Leeds Bradford nemzetközi repülőtér (LBA) repülőtere induló járatok

Folyamatos járatok 69 úti célra 6 különböző légitársasággal

Tájékoztató részletek a(z) Leeds Bradford nemzetközi repülőtér kapcsán

Repülőtér neve Leeds Bradford nemzetközi repülőtér
Repülőtér (IATA) kód LBA
Város Leeds
Ország United-Kingdom (GB)
Teljes cím Leeds Bradford nemzetközi repülőtér
Szélességi fok 53.867943
Hosszúsági fok -1.661531
Weboldal Leedsbradfordairport.co.uk
Megjelenítés a térképen Google maps
Leeds Bradford nemzetközi repülőtér
Leeds Bradford nemzetközi repülőtér
Leeds Bradford nemzetközi repülőtér
Leeds Bradford nemzetközi repülőtér
Leeds Bradford nemzetközi repülőtér
Leeds Bradford nemzetközi repülőtér

A Leeds Bradford nemzetközi repülőtér létesítményei és szolgáltatásai

A Leeds Bradford nemzetközi repülőtér az angliai West Yorkshire-ben található kiemelkedő repülőtér. Kapuként szolgál számos hazai és nemzetközi úti célhoz. A repülőtér jól ismert kiváló létesítményeiről és szolgáltatásairól, amelyek gördülékeny és kényelmes utazási élményt biztosítanak utasai számára.

Terminállétesítmények

A Leeds Bradford repülőtér terminálja számos létesítmények és szolgáltatások az utazók igényeinek kielégítésére:

 • Üzletek és vámmentesség: Az utasok számos vásárlási lehetőséget élvezhetnek, beleértve a vámmentes üzleteket, divatbutikokat és speciális üzleteket.
 • Éttermek és kávézók: Számos étterem és kávézó található, ahol az utazók útjuk előtt vagy után étkezhetnek vagy frissítőket fogyaszthatnak.
 • Társalgók: A repülőtér kényelmes társalgókat kínál az utasok számára, ahol pihenhetnek és pihenhetnek. lazítson. Ezek a társalgók ingyenes frissítőket és Wi-Fi-hozzáférést kínálnak.
 • Gyermekbarát létesítmények: A Leeds Bradford Repülőtér gondoskodik a gyermekekkel utazó családokról azáltal, hogy babapehelyet, szórakozóhelyet és külön családi biztonsági sávokat biztosít.
 • Wi-Fi: Ingyenes Wi-Fi áll rendelkezésre az egész terminálon, lehetővé téve az utasok számára, hogy kapcsolatban maradjanak.
 • Autókölcsönző: A repülőtéren különböző autókölcsönző társaságok működnek, így kényelmes az utazók számára. a szállítás megszervezéséhez.
 • Parkolás: A Leeds Bradford repülőtér rövid és hosszú távú parkolási lehetőségeket kínál, beleértve a fogyatékkal élő utasok számára kijelölt helyeket.

Társadalmi távolságtartási intézkedések

A COVID-19 világjárványra válaszul a Leeds Bradford nemzetközi repülőtér számos intézkedést hajtott végre az utasok biztonságának és jólétének biztosítása érdekében:

 • Kézfertőtlenítők: Kézfertőtlenítő állomásokat telepítettek. az egész terminálon, hogy az utasok megfelelő kézhigiéniát tarthassanak.
 • Arctakarók: Az utasok és a személyzet számára kötelező arcvédő viselése a terminálon belül és repülésük során.
 • Társadalmi távolságtartás.: Jelzéseket és padlójelöléseket helyeztek el, hogy emlékeztessenek az utasokra, hogy tartsák be a biztonságos távolságot másoktól.
 • További takarítás: A repülőtér megnövelte a takarítási és fertőtlenítési eljárások gyakoriságát a nagy érintéssel érintett területeken.
 • Egészségügyi szűrés: Hőképalkotási technológiát használnak az utasok megemelkedett testhőmérsékletű szűrésére.

Speciális segítség

A Leeds Bradford repülőtér arra törekszik, hogy elérhető szolgáltatásokat nyújtson az utasok számára mozgáskorlátozottak vagy speciális igények:

 • Akadálymentesített WC-k: A kerekesszékkel megközelíthető WC-k a terminál épületében állnak rendelkezésre.
 • Segélynyújtás kerekesszékesek számára: A képzett személyzet az ellenőrzéstől kezdve segítséget nyújt a mozgási problémákkal küzdő utasoknak -beszálláskor.
 • Indukciós hurkok: A repülőtér különböző szolgáltatási pontjain hallóhurkokat kínál a hallássérült utasok számára.
 • Speciális biztonsági segítség: Kijelölt biztonsági sávok és diszkrét segítségnyújtás biztosított a hallássérült utasok számára. az utasok, akiknek extra támogatásra van szükségük a biztonsági folyamat során.

A Leeds Bradford nemzetközi repülőtér elkötelezett amellett, hogy kellemes és hatékony utazási élményt nyújtson, a létesítmények széles skáláját kínálja, betartsa a biztonsági intézkedéseket, és kivételes szolgáltatás minden utas számára.


Gyakran Ismételt Kérdések

Meg tudná mondani nekem a(z) Leeds Bradford nemzetközi repülőtér repülőtérre kijelölt IATA kódot?

A légi közlekedési iparágban a Leeds Bradford nemzetközi repülőtér repülőteret a hozzárendelt IATA kódja, LBA azonosítja.

Milyen hosszú a leghosszabb járat, amely a Leeds Bradford nemzetközi repülőtér repülőtérről indul?

A Leeds Bradford nemzetközi repülőtér és a Larnaca International Airport (LCA) közötti hatalmas távolság megtétele a kitartás végső próbája, az út körülbelül 4h 50m időtartamú.

Mely légitársaságok üzemelnek a Leeds Bradford nemzetközi repülőtér repülőtéren?

Összesen 6 légitársaság nyújt szolgáltatásokat a(z) Leeds Bradford nemzetközi repülőtér repülőtéren, többek között olyan neves légitársaságok, mint: Jet2, Ryanair, Aer Lingus, Flybe, KL

Melyik repülőteret kell használni, amikor Leeds városából repülővel távozik?

Utazók, akik Leeds-ből indulnak, gyakran részesítik előnyben a Leeds Bradford nemzetközi repülőtér (LBA)-ot annak előnyös elhelyezkedése miatt.

Mennyi repülőtér található a Leeds közvetlen közelében?

1 repülőtér áll a utazók rendelkezésére, beleértve:

5 ELŐNYE, HOGY A JEGYEKET AZ AviaszkennerREL FOGLALJA

1

A legjobb repülőjárat ajánlatokat keressük

2

Nem számítunk fel semmilyen további díjat vagy jutalékot

3

Számos partnerrel működünk együtt, hogy a legjobb árakat kínálhassuk

4

Az Aviaszkenner kizárólag megbízható és elismert cégekkel áll partnerségben

5

Maradjon naprakész a legfrissebb top ajánlatokkal. Válassza ki úti célját és kapjon frissítéseket az árváltozásokról

Vélemények

star
star
star
star
star
4,5/5 (1493 vélemények)

Hihetetlen eszköz a legolcsóbb repülőjegyek megtalálásához. Felhasználóbarát felület és gyors eredmények. Az Aviaszkenner megkönnyíti az utazástervezést.

star
star
star
star
star
5

Carla

Az Aviaszkenner folyamatosan kínálja a legjobb repülőjegy ajánlatokat. Az átfogó keresőmotorja páratlan. Időt és pénzt spóroltam vele!

star
star
star
star
star
4

Mikalau

Olyan járatokat találtam az Aviaszkennerrel, amelyeket máshol nem, hatékony, megbízható és könnyen használható.

star
star
star
star
star
5

Andrea

Minden alkalommal, amikor az Aviaszkennert használom, rejtett kincsekre bukkanok. Széles választékban kínál légitársaságokat és úti célokat. Kivételes eszköz az utazóknak.

star
star
star
star
star
5

Marko

Az Aviaszkennerrel való foglalás mindig zökkenőmentes folyamat. Világos opciókat kínál és segít a legjobb utazási döntések meghozatalában.

star
star
star
star
star
5

Alex

Az Aviaszkenner felülmúlta az elvárásaimat. Nemcsak olcsó repülőjegyeket találtam, de az ügyfélszolgálat is első osztályú. Kötelező használni az utazóknak.

star
star
star
star
star
4

Tony

Az Aviaszkenner egyszerűsíti az utazástervezést. Intuitív tervezése és széleskörű repülési lehetőségei miatt a kedvenc eszközöm lett a költséghatékony utazásokhoz.

star
star
star
star
star
5

Emmanuella