyek közül a United Airlines, Delta Air Line biztosítja a rendszeres járatok többségét.

Dönteni kell, hogy melyik repülőtérről induljon Lewiston városából?

Általában a Lewiston-Nez Perce megyei repülőtér (LWS) a preferált választás a Lewiston-ből érkező utazók számára a közelsége és a nyújtott kényelem miatt.

Hány repülőtér található Lewiston közvetlen közelében?

Lewiston környékén 1 repülőtér található:

5 ELŐNYE, HOGY A JEGYEKET AZ AviaszkennerREL FOGLALJA

1

A legjobb repülőjárat ajánlatokat keressük

2

Nem számítunk fel semmilyen további díjat vagy jutalékot

3

Számos partnerrel működünk együtt, hogy a legjobb árakat kínálhassuk

4

Az Aviaszkenner kizárólag megbízható és elismert cégekkel áll partnerségben

5

Maradjon naprakész a legfrissebb top ajánlatokkal. Válassza ki úti célját és kapjon frissítéseket az árváltozásokról

Vélemények

star
star
star
star
star
4,5/5 (1493 vélemények)

Hihetetlen eszköz a legolcsóbb repülőjegyek megtalálásához. Felhasználóbarát felület és gyors eredmények. Az Aviaszkenner megkönnyíti az utazástervezést.

star
star
star
star
star
5

Carla

Az Aviaszkenner folyamatosan kínálja a legjobb repülőjegy ajánlatokat. Az átfogó keresőmotorja páratlan. Időt és pénzt spóroltam vele!

star
star
star
star
star
4

Mikalau

Olyan járatokat találtam az Aviaszkennerrel, amelyeket máshol nem, hatékony, megbízható és könnyen használható.

star
star
star
star
star
5

Andrea

Minden alkalommal, amikor az Aviaszkennert használom, rejtett kincsekre bukkanok. Széles választékban kínál légitársaságokat és úti célokat. Kivételes eszköz az utazóknak.

star
star
star
star
star
5

Marko

Az Aviaszkennerrel való foglalás mindig zökkenőmentes folyamat. Világos opciókat kínál és segít a legjobb utazási döntések meghozatalában.

star
star
star
star
star
5

Alex

Az Aviaszkenner felülmúlta az elvárásaimat. Nemcsak olcsó repülőjegyeket találtam, de az ügyfélszolgálat is első osztályú. Kötelező használni az utazóknak.

star
star
star
star
star
4

Tony

Az Aviaszkenner egyszerűsíti az utazástervezést. Intuitív tervezése és széleskörű repülési lehetőségei miatt a kedvenc eszközöm lett a költséghatékony utazásokhoz.

star
star
star
star
star
5

Emmanuella