Laoag nemzetközi repülőtér (LAO) repülőtere induló járatok

Fedezze fel 1 helyszínt 1 különböző fuvarozóval

Napi menetrend szerinti járatok indulása a(z) Laoag nemzetközi repülőtér repülőtérről

Célállomás A hét napjai Időtartam Légitársaságok Ár
MNL Manila metró

1-Feb járat naponta

1ó 10m Ár megjelenítése

Tájékoztató részletek a(z) Laoag nemzetközi repülőtér kapcsán

Repülőtér neve Laoag nemzetközi repülőtér
Repülőtér (IATA) kód LAO
Város Laoag város
Ország Philippines (PH)
Teljes cím Laoag nemzetközi repülőtér
Szélességi fok 18.177500
Hosszúsági fok 120.531111
Megjelenítés a térképen Google maps

Laoag nemzetközi repülőtér létesítményei és szolgáltatásai

A Fülöp-szigeteken, Ilocos Norte városában található Laoag nemzetközi repülőtér átjáróként szolgál Luzon északi részére. Modern létesítményeivel és kiváló szolgáltatásaival a repülőtér kényelmes és kényelmes élményt nyújt az utasok számára.

Létesítmények

A repülőtér számos szolgáltatással büszkélkedhet az utasok kényelmének fokozására:

 • Tágas terminálépület: A Laoag nemzetközi repülőtér egy jól megtervezett terminálépülettel rendelkezik, amely biztosítja az utasok zökkenőmentes áramlását.
 • Bejelentkezési pultok: A legmodernebb technológiával felszerelt bőséges check-in pultok állnak rendelkezésre, hogy problémamentesen indulhasson az utazás.
 • Kiskereskedelmi és étkezési üzletek: A repülőtér kiskereskedelmi üzletek és éttermek széles választékát kínálja, amelyek lehetővé teszik az utasok számára, hogy bevásárolhassanak vagy falatozhassanak várakozás közben. járataikra.
 • Társalgók: Az exkluzívabb élményre vágyó utasok számára a Laoag nemzetközi repülőtér kényelmes és jól felszerelt társalgókat kínál, ahol pihenhetnek, ingyenes frissítőket fogyaszthatnak, és Wi-Fi-t is használhatnak.
 • Poggyászkezelés: A repülőtér hatékony poggyászkezelési szolgáltatásokat nyújt, minimalizálva a poggyászra várakozó időt az érkezéskor.
 • Parkolóterület: Jól karbantartott parkolóhelyek állnak rendelkezésre azon utasok számára, akik autóval szeretnek utazni a repülőtérre. repülőtéren.

Szolgáltatások

Kiváló létesítményei mellett a Laoag International Airport különféle szolgáltatásokat kínál utasai igényeinek kielégítésére:

 • Repülési információs kijelzők: A terminál egész területén az utasok könnyen hozzáférhetnek a naprakész információkhoz az érkezésekről, indulásról és a járatok menetrendjében bekövetkezett változásokról.
 • Közlekedés: A repülőtéren kényelmes közlekedési lehetőségek állnak rendelkezésre, mint pl. taxik, transzferszolgáltatások és autókölcsönzők, amelyek lehetővé teszik az utasok számára, hogy érkezéskor könnyen elérjék úti céljukat.
 • Fogyatékkal élők számára kialakított létesítmények: A Laoag nemzetközi repülőtér olyan létesítményekkel van felszerelve, amelyek alkalmasak a fogyatékkal élő utasok fogadására, így mindenki számára kényelmes és elérhető élményt biztosítanak utasok.
 • Gyermekjátszótér: A gyermekek számára játékokkal és játékokkal felszerelt játszótér található, hogy a fiatal utazókat szórakoztassák, amíg repülőjáratukra várnak.
 • Orvosi szolgáltatások: A repülőtéren orvosi szolgáltatások állnak rendelkezésre a vészhelyzetek kezelésére vagy szükség esetén orvosi segítségnyújtásra.
 • Wi-Fi: Az utasok ingyenes Wi-Fi-t élvezhetnek a terminál egész területén, lehetővé téve számukra, hogy kapcsolatban maradjanak és böngészhessenek az interneten. várják a járataikat.
 • Elveszett és megtalált: Ha az utasok elveszítik vagy elvesztik holmijukat, egy külön elveszett és megtalált szolgáltatás áll rendelkezésre, amely segít a tárgyak megtalálásában és visszaküldésében.

Akár a festői Ilocos Norte-ba látogat, akár más úti célokra indul, a Laoag nemzetközi repülőtér biztosítja, hogy utazása kényelemmel és kényelemmel induljon és érjen véget. A repülőtér modern felszereltségével és széleskörű szolgáltatásaival igyekszik minden utas számára kellemes utazási élményt nyújtani.


Gyakran Ismételt Kérdések

Meg tudná mondani nekem a(z) Laoag nemzetközi repülőtér repülőtérre kijelölt IATA kódot?

A légi közlekedési iparágban a Laoag nemzetközi repülőtér repülőteret a hozzárendelt IATA kódja, LAO azonosítja.

Mennyi ideig tart a leghosszabb repülőút?

A(z) Laoag nemzetközi repülőtér repülőtérről induló leghosszabb járat a(z) célállomásig ér el, körülbelül időtartam alatt a(z) fedélzetén.

Mely légitársaságok üzemeltetnek járatokat a Laoag nemzetközi repülőtér repülőtérről?

A(z) Laoag nemzetközi repülőtér repülőtérről induló utasok 1 különböző légitársaság közül választhatnak, melyek közül a Philippine Airline biztosítja a rendszeres járatok többségét.

Dönteni kell, hogy melyik repülőtérről induljon Laoag város városából?

Általában a Laoag nemzetközi repülőtér (LAO) a preferált választás a Laoag város-ből érkező utazók számára a közelsége és a nyújtott kényelem miatt.

Mennyi repülőtér található a Laoag város közvetlen közelében?

1 repülőtér áll a utazók rendelkezésére, beleértve:

5 ELŐNYE, HOGY A JEGYEKET AZ AviaszkennerREL FOGLALJA

1

A legjobb repülőjárat ajánlatokat keressük

2

Nem számítunk fel semmilyen további díjat vagy jutalékot

3

Számos partnerrel működünk együtt, hogy a legjobb árakat kínálhassuk

4

Az Aviaszkenner kizárólag megbízható és elismert cégekkel áll partnerségben

5

Maradjon naprakész a legfrissebb top ajánlatokkal. Válassza ki úti célját és kapjon frissítéseket az árváltozásokról

Vélemények

star
star
star
star
star
4,5/5 (1493 vélemények)

Hihetetlen eszköz a legolcsóbb repülőjegyek megtalálásához. Felhasználóbarát felület és gyors eredmények. Az Aviaszkenner megkönnyíti az utazástervezést.

star
star
star
star
star
5

Carla

Az Aviaszkenner folyamatosan kínálja a legjobb repülőjegy ajánlatokat. Az átfogó keresőmotorja páratlan. Időt és pénzt spóroltam vele!

star
star
star
star
star
4

Mikalau

Olyan járatokat találtam az Aviaszkennerrel, amelyeket máshol nem, hatékony, megbízható és könnyen használható.

star
star
star
star
star
5

Andrea

Minden alkalommal, amikor az Aviaszkennert használom, rejtett kincsekre bukkanok. Széles választékban kínál légitársaságokat és úti célokat. Kivételes eszköz az utazóknak.

star
star
star
star
star
5

Marko

Az Aviaszkennerrel való foglalás mindig zökkenőmentes folyamat. Világos opciókat kínál és segít a legjobb utazási döntések meghozatalában.

star
star
star
star
star
5

Alex

Az Aviaszkenner felülmúlta az elvárásaimat. Nemcsak olcsó repülőjegyeket találtam, de az ügyfélszolgálat is első osztályú. Kötelező használni az utazóknak.

star
star
star
star
star
4

Tony

Az Aviaszkenner egyszerűsíti az utazástervezést. Intuitív tervezése és széleskörű repülési lehetőségei miatt a kedvenc eszközöm lett a költséghatékony utazásokhoz.

star
star
star
star
star
5

Emmanuella