Repülőjárat akciók innen: Lengpui repülőtér (AJL)

Fedezze fel 5 helyszínt 3 különböző fuvarozóval

Napi menetrend szerinti járatok indulása a(z) Lengpui repülőtér repülőtérről

Lényeges részletek a(z) Lengpui repülőtér kapcsán

Repülőtér neve Lengpui repülőtér
Repülőtér (IATA) kód AJL
Város Aizawl
Ország India (IN)
Teljes cím Lengpui repülőtér
Szélességi fok 23.838518
Hosszúsági fok 92.621020
Weboldal Aai.aero
Megjelenítés a térképen Google maps

Lengpui repülőtér létesítményei és szolgáltatásai

A Mizoram állambeli Aizawlban található Lengpui repülőtér egy modern repülőtér, amely döntő átjáróként szolgál India északkeleti részére. A Lengpui repülőtér korszerű létesítményeivel és széleskörű szolgáltatásaival kényelmes és problémamentes utazási élményt biztosít az utasok számára.

Terminállétesítmények

 • Poggyászkocsik: A repülőtér poggyászkocsikkal segíti az utasokat poggyászuk kényelmes szállításában.
 • Poggyászkezelés: A Lengpui repülőtér hatékony poggyászkezelési szolgáltatásokat kínál a poggyász biztonságos szállítása érdekében.
 • Elveszett poggyászszállítás. és találtak: Elveszett vagy eltévedt tárgyak esetén külön elveszett és talált iroda áll rendelkezésre, amely segít az utasoknak holmijaik megtalálásában.
 • Wi-Fi: A repülőtér ingyenes Wi-Fi hozzáférést biztosít a terminál egész területén, lehetővé teszi, hogy az utasok kapcsolatban maradjanak utazásuk során.
 • Mobil töltőállomások: töltőállomások állnak rendelkezésre elektronikus eszközök számára, így az utasok feltölthetik telefonjaikat és egyéb kütyüiket.

Biztonság. és biztonság

 • Poggyászellenőrzés: A Lengpui repülőtér szigorúan betartja a biztonsági protokollokat, és az utasok biztonsága érdekében poggyászátvizsgálást végez.
 • CCTV felügyelet: Az egész terminál zárt rendszerű rendszerrel van felszerelve. televíziós (CCTV) kamerák a helyiségek biztonságának megfigyelésére és fokozására.
 • Tűzbiztonság: A repülőtéren jól karbantartott tűzvédelmi intézkedések vannak érvényben, beleértve a tűzoltó készülékeket és a füstérzékelőket, hogy biztosítsák az utasok és az utasok biztonságát. személyzet.
 • Sürgősségi egészségügyi szolgáltatások: Bármilyen egészségügyi vészhelyzet esetén a Lengpui repülőtér egészségügyi létesítményekkel és képzett személyzettel rendelkezik, hogy azonnali segítséget nyújtson.

Kiskereskedelem és étkezés

 • Duty-Free Shopping: A Lengpui repülőtéren vámmentes üzletek találhatók, ahol az utasok adómentesen vásárolhatnak, és termékek széles skáláját vásárolhatják meg, beleértve a kozmetikumokat, parfümöket, elektronikai cikkeket és egyebeket.
 • Éttermek és kávézók: A repülőtéren számos étterem és kávézó található, amelyek különféle helyi és nemzetközi ételeket kínálnak.

Közlekedés

 • Taxik és autókölcsönzés: Az utasok könnyen találhatnak taxit vagy bérelhetnek autót a repülőtérről, hogy elérjék a kívánt úti célt.
 • Tömegközlekedés: A repülőtéren kívül különböző tömegközlekedési lehetőségek állnak rendelkezésre, amelyek kényelmes összeköttetést biztosítanak a repülőtér különböző részeihez város.

További szolgáltatások

 • ATM-ek és pénzváltó: A Lengpui repülőtéren ATM-ek és pénzváltó pultok találhatók, amelyek megkönnyítik a készpénz és a deviza könnyű hozzáférését.
 • Utazói segítség: A repülőtér információs pultokkal és barátságos személyzettel rendelkezik, hogy segítsenek az utasoknak bármilyen kérdésben vagy különleges igény esetén.

Gyakran Ismételt Kérdések

Meg tudná mondani nekem a(z) Lengpui repülőtér repülőtérre kijelölt IATA kódot?

A légi közlekedési iparágban a Lengpui repülőtér repülőteret a hozzárendelt IATA kódja, AJL azonosítja.

Mennyi ideig tart a leghosszabb repülőút?

A(z) Lengpui repülőtér repülőtérről induló leghosszabb járat a(z) Indira Gandhi International Airport (DEL) célállomásig ér el, körülbelül 2h 55m időtartam alatt a(z) Airbus A320 fedélzetén.

Mely légitársaságok üzemelnek a Lengpui repülőtér repülőtéren?

Összesen 3 légitársaság nyújt szolgáltatásokat a(z) Lengpui repülőtér repülőtéren, többek között olyan neves légitársaságok, mint: IndiGo, Air India, Air Indi

Dönteni kell, hogy melyik repülőtérről induljon Aizawl városából?

Általában a Lengpui repülőtér (AJL) a preferált választás a Aizawl-ből érkező utazók számára a közelsége és a nyújtott kényelem miatt.

Hány repülőtér található Aizawl közvetlen közelében?

Aizawl környékén 1 repülőtér található:

5 ELŐNYE, HOGY A JEGYEKET AZ AviaszkennerREL FOGLALJA

1

A legjobb repülőjárat ajánlatokat keressük

2

Nem számítunk fel semmilyen további díjat vagy jutalékot

3

Számos partnerrel működünk együtt, hogy a legjobb árakat kínálhassuk

4

Az Aviaszkenner kizárólag megbízható és elismert cégekkel áll partnerségben

5

Maradjon naprakész a legfrissebb top ajánlatokkal. Válassza ki úti célját és kapjon frissítéseket az árváltozásokról

Vélemények

star
star
star
star
star
4,5/5 (1493 vélemények)

Hihetetlen eszköz a legolcsóbb repülőjegyek megtalálásához. Felhasználóbarát felület és gyors eredmények. Az Aviaszkenner megkönnyíti az utazástervezést.

star
star
star
star
star
5

Carla

Az Aviaszkenner folyamatosan kínálja a legjobb repülőjegy ajánlatokat. Az átfogó keresőmotorja páratlan. Időt és pénzt spóroltam vele!

star
star
star
star
star
4

Mikalau

Olyan járatokat találtam az Aviaszkennerrel, amelyeket máshol nem, hatékony, megbízható és könnyen használható.

star
star
star
star
star
5

Andrea

Minden alkalommal, amikor az Aviaszkennert használom, rejtett kincsekre bukkanok. Széles választékban kínál légitársaságokat és úti célokat. Kivételes eszköz az utazóknak.

star
star
star
star
star
5

Marko

Az Aviaszkennerrel való foglalás mindig zökkenőmentes folyamat. Világos opciókat kínál és segít a legjobb utazási döntések meghozatalában.

star
star
star
star
star
5

Alex

Az Aviaszkenner felülmúlta az elvárásaimat. Nemcsak olcsó repülőjegyeket találtam, de az ügyfélszolgálat is első osztályú. Kötelező használni az utazóknak.

star
star
star
star
star
4

Tony

Az Aviaszkenner egyszerűsíti az utazástervezést. Intuitív tervezése és széleskörű repülési lehetőségei miatt a kedvenc eszközöm lett a költséghatékony utazásokhoz.

star
star
star
star
star
5

Emmanuella