Repülőjárat akciók innen: Lehigh Valley nemzetközi repülőtér (ABE)

Közvetlen járatok 10 célállomásra 4 légitársaság által üzemeltetve.

Tájékoztató részletek a(z) Lehigh Valley nemzetközi repülőtér kapcsán

Repülőtér neve Lehigh Valley nemzetközi repülőtér
Repülőtér (IATA) kód ABE
Város Allentown
Ország United-States (US)
Teljes cím Lehigh Valley nemzetközi repülőtér
Szélességi fok 40.652941
Hosszúsági fok -75.436502
Weboldal Flylvia.com
Megjelenítés a térképen Google maps

Lehigh Valley nemzetközi repülőtér

Lehigh Valley nemzetközi repülőtér létesítményei és szolgáltatásai

Létesítmények

 • Terminál: A Lehigh Valley International Airport (ABE) modern és tágas terminálépülete kényelmes és kényelmes hatékony környezet az utasok számára.
 • Éttermek és üzletek: Az ABE számos étkezési lehetőséggel és üzlettel büszkélkedhet, ahol az utazók ízletes ételeket fogyaszthatnak, vagy böngészhetnek a különféle tárgyak között, beleértve a könyveket, ajándéktárgyakat és az utazáshoz szükséges dolgokat.
 • Parkolás: A repülőtér bőséges parkolási lehetőséget kínál, beleértve a rövid és hosszú távú parkolóhelyeket is, amelyek kényelmesen közel helyezkednek el a terminál közelében.
 • Autókölcsönzési szolgáltatások: Az ABE-nél több neves autókölcsönző cég működik., amely kényelmes lehetőségeket kínál az utazóknak a Lehigh-völgy és azon túl felfedezni.
 • ATM-ek és valutaváltó: Az utasok pénzügyi szükségleteinek kielégítése érdekében a repülőtér elérhető ATM-eket, valamint valutaváltási szolgáltatásokat kínál mind belföldi, mind nemzetközi utazók.
 • Wi-Fi és töltőállomások: A terminál ingyenes Wi-Fi-hozzáféréssel van felszerelve, amely lehetővé teszi az utasok számára, hogy kapcsolatban maradjanak a repülőtéren töltött idő alatt. Ezenkívül töltőállomások is rendelkezésre állnak annak biztosítására, hogy az elektronikus eszközök áram alatt maradjanak és használatra készek maradjanak.

Szolgáltatások

 • Poggyászkezelés: Az ABE hatékony és megbízható poggyászkezelést biztosít szolgáltatások, biztosítva, hogy az utasok poggyászát biztonságosan szállítsák a bejelentkezéstől a kijelölt poggyászfelvételi területekre.
 • Biztonság és vám: A repülőtér erős biztonsági jelenlétet tart fenn, hogy minden utas biztonságát garantálja. Ezenkívül vámszolgáltatások is rendelkezésre állnak a nemzetközi utazók számára.
 • Társalgók: Azok az utasok, akik eldugottabb és nyugodtabb környezetre vágynak, a repülőtér hozzáférést biztosít olyan társalgókhoz, ahol pihenhetnek, dolgozhatnak vagy különféle kényelmi lehetőségeket élvezhetnek.
 • Segélynyújtás fogyatékkal élőknek: A Lehigh Valley nemzetközi repülőtér mindent megtesz, hogy megfeleljen a fogyatékkal élő utazók igényeinek, akadálymentes mellékhelyiségeket, rámpákat, lifteket és egyéb szükséges létesítményeket kínálva.
 • Gyermekjátszótér.: Az ABE felismeri a fiatal utazók szórakoztatásának fontosságát. Így a gyermekek számára játszótér áll rendelkezésre, hogy a családok stresszmentes utazást élhessenek át.
 • Elveszett és megtalált: Abban az esetben, ha egy tárgy eltévedt vagy elveszett a repülőtér területén, az ABE-nek külön Elveszett és Megtalált egy részleget, amely segíti az utasokat holmijaik visszaszerzésében.
 • Orvosi szolgáltatások: A repülőtér vészhelyzetek esetén orvosi szolgáltatásokat nyújt, biztosítva minden utas és látogató jólétét és biztonságát.

Gyakran Ismételt Kérdések

Meg tudná mondani nekem a(z) Lehigh Valley nemzetközi repülőtér repülőtérre kijelölt IATA kódot?

A légi közlekedési iparágban a Lehigh Valley nemzetközi repülőtér repülőteret a hozzárendelt IATA kódja, ABE azonosítja.

Mennyi ideig tart a leghosszabb repülőút?

A(z) Lehigh Valley nemzetközi repülőtér repülőtérről induló leghosszabb járat a(z) Punta Gorda Airport (PGD) célállomásig ér el, körülbelül 3h 0m időtartam alatt a(z) Airbus A320 fedélzetén.

Mely légitársaságok üzemeltetnek járatokat a Lehigh Valley nemzetközi repülőtér repülőtérről?

A(z) Lehigh Valley nemzetközi repülőtér repülőtérről induló utasok 4 különböző légitársaság közül választhatnak, melyek közül a Allegiant Air, American Airlines, Delta Air Lines, United Airline biztosítja a rendszeres járatok többségét.

Melyik repülőteret kell használni, amikor Allentown városából repülővel távozik?

Utazók, akik Allentown-ből indulnak, gyakran részesítik előnyben a Lehigh Valley nemzetközi repülőtér (ABE)-ot annak előnyös elhelyezkedése miatt.

Mennyi repülőtér található a Allentown közvetlen közelében?

1 repülőtér áll a utazók rendelkezésére, beleértve:

5 ELŐNYE, HOGY A JEGYEKET AZ AviaszkennerREL FOGLALJA

1

A legjobb repülőjárat ajánlatokat keressük

2

Nem számítunk fel semmilyen további díjat vagy jutalékot

3

Számos partnerrel működünk együtt, hogy a legjobb árakat kínálhassuk

4

Az Aviaszkenner kizárólag megbízható és elismert cégekkel áll partnerségben

5

Maradjon naprakész a legfrissebb top ajánlatokkal. Válassza ki úti célját és kapjon frissítéseket az árváltozásokról

Vélemények

star
star
star
star
star
4,5/5 (1493 vélemények)

Hihetetlen eszköz a legolcsóbb repülőjegyek megtalálásához. Felhasználóbarát felület és gyors eredmények. Az Aviaszkenner megkönnyíti az utazástervezést.

star
star
star
star
star
5

Carla

Az Aviaszkenner folyamatosan kínálja a legjobb repülőjegy ajánlatokat. Az átfogó keresőmotorja páratlan. Időt és pénzt spóroltam vele!

star
star
star
star
star
4

Mikalau

Olyan járatokat találtam az Aviaszkennerrel, amelyeket máshol nem, hatékony, megbízható és könnyen használható.

star
star
star
star
star
5

Andrea

Minden alkalommal, amikor az Aviaszkennert használom, rejtett kincsekre bukkanok. Széles választékban kínál légitársaságokat és úti célokat. Kivételes eszköz az utazóknak.

star
star
star
star
star
5

Marko

Az Aviaszkennerrel való foglalás mindig zökkenőmentes folyamat. Világos opciókat kínál és segít a legjobb utazási döntések meghozatalában.

star
star
star
star
star
5

Alex

Az Aviaszkenner felülmúlta az elvárásaimat. Nemcsak olcsó repülőjegyeket találtam, de az ügyfélszolgálat is első osztályú. Kötelező használni az utazóknak.

star
star
star
star
star
4

Tony

Az Aviaszkenner egyszerűsíti az utazástervezést. Intuitív tervezése és széleskörű repülési lehetőségei miatt a kedvenc eszközöm lett a költséghatékony utazásokhoz.

star
star
star
star
star
5

Emmanuella