Folyamatos járat innen: Lanseria nemzetközi repülőtér (HLA)

Fedezze fel 2 helyszínt 1 különböző fuvarozóval

Napi Indulási Menetrend a(z) Lanseria nemzetközi repülőtér repülőtéren

Célállomás A hét napjai Időtartam Légitársaságok Ár
CPT Fokváros

4 járat naponta

2ó 15m Ár megjelenítése
DUR Durban

2 járat naponta

1ó 15m Ár megjelenítése

Tájékoztató részletek a(z) Lanseria nemzetközi repülőtér kapcsán

Repülőtér neve Lanseria nemzetközi repülőtér
Repülőtér (IATA) kód HLA
Város Johannesburg
Ország South-Africa (ZA)
Teljes cím Lanseria nemzetközi repülőtér
Szélességi fok -25.937751
Hosszúsági fok 27.926416
Weboldal Lanseria.co.za
Megjelenítés a térképen Google maps

A Lanseria nemzetközi repülőtér létesítményei és szolgáltatásai

A dél-afrikai Johannesburgban található Lanseria nemzetközi repülőtér népszerű repülőtér, amely belföldi és nemzetközi járatokat is kínál. Modern létesítményeivel, kényelmes elhelyezkedésével és kivételes szolgáltatásaival a Lanseria nemzetközi repülőtér zökkenőmentes utazási élményt biztosít utasai számára.

Létesítmények

 • Terminálok: A repülőtéren van egy belföldi és nemzetközi terminál, amelyek mindegyike különféle kényelmi szolgáltatásokkal és szolgáltatásokkal van felszerelve.
 • Éttermek és kávézók: Az utasok számos étkezési lehetőség közül választhatnak, köztük éttermek, kávézók, és gyorséttermi üzletek, amelyek különféle ízlések és táplálkozási igények kielégítésére szolgálnak.
 • Kiskereskedelmi üzletek: A repülőtéren különféle üzletek és butikok találhatók, amelyek vámmentes áruk választékát kínálják., elektronikai cikkek, ruházati cikkek és ajándéktárgyak.
 • Autókölcsönző: Számos autókölcsönző cég rendelkezik fiókkal a Lanseria nemzetközi repülőtéren, amelyek lehetővé teszik az utazók számára, hogy járművet béreljenek útjukhoz.
 • Parkolás: Bőséges parkolóhely áll rendelkezésre rövid és hosszú távú parkolásra is, így biztosítva az utasok kényelmét, akiknek a repülőtéren kell hagyniuk járműveiket.
 • ATM-ek és pénzváltó: A repülőtér könnyű hozzáférést biztosít az ATM-ekhez, így az utasok készpénzt vehetnek fel. Ezenkívül valutaváltási szolgáltatások is elérhetőek a nemzetközi utazók számára.
 • Társalgók: A prémium kényelemre vágyó utasok beléphetnek a repülőtér csendes, pihentető környezetet, ingyenes frissítőket, ill. üzleti létesítmények.
 • Gyermekjátszótér: A repülőtéren a gyermekek számára külön játszótér található, amely különféle tevékenységekkel és szórakozási lehetőségekkel rendelkezik.

Szolgáltatások

 • Repülési információk: A tiszta és naprakész repülési információs képernyők stratégiailag el vannak helyezve az egész repülőtéren, így biztosítva, hogy az utasok valós idejű információkat kapjanak repülési menetrendjükről.
 • Poggyászszolgáltatás: A Lanseria nemzetközi repülőtér poggyászszolgáltatást kínál, beleértve a kocsikat, a poggyászmegőrzőt és a csomagolóeszközöket, hogy problémamentes legyen a poggyászokkal való utazás.
 • Tolósszékesek. Megközelíthetőség: A repülőtér létesítményeket és segítséget nyújt a mozgáskorlátozott utasok számára, biztosítva a zökkenőmentes és kényelmes utazási élményt.
 • Elveszett és megtalált: Elveszett, ill. eltévedt tárgyakat, a repülőtéren van egy külön elveszett és talált részleg, amely segít az utasoknak holmijaik visszaszerzésében.
 • Orvosi segítség: A Lanseria nemzetközi repülőtéren egészségügyi létesítmények találhatók, amelyek orvosi segítséget nyújtanak és szükség esetén segélyhívó szolgáltatásokat.
 • Ingyenes Wi-Fi: Az utasok kiegészítő Wi-Fi-t élvezhetnek az egész repülőtéren, lehetővé téve számukra, hogy utazásuk során kapcsolatban maradjanak.
 • Taxi és közlekedés: A repülőtér kényelmes taxiállomást és transzferszolgáltatást kínál azon utasok számára, akiknek a következő úti céljukhoz kell eljutniuk.
 • Üzleti szolgáltatások: Az üzleti utazók számára a repülőtér tárgyalótermeket, konferenciatermeket és egyéb üzleti szolgáltatásokat kínál, biztosítva a produktív munkakörnyezetet.

Lanseria nemzetközi repülőtér Gyakran Ismételt Kérdések

El tudná mondani nekem a(z) Lanseria nemzetközi repülőtér repülőtérre kijelölt IATA kódot?

A HLA kódot a Nemzetközi Légi Szállítási Szövetség (IATA) rendelte hozzá a Lanseria nemzetközi repülőtér repülőtérhez.

Milyen hosszú a leghosszabb járat, amely a Lanseria nemzetközi repülőtér repülőtérről indul?

A Lanseria nemzetközi repülőtér és a Cape Town International Airport (CPT) közötti hatalmas távolság megtétele a kitartás végső próbája, az út körülbelül 2h 10m időtartamú.

Mely légitársaságok üzemelnek a Lanseria nemzetközi repülőtér repülőtéren?

Összesen 1 légitársaság nyújt szolgáltatásokat a(z) Lanseria nemzetközi repülőtér repülőtéren, többek között olyan neves légitársaságok, mint: Safai

Melyik repülőteret kell használni, amikor Johannesburg városából repülővel távozik?

Utazók, akik Johannesburg-ből indulnak, gyakran részesítik előnyben a VAGY Tambo nemzetközi repülőtér (JNB)-ot annak előnyös elhelyezkedése miatt.

Mennyi repülőtér található a Johannesburg közvetlen közelében?

1 repülőtér áll a utazók rendelkezésére, beleértve:

5 ELŐNYE, HOGY A JEGYEKET AZ AviaszkennerREL FOGLALJA

1

A legjobb repülőjárat ajánlatokat keressük

2

Nem számítunk fel semmilyen további díjat vagy jutalékot

3

Számos partnerrel működünk együtt, hogy a legjobb árakat kínálhassuk

4

Az Aviaszkenner kizárólag megbízható és elismert cégekkel áll partnerségben

5

Maradjon naprakész a legfrissebb top ajánlatokkal. Válassza ki úti célját és kapjon frissítéseket az árváltozásokról

Vélemények

star
star
star
star
star
4,5/5 (1493 vélemények)

Hihetetlen eszköz a legolcsóbb repülőjegyek megtalálásához. Felhasználóbarát felület és gyors eredmények. Az Aviaszkenner megkönnyíti az utazástervezést.

star
star
star
star
star
5

Carla

Az Aviaszkenner folyamatosan kínálja a legjobb repülőjegy ajánlatokat. Az átfogó keresőmotorja páratlan. Időt és pénzt spóroltam vele!

star
star
star
star
star
4

Mikalau

Olyan járatokat találtam az Aviaszkennerrel, amelyeket máshol nem, hatékony, megbízható és könnyen használható.

star
star
star
star
star
5

Andrea

Minden alkalommal, amikor az Aviaszkennert használom, rejtett kincsekre bukkanok. Széles választékban kínál légitársaságokat és úti célokat. Kivételes eszköz az utazóknak.

star
star
star
star
star
5

Marko

Az Aviaszkennerrel való foglalás mindig zökkenőmentes folyamat. Világos opciókat kínál és segít a legjobb utazási döntések meghozatalában.

star
star
star
star
star
5

Alex

Az Aviaszkenner felülmúlta az elvárásaimat. Nemcsak olcsó repülőjegyeket találtam, de az ügyfélszolgálat is első osztályú. Kötelező használni az utazóknak.

star
star
star
star
star
4

Tony

Az Aviaszkenner egyszerűsíti az utazástervezést. Intuitív tervezése és széleskörű repülési lehetőségei miatt a kedvenc eszközöm lett a költséghatékony utazásokhoz.

star
star
star
star
star
5

Emmanuella